Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingiausia Valentino diena

Buvo sumauta diena. Buvo susitarę nieko nepirkti vienas kitam,nes kraustomės į butą,daug išlaidų ir t.t. grįžo maniškis iš darbo, sugalvojo susitvarkyt,nors realiai vismas buvo tvarkinga. Na bet gerai,tvarkomės. Aš sutvarkau,jis iš paskos doh.gif geriausia su replikom nu prašau, laikyk vonios kambarį tvaekingą doh.gif Nu aš nesu toks žmogus,man vienodai kaip pakabinti rankšluosčiai,neglostau kiekvieno jų kampučio,pakabinu ir baigta. Nedėlioju lėkščių pagal spalvas,išplaunu ir sidedu,todėl reikauti tokių dalykų iš manęs beprasmiška,aš tiesiog nematau tos tariamos netvarkos,man čia tvarka. Galiausiai prsdėjom ruoštis į restoraną. Aš dažausi, o šalia kelis ausų krapštukus pasidėjus (na žinot,ką pataisyti,šešėlį kokį pavalyti),jis eina į dušą ir pamatė tuos krapštukus: "nu nemėėėėtyyyyk čia" doh.gif doh.gif doh.gif aš maniau jį nudėsiu,labai retai pakeliu balsą,net nepamenu ar išvis kada buvau,bet taip užstaugiau,kad tegul nepergyvena,viską susitvarkysiu,gal leis man pasidažyt? Nutilo. Nuotaika jau buvo sumauta, restorane sėdėjau,galvojau apie gyvenimą,kurį saviškio spaudžiama iškeičiau prieš 10 dienų į gyvenimą su juo,apie toli likusią draugę ir save,nepažįstančią miesto ir sėdinčią šiuo metu namie,vos neverkiau. O dar maniškis pasakė vieną dalyką,kurį aš ne tIp supratau ir ne taip atsakiau,jis susinervinū,sako kodėl tu mūsų planus keitelioji... Pasakiau,jog ne taip supratau,nieko nekeičiu,bus taip,kaip planavom. Tai pavalgo minutę ir vėl: "žinai,man tokie planų kaitaliojimai labai labai nepatinka" doh.gif sakau kiek tu apie tą patį? Nutilk! Pasakiau,kad nesupratau,alio! doh.gif nes kartojo kokius 5 kartus. Ašarų pilnos akys iš pykčio buvo,nedaug trūko,kad išeičiau viena į gatvę nepažįstamam mieste naktį ir dingčiau. Ir jis pats norj sakyt,bet bijo:"na,neigu tu nelaiminga,tai..." ir nutyla,nes bijo mano sutikimo,jei pabaigs mintį "aš galiu parvežti tave atgal namo" (suprask pas mane į miestą,kur gyvena draugė ir kur aš gyvenau prieš šitas 10dienų). unsure.gif važiavom namo tylomis,bet paskambinū man draugė ir su ja praplepėjau dvi valandas lb smagiai thumbup.gif p.s. atsiprašau už klaidas,labai sunku telefonu rašyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 15 vasario 2013 - 09:15
Na o mano diena buvo sumauta. Pradekim nuo to, kad seniai seniai is seses dovanu gavau kupona sokolado fondiu Trakuose, tai susitarem kad neisim i kavine ir kad ta mano kupona panaudosim. As jau likus savaitei iki valanetino dienos paklausiau saviskio, ko jis nori dovanu - ko nors mielo ir romantisko ar praktisko. Sako praktisko. Tai nupirkau jam lb gerus kvepalus ir laukiu valantino dienos. Jis likus 2 d. iki valanetino dienos skambina man ir klausia ko as noriu dovanu, sakau ko nors romantisko ir netiketo (mes kartu jau ilgai ir as vis laukiu kol jis man pasipirs, jis vis kartasi uzsimena apie tai kad kadanors bus vestuves, bet nieko daugiau, o man zema kazkokias uzuominas metyt). Tai va, atejo valanetino diena. Is ryto atsikelem, pasveikino buciniu. As pasakiau kad man kazkaip nesijaucia kad siandien valanetino diena, o maniskis pazadejo kad vakare tikrai pajausiu. Po darbo pasitiko mane, masinoje iteike sokoladuka papuosta sirdele ir isvaziavom i trakus fondiu. Pasedejom ir grizom namo, as vis laukiu kazkokios staigmenos, bet jis sedi prei kompo, skaito naujienas ir tiek. Susitvarkiau buta ir sakau - einu miegoti. Jis ir pasake kad tuoj ateis. As jo kvepaliukus padejau po pagalve - kad butu staigmena. Ateina jis meigoti, mato kad as liudna(o kur nebusi, gi matau kad jokios staigmenos man nera),sako kas yra, as aisku sakau kad nieko. Jis atsigule, pasitaise pagalve ir rado kvepaliukus. Tada susinepatogino ir pasake kad blogai jauciasi, nes jis man padovanojo tik sokolada....As net nesupratau kad tas sokoladas buvo kazkokia dovana. Aisku nuliudau ir pasijauciau izeista. Juk fondiu kuponas - mano, as jam jau pries savaite pasakiau kad isrinkau jam dovanele (vadinasi zinojo kad kazka gaus), jis man skambino ir klause ko noriu (todel tikejausi kad kazka gausiu dovanu). Girdejau kaip jis ryte keliasi ir greita isejo, as ir apsirengiau ir isejau i darba. Atejau i darba ir gavau zinute kad isskubejo geliu pirkti, bet grizes su gelemis manes jau neberado.
Finale man ziauriai saves gaila, gelytes ir tos negavau, jis aisku jauciasi nepatogiai ir blogai, bet ar as ji i tokia padeti pastaciau?
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 02 14, 16:54)
Man regis tai priklauso nuo santykiu su tevais/uosviais ir antraja puse. Pavyzdziui as kai augau visad is tevu gaudavau kokia menka dovanele ar gelyte Valentino dienos proga jei neturedavau tikro Valentino.

na, tikrai, cia dar ir nuo kartos priklauso. As esu is vyresnes kartos nei jus (metu per 30), nes mano jaunystes laikais dar tos Valentino dienos nebuvo, tai ir mano tevai nesvente. Ir dabar nesvencia. Tai as ir sprendziu daugiau pagal save, kad jei tevai niekad to valentadienio nesvente, tai vaikai tikrai neprivalo tevams tokiu atveju tokios dienos meginti "praskaidrinti".
Atsakyti
QUOTE(Baci @ 2013 02 15, 12:26)

kaip supratau planuojate benra aeiti su juo iki tol kartu negyvenote?
po tokios trinties tik per 10d. is vis pagalvociau kad gyvenimas kartu nesuderinamas... nepykit, gal cia tik is sios nusivylusios zinutes man taip pasirode, gal tai buvo tik nesekmingos dienos su daug nepasiteisinusiu lukesciu rezultatas, bet... juk jau dabar jums kliuna jo pedantiskumas, o jam nepadeti i "vieta" krapstukai...kas bus toliau kai viska uzgos rutina?
Zinau tik viena-zmogaus nepakeisi...kad ir kaip norisi, kad ir kaip tikiesi ir bandai... gali tik "apslifuoti" bet pakeisti... deja ne.
Sekmes!

QUOTE(Baci @ 2013 02 15, 12:26)
jis aisku jauciasi nepatogiai ir blogai, bet ar as ji i tokia padeti pastaciau?

oi zinoma tokia situacija smile.gif
deja vyrai...vyrai jie i viska ziuri kitaip, jiems gal atrodo racionaliai-nezinau smile.gif jie uzuominu nesupranta.
Tarkim eina i parduotuve ir klausia ko noretum ir jei pasakysi kad nori ko nors saldaus tai nereiktu stebetis kad vietoj noretu rafaelo ar triufeliu gausi saldziu kukuruzu ar gaidelio pakiuka biggrin.gif o po to pamate nuliudusi veida pasakys tai ar buvo sunku tiksliai ivardinti ko nori?
Mums reikia romantikos, netiketumu, staigmenu, svelnumo, irodymu kad mes grazios, mylimos, saugios...
Mes moterys dazniausiai mastom keliais ejimais i prieki, darom prielaidas, o jie gyvena cia ir dabar, jiems turi buti viskas paprasta, aisku.
Zodziu zmogui neuzteko fantazijos sumastyti ka nupirkti? paskambino paklause paskutine minute - neverta tiketis kad ims pirkti suzadetuviu zieduka smile.gif vat ir gavot sokoladuka-jam atrode miela, saldi staigmena. Jei nedaryside drastiskesniu pareiskimu ir metyti uzuominas jus dar kuris laikas bus zema (nors pilnai jus suprantu smile.gif ) manau gausit dar ne viena sokoladuka sad.gif
kai ateis gimtadienis ir jei jis paklaus ko norite dovanu-tiesiai pasakykit - ziedo butu gerai ir data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 02 16, 19:59)
vat ir gavot sokoladuka-jam atrode miela, saldi staigmena.

man atrodo, kad cia irgi gavosi toks "nesusikalbejimas". Mes su vyru vienas kitam irgi dovanojam tik saldzias ir nebrangias dovanas. Ir taip buvo nuo pirmu draugystes metu (dabartinis stazas siekia beveik 10). Bet, kad nebutu nesusikalbejimu, piktumu ir nusivylimu tiesiog reikia kalbeti! Ir kalbeti konkreciai! Ir ne vien apie Valentino dienos dovanas. Tiesiog reikia "prie progos" kalbeti, pasakoti ko norisi, kokia tos dienos sventes vizija, kokias dovanas vertinam, o kuriu pakesti negalim ir t.t. Juk sokoladine sirdute uz 2Lt tikrai gali atrodyti "kazkas romantisko ir netiketo".
Atsakyti
Aš tai kartais pagalvoju, jog gal moterys truputėlį per daug tikisi iš vyrų. Na ne visi turi tiek fantazijos ir idėjų. Moterys prisisvajoja, o ko negauna ir pyksta, viskas daug paprasčiau kai susitari, pasakai ko nori. O jeigu nori ko tarkim saldaus tai tiesiai šviesiai pasakai ir viskas bus čiki thumbup.gif
Atsakyti
kaip supratau planuojate benra aeiti su juo iki tol kartu negyvenote?
po tokios trinties tik per 10d. is vis pagalvociau kad gyvenimas kartu nesuderinamas... nepykit, gal cia tik is sios nusivylusios zinutes man taip pasirode, gal tai buvo tik nesekmingos dienos su daug nepasiteisinusiu lukesciu rezultatas, bet... juk jau dabar jums kliuna jo pedantiskumas, o jam nepadeti i "vieta" krapstukai...kas bus toliau kai viska uzgos rutina?
Zinau tik viena-zmogaus nepakeisi...kad ir kaip norisi, kad ir kaip tikiesi ir bandai... gali tik "apslifuoti" bet pakeisti... deja ne.

Nebutinai.Mano dukra niekada nebuvo tvarkinga ir pradejo gyventi katu su beveik pedantu. Is pradziu buvo barniai, pykciai irtaip toliau,o dabar, po 4 bendru gyvenimo metu manoji tokia tvarkinga patapo, kad net grazu. Ir pati jau tuo dziaugiasi. Na, jeigu nori buti su tuo zmogumi, ir matai, kad kazkuri jo silpnybe yra visai gera ir neprosal tau jos pasimokyti, kodel gi nepasistengti?
Atsakyti
pati blogiausia valentino diena. draugas tipo norėjo labai romantiškai švęs nors aš nenorėjau ten nei vyno gert nieko, miegot norėjau ir kitą dieną eit į sporto salę biggrin.gif va tokia egoistė aš bet visgi padovanojau jam dovanėlę mažą jis man gėlių gėrėm tą vyną bet jis buvo parūkęs man taip smirdėjo pasakiau, po to vėl dėl kažko nesutarėm, filmą dar mat neromantišką išrinkau ir prasidėjo skandalas ir jis net neleido man miegot. ant galo jau pradėjo visai nusišnekėt, visas nuoskaudas liet, nekenčių kai jis tiap daro, kaltina mane, aš galėčiau užsikasti tais kaltinimais kiek jis man jų pažeria, apie vaiką pradėjo , kad nemėgstu bendraut su jo vaiku, kad kažkada prieš metus nenuėjau pasivaikščioti su juo ir pan.
Aš nežinau,nu gal aš nesusipratus, nemoku "romantiška būt", gal man trečią nakteis jau akys merkiasi, bet nu visą naktį gadint nervus...sorry išsipasakot norėjau nes labai slegia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 17 vasario 2013 - 14:54
Man pernai buvo pati įtempčiausia Valentino diena, na, gal ne man, labiau mano vyrui.
Iš labo ryto dukrai labai skaudėjo kaklą, neatsikėlė iš lovos, sukarščiavo. Kvietėm greitąją, nes pagalvojau, kad meningitas. Tokių atvejų jau esu mačius darbe verysad.gif Tai vyrui teko važiuoti su ja į ligoninę, nes aš likau su mažium 10mėn namie. Grįžo po 2 val, tik kaklo raumenys patempti, su įtvaru.
Išlėkė jis į darbą, apie pietus paskambino jo mama, nes neįgali jos sesuo nukrito nuo laiptų ir nesikelia, vėl atlėkė greitoji į tą patį kiemą, vyras grįžo, kad padėtų pakelti. Mes šalia gyvenam. Irgi nieko baisaus. Šiaip greitosios nekvietinėjam, jei ką, čia išimtinai tą dieną taip gavosi.
Buvom susitarę vakarieniauti mieste 18 val, tai grįžo ant minučių, važiuojam, matau įsitempęs įsitempęs.
-Kas dar?,-klausiu.
-Sako, bijau, kad vėl kas nenutiktų...jau man šiandien ne iki šventimo.
Paskui jau normaliai viskas buvo, skaniai pavalgėm, vyno biggrin.gif
Žodžiu, turėjo savo meilę ir rūpestį už visus metus artimoms moterims parodyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luzere: 17 vasario 2013 - 15:59
QUOTE(babause @ 2009 02 15, 11:57)
Siaip as nemegstu valentino dieno, nes man tai jokia svente. kazkokia maximos diena ir viskas. na, bet zodziu buvo taip. Nupirkau savo brangiajam dovana, pati nieko negavau. Na gerai, nebukim materialistai. Po to ziauriai susipykom. O gi veliau mano brangusis razesi  ir man voztelejo i zandikauli, netycia zinoma, bet vis tiek norejosi atsiprasymo. Bet kur gi.. per daug isdidus. tai va, iki siol nekalba su manim. Pykomes, persipykom  unsure.gif
Niekada gyvenime nesitikesiu nieko gero is valentino dienos doh.gif

Tai va prirasiau toki intro.

Gal kam dar yra buve kokiu nelaimingu valentino dienos atsitikimu? bent nesijausiu tokia nevykele ax.gif

tikiuosi temos autorei šių metų valentino diena buvo romantiškesnė, nei prieš 4 metus 4u.gif
Atsakyti
Tarkim eina i parduotuve ir klausia ko noretum ir jei pasakysi kad nori ko nors saldaus tai nereiktu stebetis kad vietoj noretu rafaelo ar triufeliu gausi saldziu kukuruzu ar gaidelio pakiuka biggrin.gif

lotuliukas.gif balsu zvengiau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 02 16, 16:53)
na, tikrai, cia dar ir nuo kartos priklauso. As esu is vyresnes kartos nei jus (metu per 30), nes mano jaunystes laikais dar tos Valentino dienos nebuvo, tai ir mano tevai nesvente. Ir dabar nesvencia. Tai as ir sprendziu daugiau pagal save, kad jei tevai niekad to valentadienio nesvente, tai vaikai tikrai neprivalo tevams tokiu atveju tokios dienos meginti "praskaidrinti".

Na, jei mes pradėjom švesti, tai juk ir tėvai gali pradėti švesti. O toliau tai kaip sakant susitarimo reikalas kiek reikšmės šventimui ir apskritai tai dienai priduodama ir tuo pačiu ką vaikai renkasi (tikrai, jokiais būdais ne PRIVALO) ar praskaidrinti dieną tėvams ar praleisti kartu ar praignoruoti....

Dėl to, kad kartais (ar kai kuriems) vyrams reikia konkrečiau pasakyti ko nori sutinku visu 150 procentų drinks_cheers.gif Aš ir MB santykiuose kiek įmanoma praktikuojam tai, kad vienas kito nenuvilti pasikalbam ko maždaug tikimės iš vienos ar kitos šventės tiek programos tiek dovanų prasme (ko norėtume ar nenorėtume), jei yra reikalas aptariam biudžetą. Pvz kai kalbėjom apie šią Valentino dieną paminėjau, kad norėčiau gauti kažką banaliai valentiniško, bet ir panaudojamo, kažką užsiminiau apie apatinius, tai ir gavau komplektėlį wub.gif Pasimokiau po to, kai paprašiau nupirkt žuvies ir gavau lašišos. Žinau, kad lašiša žuvis ir mėgstu ją ir vissa kita, bet aš apie heką arba menkę visą dieną svajojau, seilę varvinau, o jis bjaurybė mano minčių neperskaitė telefonu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti