Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingiausia Valentino diena

Na mes sugalvojom nueiti i Muskata,labai megstam cili kinija,na bet sikart Muskatas..Ir ka jus manot...Patiekalai ne tik,kad nevalgomi buvo,o taip smirdejo kad teko prasyt,kad isnestu..;/
Papildyta:
QUOTE(Echmėja @ 2011 08 07, 19:32)
ir as turejau viena itin nemalone verysad.gif
vakare ejau  ruosti  vakariene namuciuose,pirmas valentinas gyvenant kartu wub.gif ir paprasiau jo pagalbos,tas pasake kad veliau ateis,(jis tuo metu buvo prie pc) supykau ,ir nuejau i virtuve ,o pries tai pasakiau kad be pc net tokia diena negali pabuti doh.gif ,greitai jis isejo,is namu as is vis uzsiroviau verysad.gif na ka vakariene jau daroma(nes tam ruosiausi jau is anksciau)paruosiau vakariene ,padengiau stala ir paskiau ir  kai gryzo (su gelytem ,as ju nepriemiau)ir pareiskiau valgyk virtuve,nes kambary taves matyti nenoriu doh.gif nei jis nei as nevalgiau,,
po kiek laiko jis pasake  kad norejo jog as nueiciau i virtuve o jis tuo metu butu nuejas  iki parduotuves gelyciu man parnest,(mano problema kad visiskai nepazymiu kantrumu verysad.gif  doh.gif )
taciau po keletos valandu susitaikem ir viskas uzsibaige wub.gif

siaubas,maniskis butu isejes ir negrizes pora dienu uz tokias nesamones
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 08 18, 21:29)
kažkokie ožkos kaprizai biggrin.gif juokas suėmė skaitant

Man atrodo, kad ne ožkos, bet save gerbiančios merginos/moters...jei kam patinka pacioms virtuveje prakaituoti, kol vyras prie kompo relaksuoja, tai pirmyn, taip ir praeis gyvenimas...

QUOTE(Cukliukas @ 2011 09 19, 13:21)

siaubas,maniskis butu isejes ir negrizes pora dienu uz tokias nesamones

Jeigu Jusiskis del tokiu dalyku butu isejes keliom dienom, tai matyt namie "pip" negalite pasakyti biggrin.gif

As matau problema tame, kad vaikinas neorganizuotas. Jis turejo geles pasiruosti is anksto, o ne paskutine minute bandyti laime, kad ji iseis i virtuve ar kakot biggrin.gif
Atsakyti
Dauguma vyrų tikrai, kartais, pasielgia labai nesupratingai. Jei jau PC svarbiau nei kartu gaminama vakarienė, tai tikrai nedovanotina. Na bet vis tiek džiugu, kad susitaikėte
Atsakyti
Mano vyras panašią "Staigmeną" man per gimtadienį buvo iškrėtęs. Tikrai piktelėjau. Žinoma tai man šventės nesugadino, bet kitą dieną savo nuomonė apie tokį elgesį pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 11 21, 21:21)
Dauguma vyrų tikrai, kartais, pasielgia labai nesupratingai. Jei jau PC svarbiau nei kartu gaminama vakarienė, tai tikrai nedovanotina. Na bet vis tiek džiugu, kad susitaikėte

viskas gerai, kas gerai baigiasi
Atsakyti
praeitais metais Valentino dieną šventėme namuose biggrin.gif na šampanas ir panašiai, viskas gerai, žvakės, romantika ore tyvuliuoja wub.gif aš stojuosi nuo lovos eiti muziką pakeisti ir bac tiesiai į fotelio medinį kampą savo kairės kojos didijį pirštą doh.gif raičiausi iš skausmo, vakaras sugadintas, nagas sumuštas, kraujosruva po nagu susidariusi doh.gif o esmė tame,kad valentino diena už daugiau nei mėnesiuko,o praėjusios valentino dienos šventimo žymės vis dar matosi biggrin.gif Dar nenuaugo ta kraujosruva man nuo nago g.gif
Atsakyti
kiekviena valentino diena nekokia..nes nesvenciam visai biggrin.gif MB tai ne svente, todel ir svest nera reikalo..
Atsakyti
Gaila,bet neprisimenu nei vienos romantiskos Valentino dienos...Jau senokai neturiu pastovaus vaikino,tai todel bunu dazniausiai viena...Butu su kuo pasvesti,bet ne su tuo,kuo tikrai noreciau. Bet buvo vienais metais toks juokingas atsitikimas. Buvau sutarusi nueiti i akla pasimatyma. Salta,sninga i akis ir matau kaip ateina berniokas,. Sako cia tau - dvi skirtingos rozes. Pirma mintis galvoje,ką gal laidoji mane jau :DDDD Tai paskui kiek juoko buvo is tokio pasimatymo. Na vaikinukas gerietis buvo,matyt mama nepamoke,kad merginai ne dvi geles reikia dovanoti smile.gif
Atsakyti
as tai tikiuosi, kad rytoj bent ka nors su vyru dviese sugalvosim, kad ir romantiskai filma koki paziuret, beleka, nes prisiminus praejusius metus, tai as as zinau... vaziavom pas jo mama biggrin.gif nes ji mat viena buvo.. tai po tos valentino dienos neapsikenciau nepasakiusi, kad jis mamyciukas, tai taip ypyko!
bet uztat po to karto nieko panasaus nebuvo smile.gif
Atsakyti
Na, man irgi butu ir juokinga, ir pikta, jei vyras ar draugas sakytu: ojojoj, siandien Valentino diena, o mano mamyte viena namuose, davai pas ja nuvaziuojam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man regis tai priklauso nuo santykiu su tevais/uosviais ir antraja puse. Pavyzdziui as kai augau visad is tevu gaudavau kokia menka dovanele ar gelyte Valentino dienos proga jei neturedavau tikro Valentino. Todel man atrodo normalu atsilyginti tuo paciu jei mama ar tetis lieka vieni ir jiems liudna. Aisku, turi buti susikalbejimas su antra puse ir balancas. Galeciau ir viena su mama isgert taure vyno, o tada vakara praleist su MB. Jei viskas daroma supratingai ir paaiskinama, pasikalbama, jokiu problemu kilti neturetu 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad nesugadinau savo vaikams šventėms, nes šiandien Valentino dieną jie nusprendė praleisti su manim, o ne kavinėje, kaip tikėjaus ax.gif
Atsakyti