taip ir nieko.
QUOTE(*mazyle* @ 2009 02 16, 23:08)
taip ir nieko.
tai tada super Eisiu lovius išvalysiu nuo pernai žemių likučių, pridėsiu naujų ir žydinsiu gėlytes namie:)
Na, mes ankstyvos, žiūriu, su savo gėlynais
QUOTE(rokoko @ 2009 02 15, 17:03)
lelijos labai giliai sodinamos, daugelis net 20cm.
Yra vazoninių - jos žemos Neaišku apie kokias kalba Sakalauskienė, bet aš bandyčiau. Jei aukštos, galima į vazonus įsmeigti plonus kuolelius ir prie jų pritvirtinti.
FleurDeLis, gal dažnai viršūnes nuskabinėk, tada jos į šonus labiau augs ir netįs
Na as irgi maciau Senukuose daigelius, rankos panyzo nusipirkti, bet "trenkiau" per pirstus ir apsiraminau manau labai daug vargo su jomis iki vasaros. manau reikia jas nesti i vesesne patalpa, kad neisstyptu. Nors nesu tikra, gal kurios kitos yra pirkusios taip anksti geriau patartu. Na bet as nesciau i vesia patalpa.
Manau perkant dabar galima bandyti jas dauginti auginiais : Man mintis buvo kilusi pasidauginti taip fukciju ir pelargoniju, nusipirkus po viena daigeli? Ka jus manote?
Fukcijos man vienos is grazesniu geliu, jau ju ziedu grozis neispasakytas.
Peleargoniju nemegau, bet dabar tokiu graziu atsirado, ir lapai zymiai dekoratyviskesni nei tu senuju rusiu, ir ziedai, spalvos formos....Uzsisvajojau....:
Papildyta:
Gal galima daugiau info apie tas lempas. Gal kokia nurodele kur pirkot, kaip veikia ir pan. as mane paprastute lempa stovi...Tai sakau turbut negerai?
Manau perkant dabar galima bandyti jas dauginti auginiais : Man mintis buvo kilusi pasidauginti taip fukciju ir pelargoniju, nusipirkus po viena daigeli? Ka jus manote?
Fukcijos man vienos is grazesniu geliu, jau ju ziedu grozis neispasakytas.
Peleargoniju nemegau, bet dabar tokiu graziu atsirado, ir lapai zymiai dekoratyviskesni nei tu senuju rusiu, ir ziedai, spalvos formos....Uzsisvajojau....:
Papildyta:
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 17, 02:04)
as jau susiradau spec.augalams lempas,tai kai sudygs mano augaliukai pritaisysime apsvietima.kol musu pavasaris ateis su reikiamais saules spinduliais dar daug laiko prabegs.o spektras labai svarbus.
Gal galima daugiau info apie tas lempas. Gal kokia nurodele kur pirkot, kaip veikia ir pan. as mane paprastute lempa stovi...Tai sakau turbut negerai?
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 17, 20:18)
Manau, kad drąsiai gali nusipirkti po viena daigelį ir jas daugintis sau.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 17, 01:48)
FleurDeLis, gal dažnai viršūnes nuskabinėk, tada jos į šonus labiau augs ir netįs
Reikės pasibandyti, dėkui
Sveikos, norėju paklaust kaip tas surfinijas skabyt, kad plėstųsi?nuipirkau trus ir jau sodinsiu gal tiesiai į didesnį vazoną.
QUOTE(Amelija084 @ 2009 02 18, 15:10)
Sveikos, norėju paklaust kaip tas surfinijas skabyt, kad plėstųsi?nuipirkau trus ir jau sodinsiu gal tiesiai į didesnį vazoną.
Kai paauga daigelis, nugnybti jam gerą viršūnės gabalą (kažkuri iš merginų rašė, kad gnybia palikusi ant senojo daigelio penkis šešis lapukus) ir naują daigelį kišti tiesiai į žemę. Maniškės pernai visos taip prigijo, išskyrus vieną, kurią per mažą nugnybusi buvau. o po to jos šakojasi, kai nuskabai nužydėjusios žiedus su visu žiedkočiu.
Oi pas mane dar lllaaaaaaaaaaabai toli iki skabymo petunijų.
Aš jau nusiprku surfiniją su keliais lapeliai, tai negi galiu laužt viršūnę?
QUOTE(Amelija084 @ 2009 02 18, 17:36)
Aš jau nusiprku surfiniją su keliais lapeliai, tai negi galiu laužt viršūnę?
Žiūrėk, ar ji pakankamai didelė. Jeigu labai nedidelę viršūnės dalį nugnybsi, tai ji gali neprigyti. o jeigu gali jau gnybti negailėdama, tai skabyk
Aš geriau palaukčiau šiek tiek, negu per anksti nustekenčiau.