mano seses valentynke, jauciu, buvo ,,geriausia". ejo i teatra abu, kaip i kulturine programa, po visko nusprende, kad praleis vakara namie, zvakiu sviesoj... tad dar uzsuko i parduotuve atsargu pasipildyt, prisipirko riesutu, saldainiu, gerymu... kai gryzo, ir romantiskai leido vakara, staiga draugas pradejo dusti... iskviete greitaja ir paaiskejo, kad jam alergija nuo riesutu, nors jam niekada gyvenime taip nera buve... tai likusi vakara praleido ligonineje... stai koks siuolaikinis romantiskas vakaras... esme, viskas gerai baigesi, nes laiku greitaja iskviete...
QUOTE(gretiene @ 2009 02 16, 23:42)
... stai koks siuolaikinis romantiskas vakaras... esme, viskas gerai baigesi, nes laiku greitaja iskviete...
tai jau tikrai ne kas
QUOTE(rena @ 2009 02 16, 23:35)
kai su Mb susipazinau iskart man buvo pareiksta, kad visi vyrai kiaules ir daug ko is jo nesitikeciau
sakyciau gan savanaudiska..
cia tas pats kas MB pareiksciau, jog valgyt nedarau, nieko neplaunu, kambariu netvarkau, juk abu turim rankas.. arba svenciu nepripazistu, nes dabar krize..
o ir vaikstau ir darau ka noriu, gi laisva Lietuva..
vistiek manyciau kazkoks prisitaikymas vienas prie kito turetu buti..
o ir tikrai juk nuo gelytes nenubednes...
aisku, tos Valentinkes ir kitos nedidukes sventes nera kazkas tokio ypatingo... nu bet vistiek smagu, kai yra parodomas nors kazkoks demesiukas..
nors to demesiuko ir dazniau noris nei, kad karta i metus - vasario 14-aja..
Na ir mano valentinke buvo s..... is vakaro vyras svente darbo jubilieju, tai gryzo paryciais, o atsikeles vel isvare, tai ir gryzo ciut ciut gyvas , tai ka ten ir besvesi, dar tik iskoliojo, kokia asiokia ir tokia. Tai vakara praleidau prie Tv, nors gera filma paziurejau, o zliumbiau, zliumbiau ziuredama, matyt labai jau jautriai reagavau, nes as niekada neverkiu ziuredama, taip man buvo pirma karta.
Atsikeles ryte, aisku atsiprasinejo, uz savo elgesi , bet as gi ir su principais, man tie atsiprasinejimai ne motais, tai tada mato, kad nieko nesigaus, isbego i parduotuve, gryzo su gelem, kazkiek atsileidau, bet vistiek man slyksciai pasielge, kaip neturejo pasielgti.....
Atsikeles ryte, aisku atsiprasinejo, uz savo elgesi , bet as gi ir su principais, man tie atsiprasinejimai ne motais, tai tada mato, kad nieko nesigaus, isbego i parduotuve, gryzo su gelem, kazkiek atsileidau, bet vistiek man slyksciai pasielge, kaip neturejo pasielgti.....
QUOTE(babause @ 2009 02 15, 10:57)
O gi veliau mano brangusis razesi ir man voztelejo i zandikauli, netycia zinoma, bet vis tiek norejosi atsiprasymo. Bet kur gi.. per daug isdidus.
kaip neatsiprase koks cia dar isdidumas atsiprasyt gali but, kai mylimam zmogui skausma sukeli
jei manes neatsiprasytu is karto, kitos galimybes jau nesuteikciau Esme ta, kad jis nesijaucia kazka blogo padares, o tai reiskia, kad smurtas jam kaip ir nieko blogo. O toks ir ateityje gali prievartos griebtis. Nenoriu buti blogu pranasu - bet pagalvokit apie tai. Tikekimies, kad as klystu.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 17, 11:37)
kaip neatsiprase koks cia dar isdidumas atsiprasyt gali but, kai mylimam zmogui skausma sukeli
jei manes neatsiprasytu is karto, kitos galimybes jau nesuteikciau Esme ta, kad jis nesijaucia kazka blogo padares, o tai reiskia, kad smurtas jam kaip ir nieko blogo. O toks ir ateityje gali prievartos griebtis. Nenoriu buti blogu pranasu - bet pagalvokit apie tai. Tikekimies, kad as klystu.
ne, ne, ne, nemuseika jis, tikrai nemustu bet siaip mazdaug pareiske, kad pati turiu suprast, kad jis netycia cia man voztelejo ir nesikabinet bet as manau, kad net ir netycia uzkliudzius zmogu reikia atsiprasyt. beje, jis visada taip ir padaro, bet matyt jau buvo tada toks uzsiraukes, kad net nesugebejo man pratart zodzio "atsiprasau"
mano valnentinkė ir su...vyras lnd dirba, tai leidau laiką lovoj, knygą skaitydama ir pykdama ant viso pasaulio dar kartais pilviuką paglostydama, su juo paplepėdama....
Mmmm jooo, įdomiai čia
O mano Valentino diena buvo gerų draugų kompanijoje - tų draugų, kurie į šią komercinę šventę nekreipia dėmesio ir po du kambariukuose neužsidaro, būna visi drauge b
O mano Valentino diena buvo gerų draugų kompanijoje - tų draugų, kurie į šią komercinę šventę nekreipia dėmesio ir po du kambariukuose neužsidaro, būna visi drauge b
Papasakosiu ne apie šiu metu Valentino diena...Pirma Valentino diena(po vestuviu)...Vyras gryzta is darbo isgeres,su diiidele orchideju puokste....Pamacius ,kad isgeres-isspardau ta puokste po visa kambari,likusį šluotražį sugrudu i siuksliu deze,dar koja paspausdama,suverčiu visa pagaminta šventine vakariene , jam matant, i ta pacia siuksliu deze..ir nieko nesakau...Pamoka jam buvo visam gyvenimui
Nepykit,taip tingiu visas lietuviskas raides pakeitineti ...
Hmmm...sveikos visos,kvepiančios mišku... t.y.,kurių diedai-paskutiniai stuobriai (tam tarpe ir aš)
Mano valentinkė-jau ne pirma tokia.Dovanų gavau girtą snukį su moralu,kad jam šlykštu elgtis kaip visa banda(t.y. dėl ko nors pajudint subinę),o sekmadienį paprašytas meilės,pasirinko filmą.
Nu,planuoju jam pasakyt,kad jei būčiau vyras,tai man būtų gėda dėl šeštadienio ir dėl sekmadienio...nu nieko tai nepakeis...
Stuobriu gimęs,stuobriu ir supūsi.Dovanojau aš jam megztuką-dar prieš kelias dienas,tik pabrėžiau,kad čia-Valentino dovana.Bet kažko panašaus ir tikėjaus...Nori dėmesio įsigyk meilužį...Tik kur jį blyn rast,kai visi panašūs...O po barus trintis ir ieškot pažinčių-ne mano būdui. Ir nereikia po to varyt,kokios tos bobos...patys kalti...
Mano valentinkė-jau ne pirma tokia.Dovanų gavau girtą snukį su moralu,kad jam šlykštu elgtis kaip visa banda(t.y. dėl ko nors pajudint subinę),o sekmadienį paprašytas meilės,pasirinko filmą.
Nu,planuoju jam pasakyt,kad jei būčiau vyras,tai man būtų gėda dėl šeštadienio ir dėl sekmadienio...nu nieko tai nepakeis...
Stuobriu gimęs,stuobriu ir supūsi.Dovanojau aš jam megztuką-dar prieš kelias dienas,tik pabrėžiau,kad čia-Valentino dovana.Bet kažko panašaus ir tikėjaus...Nori dėmesio įsigyk meilužį...Tik kur jį blyn rast,kai visi panašūs...O po barus trintis ir ieškot pažinčių-ne mano būdui. Ir nereikia po to varyt,kokios tos bobos...patys kalti...
QUOTE(burbanti @ 2009 02 17, 15:00)
Papasakosiu ne apie šiu metu Valentino diena...Pirma Valentino diena(po vestuviu)...Vyras gryzta is darbo isgeres,su diiidele orchideju puokste....Pamacius ,kad isgeres-isspardau ta puokste po visa kambari,likusį šluotražį sugrudu i siuksliu deze,dar koja paspausdama,suverčiu visa pagaminta šventine vakariene , jam matant, i ta pacia siuksliu deze..ir nieko nesakau...Pamoka jam buvo visam gyvenimui
Čia už tai kad pasveikino ir kad stengėsi, šitokią nesąmonę jam padarėt su vakariene ir gėlėm?
QUOTE(babause @ 2009 02 17, 14:01)
ne, ne, ne, nemuseika jis, tikrai nemustu bet siaip mazdaug pareiske, kad pati turiu suprast, kad jis netycia cia man voztelejo ir nesikabinet
O tai jei kada, neduok die, avarija padarys, ka suzalos, tai irgi net neatsiprasys O jei kas del jo sukeltos avarijos zus, tai kaip tada? Artimieji tures patys susiprast, kad jis netycia? O jis net akiu neparodys? Atleiskit uz mano nuomone, bet man toks vyras yra tiesiog KIAULIU KIAULE. Tokie zodziai, kaip "prasau", "aciu" ir "atsiprasau" turi but i krauja iauge!
QUOTE(lututė @ 2009 02 17, 15:19)
Dovanų gavau girtą snukį su moralu,kad jam šlykštu elgtis kaip visa banda(
O tai Naujuju metu nesvencia? Gimtadieniu (ypac savo)???? Gal ji deretu pamokyti su pvz. jo su gimtadieniu nepasveikinti? Jei jam slykstu, tai tegul nepamirsta, kad yra dar ir kitu svenciu, kuriu metu "jam slykstu elgtis kaip visa banda", bet tikriausiai elgiasi?