Sveikutes, del naslaiciu tikrai nerauciau, gal pabandyk persodinti po viena, o jeigu jos dar labai mazytes tada palaukciau kol paaugs ir tada persodinciau, o jei neiseina tada plikciau kartu augti.
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 01, 14:18)
Sveikutes, del naslaiciu tikrai nerauciau, gal pabandyk persodinti po viena, o jeigu jos dar labai mazytes tada palaukciau kol paaugs ir tada persodinciau, o jei neiseina tada plikciau kartu augti.
Palikau poroje visas, kurios dviese augo. Bet kai išpikiavau, tai jau namuose ankšta darosi Siaubas kažkoks, kitais metais biški mažinsiu tokius kiekius. O dar nusipirkti dideli daigeliai Greičiau tas pavasaris ateitų, kai visos keliaus į lauką ir balkoną.
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 01, 12:05)
aš ne specas, bet aš jas atskirčiau ir susodinčiau po vieną įmanoma taip? švelniai atskirt?
Nelabai įmanoma švelniai atskirti, nes tie daigeliai tai visai trapūs. Bijau, kad ten juvelyriškai reikėtų jau juos atskyrinėti. Ai, daug prisisodinau, tai gal bent kelios poros išgyvens
Turbut visosabai uzsiemusios, kad dingote :
QUOTE(satanele @ 2009 03 02, 19:43)
Sveikutes ,sudygo lobelijos ,kada tureciau jas ispikiuoti ,nes dabar nesugrabaliosiu dekui
Papildyta:
Sveikutes ,sudygo lobelijos ,kada tureciau jas ispikiuoti ,nes dabar nesugrabaliosiu dekui
sudygo kobejos ,ar reikia joms gilaus indo nes labai jau sparciai jos auga
Papildyta:
sudygo kobejos ,ar reikia joms gilaus indo nes labai jau sparciai jos auga
Neskubek su lobeliju pikavimu, po gero menesiuko nuo sudygimo.
O kebejoms reikia pakankamai didelio indo, nes jos dickes ir greitai auga. AAs dar nesejau, sesiu tik kovo gale.
O as siandien nusipirkau 3 nkygas.
1. Apie rozes. 2. Apie raganes. 3. Apie fukcijas
1. Apie rozes. 2. Apie raganes. 3. Apie fukcijas
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 02, 20:36)
Neskubek su lobeliju pikavimu, po gero menesiuko nuo sudygimo.
O kebejoms reikia pakankamai didelio indo, nes jos dickes ir greitai auga. AAs dar nesejau, sesiu tik kovo gale.
Aciu uz patarima
O jeigu lobelijos sudygo gan tankiai ar jas geriau is karto praretinti (bet jos gi labai smulkios, ten darbas nebent su pincetu butu) ar palikti viska ramybej ir pikiuoti tik va po gero men?
Beje po kelias lobelijas sodinat pikiuojant?
Beje po kelias lobelijas sodinat pikiuojant?
Neseniai skaiciau apie lobelijas zurnale,
Tai patariama pikuoti tik po menesio, praeitais metais as tikrai buvau uzsiauginusi miskeli, ir ispikavau jau kokiu 3-4 cm kai jos buvo, ir liuks, viskas buvo gerai.
Kai as pikavau sodinau po kelis kerelius, ne po viena (cia tas kur krumeliais auga), del kaskadiniu tai irgi manau kad jeigu po viena bus susodintos nebus vaizdo.
Tai patariama pikuoti tik po menesio, praeitais metais as tikrai buvau uzsiauginusi miskeli, ir ispikavau jau kokiu 3-4 cm kai jos buvo, ir liuks, viskas buvo gerai.
Kai as pikavau sodinau po kelis kerelius, ne po viena (cia tas kur krumeliais auga), del kaskadiniu tai irgi manau kad jeigu po viena bus susodintos nebus vaizdo.
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 03, 15:15)
Neseniai skaiciau apie lobelijas zurnale,
Aš tai saviškių lobelijų neretinau - susodinau tokiais kupsteliais į didesnius indelius ir palikau. Kaip jau išaugs, taip, nes su pincetu jas rankioti labai jau daug kantrybės reikėtų. Kai paaugs iki tokio dydžio, kaip rašo aistėjukas, tada ir išretinsiu. Žiūrėsim, kas čia gausis.
Petunijos dar sudygo, tai namuose tikrai jau nebėra vietos
Va va del vietos pritariu, ant palangiu deficitas
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 03, 19:42)
Va va del vietos pritariu, ant palangiu deficitas
visiškas
galvoju kitais metais mažinsiu savo ambicijas