Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

QUOTE(aistejukas @ 2009 03 18, 13:48)
Visu pirma petunijos, surfinijos, tada daug ivairiu sprigiu, begoniju, ledinukiu, kobejos, tunbergijos, verbenos, dauginau savo antramete fukcija, kelias pelargonijas nusipirkau is senuku, bet deja jos kaskokios nekokios  g.gif Daugiau is senuku nepirksiu sodinuku. Paprikos, pomidrai, kopustai  biggrin.gif veliau bus ir agurku, kopustu, lobeliju, ipomeju ir taip toliau ir panasiai  blush2.gif

doh.gif oje, tikras sejininkystes ukis pas tave mirksiukas.gif
O tunbergijoms dar neanksti? Nes as siemet pirma kart sejau, tai neiskenciau ir vasario gale pasidarbavau, bet per men jos neblogai uzauge, tik "gerai" kad prastokai sudygo, reiks atseti balnadzio vidury. Nes ko, dar i lauka keliaus....
Beje, o tunbergijom ir ipomejom virsuneles reikia skabyti ar ne?

O man pernai is senuku pirktos pelargonijos (pirkau tokias ryskiai raudonas pilnavidures, svyrancias) tai labai graziai augo ir ilgai zydejo. Siemet pirkausi spriges ir fuksijas, tai kol kas neblogai auga, tik spriges pradejo leisti mazucius ziedukus, bet tai ju spalva ne is tolo neprimena oranzines, greiciau zalsvai balta... Bet gal dar tokia tik kol pradzia, dar neissizydeje... Arba busiu likusi apgauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 03 18, 14:49)
o jeezau. kur tiek sukist imanoma, nu nebent siltnamyje sildomam bet kaia s jo neturiu

Ne ne siltnamyje, pas mene yra toks stelaziukas, MB parupino, tai truputuka vietos atsirado. Nes pernai tai su veta nelabai kas buvo.
Atsakyti
Spalvu derinukas, labai graziai atrodo.

user posted image
Papildyta:
Nelabai geros kokybes nuotraukyte bet gal pavyks atpazinti kokios cia gelytes??????????????????????
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 19 kovo 2009 - 09:29
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 19, 09:29)
Spalvu derinukas, labai graziai atrodo.

Nelabai geros kokybes nuotraukyte bet gal pavyks atpazinti kokios cia gelytes??????????????????????

Viršuj manyčiau petunijos arba surfinijos, o antroj nuotraukytėj kokie ten foniniai augaliukai ir mane domintų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(singaaa @ 2009 03 19, 12:32)
Viršuj manyčiau petunijos arba surfinijos, o antroj nuotraukytėj kokie ten foniniai augaliukai ir mane domintų mirksiukas.gif

Virsuje tai zinau, kad petunijos, zinutes susidubliavo, mane domintu antroji nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
tame antrame pav tai gal diascijos tos zydincios, o tos nezydincios tai gal dichondros g.gif
Atsakyti
help.gif kaip reikia dauginti slamuti?
Vakar nuskyniau virsuneles ir sumerkiau i vandeni, bet tos sakeles siandien atrodo pavytusios unsure.gif ka daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 21, 17:46)
help.gif kaip reikia dauginti slamuti?
Vakar nuskyniau virsuneles ir sumerkiau i vandeni, bet tos sakeles siandien atrodo pavytusios  unsure.gif ka daryti? 4u.gif

Susodink į drėgna substrakta ir uždenk maišeliu labai greitai prigyja 4u.gif aš jau viršūnėles nuskabiau kad šakotūsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute301 @ 2009 03 21, 17:24)
Susodink į drėgna substrakta ir uždenk maišeliu labai greitai prigyja  4u.gif  aš jau viršūnėles nuskabiau kad šakotūsi  smile.gif

aciuks.gif einu sodinti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,

gal kuri auginot/auginat vedrynus???

Prisipirkau visokiu spalvu,bet nieko apie juos nezinau...nei kokiu tankumu sodint,nei kokion vieton reikes susodint,kokia zeme megsta g.gif ???
Pagaliau,net nezinau,kuriuo galu sukist zemen tuos gumbelius doh.gif tongue.gif ???!!!
Gal kuri padesit 4u.gif ???
Atsakyti
Labukas,isdygo pas mane kobejos tik trys ,bet nezinau ka su jomis daryti ,nes jos vyniojasi ,kaip padaryti nes jos pas mane ant palanges,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 21, 19:38)
Labukas,isdygo pas mane kobejos tik trys ,bet nezinau ka su jomis daryti ,nes jos vyniojasi ,kaip padaryti nes jos pas mane ant palanges,dekui 4u.gif

Susodinkit atskirai po viena į vazonėlis ir tegul raizgosi pavasarį bus gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shanet @ 2009 03 21, 18:43)
Sveikutes 4u.gif ,
gal kuri auginot/auginat vedrynus???

Prisipirkau visokiu spalvu,bet nieko apie juos nezinau...nei kokiu tankumu sodint,nei kokion vieton reikes susodint,kokia zeme megsta g.gif ???
Pagaliau,net nezinau,kuriuo galu sukist zemen tuos gumbelius doh.gif  tongue.gif ???!!!
Gal kuri padesit  4u.gif ???

Pasiskaitinėkit http://www.sodai.lie...om/Vedrynas.htm
Atsakyti