Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingiausia Valentino diena

QUOTE(chiquitka @ 2009 02 17, 19:07)
doh.gif O mano tai si Valentino diena nekokia buvo. MB uz 3000km, pries tai susipykom, tai visa savaite neklbejom  doh.gif  Visi draugai kaip tycia baisiai uzsieme, tai visa diena namie prasedejau...  doh.gif Buvo pirmas kartas per 10 metu kai  Valentina praleidau viena ir visu pamirsta  verysad.gif

4u.gif buna dienu lyg tycia doh.gif sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2009 02 17, 20:22)
Vaje  blink.gif  blink.gif  blink.gif  kita met ne is lovos ta diena nelipciau.
Sekmes tau sekancia valentinke 4u.gif

dabar as jau ta diena atsargi bunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 02 17, 16:00)
Papasakosiu ne apie šiu metu Valentino diena...Pirma Valentino diena(po vestuviu)...Vyras gryzta is darbo isgeres,su diiidele orchideju puokste....Pamacius ,kad isgeres-isspardau ta puokste po visa kambari,likusį šluotražį sugrudu i siuksliu deze,dar koja paspausdama,suverčiu visa pagaminta šventine vakariene , jam matant, i ta pacia siuksliu deze..ir nieko nesakau...Pamoka jam buvo visam gyvenimui  biggrin.gif   biggrin.gif   biggrin.gif
Nepykit,taip tingiu visas lietuviskas raides pakeitineti ...  blush2.gif

Cia jau paciai nervus tvarkytis reikia. O pamoka jis nebent gavo tokia, kad turi moteri isterike.. Tikrai siaubinga tokios rasliavos skaityt.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsnita: 18 vasario 2009 - 02:20
QUOTE(Liepsnita @ 2009 02 18, 02:19)
Cia jau paciai nervus tvarkytis reikia. O pamoka jis nebent gavo tokia, kad turi moteri isterike.. Tikrai siaubinga tokios rasliavos skaityt..  blink.gif

moteriske lauke vyro ,tikejosi kad jis grys namo blaivas o cia se tau grysta gatavas biggrin.gif bet svarbiausiai kad geliu puokste sugebejo nupirkti thumbup.gif cia tai gerai smile.gif
nes kai kuriee net nepasveikina,o ka jau kalbeti apie geles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 18, 05:08)
moteriske lauke vyro ,tikejosi kad jis grys namo blaivas o cia se tau grysta gatavas  biggrin.gif  bet svarbiausiai kad geliu puokste sugebejo nupirkti  thumbup.gif  cia tai gerai  smile.gif
nes kai kuriee net nepasveikina,o ka jau kalbeti apie geles  doh.gif

aciu as mieliau pasirinksiu blaiva ir be geliu, nei kad su didziausia puokste ir prisiliuobusi.
Atsakyti
Aš tai nekenčiu Valentino dienos. Neatsimenu nė vienų metų, kad ši šventė praeitų gražiai g.gif. Kad ir praeitoji, visą dieną nuo ryto iki vakaro vyrukas praleido prie kompo. O kai paklausiau, ar taip ir sėdės, atsakė - o kas, tau Valentiną svarbu švęsti?! bash.gif
Atsakyti
Man kažkodėl atrodo, kad daugiausiai nesusipratimų ir problemų kyla todėl, kad moterys naiviai tikisi iš vyrų nerealių romantikų, gėlių kalnų ir t.t. Kai negauna to, ko tikisi pradeda isterikuot. Supraskit, kad dauguma vyrų tikrai nėra "išprotėję romantikai". Aš šitos "šventės" absoliučiai nesureikšminu. Kai myli žmogų, myli jį kiekvieną dieną ir be jokių progų.
Atsakyti
drinks_cheers.gif pritariu visu šimtu procentų
Atsakyti
QUOTE(Liepsnita @ 2009 02 18, 03:19)
Cia jau paciai nervus tvarkytis reikia. O pamoka jis nebent gavo tokia, kad turi moteri isterike.. Tikrai siaubinga tokios rasliavos skaityt..  blink.gif

Nu ne.. biggrin.gif biggrin.gif iškrisiu iš padų biggrin.gif biggrin.gif Arba pati esate netekejus(neturit sugyventinio),arba girtas vyras namuose jums -kasdienybe. Man tai ne ,ir tuo laaaabai dziaugiuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 vasario 2009 - 18:19
Palaikau visu 100% "burbanti".
Kaip "isdresiruosi" vyra nuo pirmos dienos taip ir turesi. Paskui tos vyru gynejos skundziasi kad jis toks ar anoks. Pacios kaltos!
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 02 18, 18:18)
Nu ne.. biggrin.gif  biggrin.gif  iškrisiu iš padų  biggrin.gif  biggrin.gif Arba pati esate netekejus(neturit sugyventinio),arba girtas vyras namuose jums -kasdienybe. Man tai ne ,ir tuo laaaabai dziaugiuosi.  mirksiukas.gif

pries tai saket isgeres, o tai nuo girto skiriasi geru kiekiu alkoholio g.gif na nera mano namuose kasdienybe isgeres diedas, bet po tokio spektakliuko kitos valentino dienos su juo nesulaukciau schmoll.gif ir apskritai nuo tokiu mano isteriju iseitu is kur parejes. zinoma vyras kiauliskai pasielge, bet bent tos dienos nepamirso, bet gal pas jus iprasta taip savo poziuri parodyti g.gif
tokio dresavo budo nelaikau geru, nes kitakart isgeres apskritai nepareis dar, kad su sluota per sonus negautu. su isterijom gali tik dieda is namu isginti, o ne prisiristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 02 18, 19:57)
pries tai saket isgeres, o tai nuo girto skiriasi geru kiekiu alkoholio g.gif na nera mano namuose kasdienybe isgeres diedas, bet po tokio spektakliuko kitos valentino dienos su juo nesulaukciau schmoll.gif ir apskritai nuo tokiu mano isteriju iseitu is kur parejes. zinoma vyras kiauliskai pasielge, bet bent tos dienos nepamirso, bet gal pas jus iprasta taip savo poziuri parodyti g.gif
tokio dresavo budo nelaikau geru, nes kitakart isgeres apskritai nepareis dar, kad su sluota per sonus negautu. su isterijom gali tik dieda is namu isginti, o ne prisiristi doh.gif

Na, manau, kad diedo nei isterijom, nei dar kuo nors nepririši. Gali kiekvieną dieną "šventinius kotletukus" ruošt, bet tai toli gražu dar neiko nereiškia. Aišku, isterijoms irgi nepritariu, visada galima savo mintis reikšti ramiai ir protingai.
Atsakyti