Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

rokoko,tavo nuorodos thumbup.gif
akys tiesiog isvarvejo beziurint wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na o as savo gelytes palaisciau chemija, nes laibos pasidare ir eme vysti, tai lyd ir atsigavo...Jei per kelias dienas nepamatysiu nugeibusiu tai bus thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 28, 18:28)
Na o as savo gelytes palaisciau chemija, nes laibos pasidare ir eme vysti, tai lyd ir atsigavo...Jei per kelias dienas nepamatysiu nugeibusiu tai bus thumbup.gif:
o kokia chemija paliejai???
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 28, 19:34)
o kokia chemija paliejai???

Privikuro neturejo, tai dave ale panasu, jei reikia ryt pasiziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 01, 00:12)
Privikuro neturejo, tai dave ale panasu, jei reikia ryt pasiziuresiu.

Šiaip tai ištiesų nereikia, tik įdomu pasidarė blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Šiandien ir aš jau sodinsiu petunijų, lobelijų thumbup.gif . Paskaičiau, kad šaknų dienos bigsmile.gif . Kažin gal ir verbenų galima jau sodinti?? Ar ilgai jos dygsta?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 03 01, 08:54)
4u.gif
Šiandien ir aš jau sodinsiu petunijų, lobelijų  thumbup.gif . Paskaičiau, kad šaknų dienos  bigsmile.gif . Kažin gal ir verbenų galima jau sodinti?? Ar ilgai jos dygsta?

aš irgi sodinsiu šiandien petunijas, surfinijas, gal ir lobelijų dar pasėti, nes turiu pasėtų, ale reiks pagalvot, jei sakai, kad šaknų dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 01, 10:09)
aš irgi sodinsiu šiandien petunijas, surfinijas, gal ir lobelijų dar pasėti, nes turiu pasėtų, ale reiks pagalvot, jei sakai, kad šaknų dienos biggrin.gif

aha, šaknų dienos. galima ne tik sėti, bet ir persodinti. lobelikų ir aš sodinsiu, jau pats laikas manau. ir dar nusipirkau diascijų, drugelio formos žiedukais, tokių nesu sėjusi dar
Atsakyti
o aš saviškes gėlytės pikiuosi tada per šitas šaknų dienas. Jau leidžia tikruosius lapelius thumbup.gif

Beje, jeigu našlaitės man vienoje daigintuvo akutėje yra dvi ir abidvi gražios ir didelės, tai vis tiek palikti tik vieną? Nes man taip gaila tokius gražius tvirtus daigelius rauti lauk unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FleurDeLis: 01 kovo 2009 - 10:31
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 01, 10:30)
o aš saviškes gėlytės pikiuosi tada per šitas šaknų dienas. Jau leidžia tikruosius lapelius  thumbup.gif

Beje, jeigu našlaitės man vienoje daigintuvo akutėje yra dvi ir abidvi gražios ir didelės, tai vis tiek palikti tik vieną? Nes man taip gaila tokius gražius tvirtus daigelius rauti lauk  unsure.gif

aš tai neraučiau tikrai. O persodinčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 01, 11:33)
aš tai neraučiau tikrai. O persodinčiau g.gif

Paimti abi ir persodinti tiesiog, ane?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 01, 10:41)
Paimti abi ir persodinti tiesiog, ane?

aš ne specas, bet aš jas atskirčiau ir susodinčiau po vieną g.gif įmanoma taip? švelniai atskirt?
Atsakyti