Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingiausia Valentino diena

QUOTE(burbanti @ 2009 02 18, 19:18)
Nu ne.. biggrin.gif  biggrin.gif  iškrisiu iš padų  biggrin.gif  biggrin.gif Arba pati esate netekejus(neturit sugyventinio),arba girtas vyras namuose jums -kasdienybe. Man tai ne ,ir tuo laaaabai dziaugiuosi.  mirksiukas.gif

Svarbiausia- gera prevencija. Ir dar svarbiau kad laiku mirksiukas.gif
Negaliu sakyt, kad pritariu, ir kad pati taip daryčiau, bet kad nereikia tokių "bajerių" patylom nuleist lyg nieko nebūtų taip pat sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 02 17, 16:00)
Papasakosiu ne apie šiu metu Valentino diena...Pirma Valentino diena(po vestuviu)...Vyras gryzta is darbo isgeres,su diiidele orchideju puokste....Pamacius ,kad isgeres-isspardau ta puokste po visa kambari,likusį šluotražį sugrudu i siuksliu deze,dar koja paspausdama,suverčiu visa pagaminta šventine vakariene , jam matant, i ta pacia siuksliu deze..ir nieko nesakau...Pamoka jam buvo visam gyvenimui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nepykit,taip tingiu visas lietuviskas raides pakeitineti ...  blush2.gif

ne nu negaliu laugh.gif matos moteriškė su kiauš*** lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu ne su kaiusais biggrin.gif blush2.gif ax.gif ne su kiausais biggrin.gif tai buvo tik viena karta per visa vedybini gyvenima,bet su vyru dar ir dabar ji atsimenam ir pakikenam biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 02 18, 23:00)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu ne su kaiusais  biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif  ne su kiausais  biggrin.gif  tai buvo tik viena karta per visa vedybini gyvenima,bet su vyru dar ir dabar ji atsimenam ir pakikenam  biggrin.gif  biggrin.gif

dziaugiuos uz jus 4u.gif maniskis nesuprastu tokio mano poelgio tikrai blush2.gif ji aukleju kiek kitokiom priemonem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinna @ 2009 02 18, 14:45)
Man kažkodėl atrodo, kad daugiausiai nesusipratimų ir problemų kyla todėl, kad moterys naiviai tikisi iš vyrų nerealių romantikų, gėlių kalnų ir t.t. Kai negauna to, ko tikisi pradeda isterikuot. Supraskit, kad dauguma vyrų tikrai nėra "išprotėję romantikai". Aš šitos "šventės" absoliučiai nesureikšminu. Kai myli žmogų, myli jį kiekvieną dieną ir be jokių progų.

nieko cia nepadarysi, tokia moteru prigimtis, jos romantiskos, o vyrams ne tas galvoje.
man irgi valentynke nera kazkokia ten labai jau svente, bet vis tiek malonu, kad yra diena, kai palepini vienas kita ypatingu demesiu.
tik va kai jo negausi, tai jau nekas doh.gif
o siaip man svarbiausia, kad vyras valentino diena butu originalus. jei ateitu su maximiniu pliusiniu zuikiu ar sirdute tai padegciau biggrin.gif
Atsakyti
As kaip ir AUKSUOLE nemegstu valentino dienos nes turbut tik viena grazia valentynke turejau lotuliukas.gif Jau juokas ima lotuliukas.gif
sita valentynke irgi ne isimtis. Vyras buvo toli (del tam tikru priezasciu gyvenam kolkas atskirai), pasveikino tik sms zinute biggrin.gif dovana gavau tik jo mamos deka (savo anytos wub.gif ) is anksto biggrin.gif Ir tik del to kad si pasake, jog baisiai negrazu nors mazulytes smulkmenytes nepadovanoti (dar suprantu jam 20 metu butu bet dabar diedas virs 30 biggrin.gif doh.gif ). Tai issiprasiau kaktuso lotuliukas.gif (tiesa, jei ka cia mano tikrai mylimas augalas). Taigi tik su savo tevais isgeriau vyno, suvalgem sokolada tuom ir baigesi viskas biggrin.gif
Taip kad valentino diena man nesamoninga diena ir jos nesvenciu vien del to kad negadinciau sau nuotaikos ir nervu biggrin.gif
O kad mb visiskas neromantikas cia faktas. As ir per savo gimtadieni dovanu negaunu (na gele kartais gaunu) ir kaledines dovanos veluoja (sias kaledas is vis nieko negavau doh.gif tik jau labai geda pasidare tai roze padovanojo doh.gif ).
As turbut labai stipriai atsiduodu misku (kazkuri cia labai graziai issireiske su situo posakiu) lotuliukas.gif
Atsakyti
na reikia tiketis, kad jums kita valentino diena bus geresne!;]
Atsakyti
As esu vienisa tai kazkaip liudna man tokia diena. verysad.gif o per sia Valentynke kaip reikiant padauginau. doh.gif Viskas kas toliau vyko konfidencialu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu kam tai p sureiksminti ta svente. juk mylit kiekviena diena, o ne butent ta diena....

as tai isvis gyvenime nieko negavus, nei kas pasveikines, bet tai negi zudysies delto, gyveni ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(Matata2000 @ 2011 08 03, 12:31)
nesuprantu kam tai p sureiksminti ta svente. juk mylit kiekviena diena, o ne butent ta diena....

as tai isvis gyvenime nieko negavus, nei kas pasveikines, bet tai negi zudysies delto, gyveni ir viskas....

Užtat, kad gyvenime nieko nesi gavusi tai ir bandai save taip guosti. Aišku, kad tai yra svarbu, nuo smulkmenų viskas ir prasideda. Kiek ten tos meilės kasdienybėje, vėl eilinis bandymas save paguosti. Man patinka šventės, man patinka, kai gali pasijusti ypatinga. Bet kai daugiau nei pusę moterų gyvena su neandertaliečiais tai kas joms belieka, tik sakyti, kad nesureikšmina švenčių. Nes jei tikrai myli kasdien, tai per šventę, kad ir nelabai reikšmingą norėsis pradžiuginti tą žmogų. Tikiuosi niekada su tokiu slunkiu susidėti neteks.
Atsakyti
ir as turejau viena itin nemalone verysad.gif
vakare ejau ruosti vakariene namuciuose,pirmas valentinas gyvenant kartu wub.gif ir paprasiau jo pagalbos,tas pasake kad veliau ateis,(jis tuo metu buvo prie pc) supykau ,ir nuejau i virtuve ,o pries tai pasakiau kad be pc net tokia diena negali pabuti doh.gif ,greitai jis isejo,is namu as is vis uzsiroviau verysad.gif na ka vakariene jau daroma(nes tam ruosiausi jau is anksciau)paruosiau vakariene ,padengiau stala ir paskiau ir kai gryzo (su gelytem ,as ju nepriemiau)ir pareiskiau valgyk virtuve,nes kambary taves matyti nenoriu doh.gif nei jis nei as nevalgiau,,
po kiek laiko jis pasake kad norejo jog as nueiciau i virtuve o jis tuo metu butu nuejas iki parduotuves gelyciu man parnest,(mano problema kad visiskai nepazymiu kantrumu verysad.gif doh.gif )
taciau po keletos valandu susitaikem ir viskas uzsibaige wub.gif
Atsakyti
kažkokie ožkos kaprizai biggrin.gif juokas suėmė skaitant
Atsakyti