rokoko,tavo nuorodos
akys tiesiog isvarvejo beziurint
Na o as savo gelytes palaisciau chemija, nes laibos pasidare ir eme vysti, tai lyd ir atsigavo...Jei per kelias dienas nepamatysiu nugeibusiu tai bus :
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 28, 18:28)
Na o as savo gelytes palaisciau chemija, nes laibos pasidare ir eme vysti, tai lyd ir atsigavo...Jei per kelias dienas nepamatysiu nugeibusiu tai bus :
o kokia chemija paliejai???QUOTE(*elfė* @ 2009 02 28, 19:34)
o kokia chemija paliejai???
Privikuro neturejo, tai dave ale panasu, jei reikia ryt pasiziuresiu.
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 01, 00:12)
Privikuro neturejo, tai dave ale panasu, jei reikia ryt pasiziuresiu.
Šiaip tai ištiesų nereikia, tik įdomu pasidarė
Šiandien ir aš jau sodinsiu petunijų, lobelijų . Paskaičiau, kad šaknų dienos . Kažin gal ir verbenų galima jau sodinti?? Ar ilgai jos dygsta?
QUOTE(aistutėlė @ 2009 03 01, 08:54)
Šiandien ir aš jau sodinsiu petunijų, lobelijų . Paskaičiau, kad šaknų dienos . Kažin gal ir verbenų galima jau sodinti?? Ar ilgai jos dygsta?
aš irgi sodinsiu šiandien petunijas, surfinijas, gal ir lobelijų dar pasėti, nes turiu pasėtų, ale reiks pagalvot, jei sakai, kad šaknų dienos
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 01, 10:09)
aš irgi sodinsiu šiandien petunijas, surfinijas, gal ir lobelijų dar pasėti, nes turiu pasėtų, ale reiks pagalvot, jei sakai, kad šaknų dienos
aha, šaknų dienos. galima ne tik sėti, bet ir persodinti. lobelikų ir aš sodinsiu, jau pats laikas manau. ir dar nusipirkau diascijų, drugelio formos žiedukais, tokių nesu sėjusi dar
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 01, 10:30)
o aš saviškes gėlytės pikiuosi tada per šitas šaknų dienas. Jau leidžia tikruosius lapelius
Beje, jeigu našlaitės man vienoje daigintuvo akutėje yra dvi ir abidvi gražios ir didelės, tai vis tiek palikti tik vieną? Nes man taip gaila tokius gražius tvirtus daigelius rauti lauk
Beje, jeigu našlaitės man vienoje daigintuvo akutėje yra dvi ir abidvi gražios ir didelės, tai vis tiek palikti tik vieną? Nes man taip gaila tokius gražius tvirtus daigelius rauti lauk
aš tai neraučiau tikrai. O persodinčiau
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 01, 11:33)
aš tai neraučiau tikrai. O persodinčiau
Paimti abi ir persodinti tiesiog, ane?
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 01, 10:41)
Paimti abi ir persodinti tiesiog, ane?
aš ne specas, bet aš jas atskirčiau ir susodinčiau po vieną įmanoma taip? švelniai atskirt?