Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingiausia Valentino diena

QUOTE(Makalius @ 2009 02 17, 16:31)
Čia už tai kad pasveikino ir kad stengėsi, šitokią nesąmonę jam padarėt su vakariene ir gėlėm?  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jo biggrin.gif bet užtat jau 12 metu nuostabiai graziai svenciam visas sventes smile.gif wub.gif
Atsakyti
Makaliau,čia už tai,kad išgėręs.
Mano baisiausia valentino diena.. mylėdama jį, bet amžiams atplėšta nuo jo.. ;s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cappyy: 17 vasario 2009 - 15:48
QUOTE(Leksa @ 2009 02 17, 16:40)
O tai Naujuju metu nesvencia? Gimtadieniu (ypac savo)????  blink.gif Gal ji deretu pamokyti su pvz. jo su gimtadieniu nepasveikinti? Jei jam slykstu, tai tegul nepamirsta, kad yra dar ir kitu svenciu, kuriu metu "jam slykstu elgtis kaip visa banda", bet tikriausiai elgiasi?

Tas ir yra,kad gimtadienis jo gruodžio 25 g.gif ...nešvenčia...Tik tas jo nuo atsakomybės neatleidžia... tongue.gif
Atsakyti
Ot tai didelė bėda, kad išgėręs.
Negirtas gi svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 17, 16:47)
Mano baisiausia valentino diena.. mylėdama jį, bet amžiams atplėšta nuo  jo.. ;s[/color][/b][/i]

unsure.gif užjaučiu... kuo nuoširdžiausiai console.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 17, 16:51)
Ot tai didelė bėda, kad išgėręs.
Negirtas gi svarbiausia.

Paskui ,be abejo,susedom ,pakalbejom,isaiskinau savo zmogui ,kad mane purto pagalvojus,jog tokia svente gali buti kaip Kovo 8. Atsimenu,kai per Moters diena tevai gryzdavo gerai ikause is darbo pas savo zmonas su tulpikem,atseit-cia tau zmona,as jau atsvenciau su bendradarbem tavo diena ... biggrin.gif
Atsakyti
O mano gyvenime buvo 3 siaubingos Valentino dienos doh.gif Pirmas siaubas buvo pries 10 metu, kai per Valentino diena mane paliko labai mylimas zmogus ir nieko nepaaiskino verysad.gif Isgyvenau tikra kosmara, tada galvojau, kad jeigu tai ivyktu ne per Valentino diena, gal butu lengviau g.gif
Pries 4 metus, kai jau buvau laimingai istekejusi moteris, pamirsusi Valentino dienos sunybes, ruosiau sventine vakariene, o vyras baiginejo daryti remonta, trumpino durys ir ikyso ranka i pjukla.... greitoji, opieracija, ligononine... daug nervu...
O lygiai po metu po sito ivykio laukiausi savo pirmagimio, irgi ruosiau sventine vakariene ir laukiau vyro is darbo. Kai staiga pajutau, kad kazkas bega, buvo 13 nestumo savaite ir pradejau stipriai kraujoti, vel greitoji, ligonine... vos nepraradau vaikelio, laime viskas gerai pasibaige.
Dabar net bijau sitos dienos ir niekad neruosiu sventines vakarienes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 02 17, 17:16)
O mano gyvenime buvo 3 siaubingos Valentino dienos  doh.gif  Pirmas siaubas buvo pries 10 metu, kai per Valentino diena mane paliko labai mylimas zmogus ir nieko nepaaiskino  verysad.gif  Isgyvenau tikra kosmara, tada galvojau, kad jeigu tai ivyktu ne per Valentino diena, gal butu lengviau  g.gif
Pries 4 metus, kai jau buvau laimingai istekejusi moteris, pamirsusi Valentino dienos sunybes, ruosiau sventine vakariene, o vyras baiginejo daryti remonta, trumpino durys ir ikyso ranka i pjukla.... greitoji, opieracija, ligononine... daug nervu...
O lygiai po metu po sito ivykio laukiausi savo pirmagimio, irgi ruosiau sventine vakariene ir laukiau vyro is darbo. Kai staiga pajutau, kad kazkas bega, buvo 13 nestumo savaite ir pradejau stipriai kraujoti, vel greitoji, ligonine... vos nepraradau vaikelio, laime viskas gerai pasibaige.
Dabar net bijau sitos dienos ir niekad neruosiu sventines vakarienes  lotuliukas.gif

Na tikrai sventes ne kokios doh.gif
Atsakyti
Nu jo,rimtai nekokie atsiminimai g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 02 17, 16:16)
O mano gyvenime buvo 3 siaubingos Valentino dienos  doh.gif 

console.gif imk 4u.gif
Atsakyti
doh.gif O mano tai si Valentino diena nekokia buvo. MB uz 3000km, pries tai susipykom, tai visa savaite neklbejom doh.gif Visi draugai kaip tycia baisiai uzsieme, tai visa diena namie prasedejau... doh.gif Buvo pirmas kartas per 10 metu kai Valentina praleidau viena ir visu pamirsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 02 17, 17:16)
O mano gyvenime buvo 3 siaubingos Valentino dienos 

Vaje blink.gif blink.gif blink.gif kita met ne is lovos ta diena nelipciau.
Sekmes tau sekancia valentinke 4u.gif
Atsakyti