Siaip as nemegstu valentino dieno, nes man tai jokia svente. kazkokia maximos diena ir viskas. na, bet zodziu buvo taip. Nupirkau savo brangiajam dovana, pati nieko negavau. Na gerai, nebukim materialistai. Po to ziauriai susipykom. O gi veliau mano brangusis razesi ir man voztelejo i zandikauli, netycia zinoma, bet vis tiek norejosi atsiprasymo. Bet kur gi.. per daug isdidus. tai va, iki siol nekalba su manim. Pykomes, persipykom
Niekada gyvenime nesitikesiu nieko gero is valentino dienos
Tai va prirasiau toki intro.
Gal kam dar yra buve kokiu nelaimingu valentino dienos atsitikimu? bent nesijausiu tokia nevykele
Tfu tfu tfu, jokių traumų nepatyriau ir tikiuosi nepatirsiu. Neskaitant to, kad gavau nuo MB dovanų klaikius auskarus, iš trijų patiekalų užsisakytų mėgiamam kiniškam restorane skanus buvo tik alus visa kita buvo šaunu. Vakarienei valgiau keptą duoną, užsigerdama šampanu
P.S. nepyk jei mano atsakymas buvo ne į temą
QUOTE(saridon'e @ 2009 02 15, 12:01)
Tfu tfu tfu, jokių traumų nepatyriau ir tikiuosi nepatirsiu. Neskaitant to, kad gavau nuo MB dovanų klaikius auskarus, iš trijų patiekalų užsisakytų mėgiamam kiniškam restorane skanus buvo tik alus visa kita buvo šaunu. Vakarienei valgiau keptą duoną, užsigerdama šampanu
Na kodel gi? tai irgi galima traktuoti kaip nepasisekima Na bent man jau linksmiau darosi. tik va bernelis mano avinas pagal zodiaka, tai jau kaip uzsirauke, tai gali daryt ka nori
Bet as tau patariu tuos auskarus bent namie kartais panesiot, Tavo Brangusis jausis ivertintas
Nu va, ieškojau ir aš šiandien panašios temos , vakar su savo brangiausiuoju taip pat susiriejau nuo pat labo ryto , nors jis žino, kad jis tikrai yra kaltas , tai dar ir dabar nė pusę žodžio vienas kitam netariam , viskas vyksta tyloje , nors tokia paguoda, ramu ramu... , tik šuo su vaiku kartais sukelia kokį triukšmelį , negana to, vakar dar ir televozorius užlinko tai teko visą vakarą ausinuką tampytis kišenėje . Apie dovanėlę kokią, nors ir bučkį nebuvo nė minties tokios svajonėse , tad turbūt tiek, dabar kokia porą savaičių gyvensiu tyloje
QUOTE(babause @ 2009 02 15, 11:06)
Na kodel gi? tai irgi galima traktuoti kaip nepasisekima Na bent man jau linksmiau darosi. tik va bernelis mano avinas pagal zodiaka, tai jau kaip uzsirauke, tai gali daryt ka nori
Bet as tau patariu tuos auskarus bent namie kartais panesiot, Tavo Brangusis jausis ivertintas
Čia tai tikrai negražiai bernužėlis pasielgė , įsivaizduoju kaip sunku tau su juo
O dėl auskariukų prisipažinau, kad man jie nelabai, bet pagelbės draugė, patrumpins, šiek tiek pakeis ir bus galima nešioti
Papildyta:
QUOTE(tima1 @ 2009 02 15, 11:15)
Nu va, ieškojau ir aš šiandien panašios temos , vakar su savo brangiausiuoju taip pat susiriejau nuo pat labo ryto , nors jis žino, kad jis tikrai yra kaltas , tai dar ir dabar nė pusę žodžio vienas kitam netariam , viskas vyksta tyloje , nors tokia paguoda, ramu ramu... , tik šuo su vaiku kartais sukelia kokį triukšmelį , negana to, vakar dar ir televozorius užlinko tai teko visą vakarą ausinuką tampytis kišenėje . Apie dovanėlę kokią, nors ir bučkį nebuvo nė minties tokios svajonėse , tad turbūt tiek, dabar kokia porą savaičių gyvensiu tyloje
tikrai ne kokia šventė tau
Taviškis sugeba tiek laiko pratylėti?
Mano Valentino diena ko gero blogesnė už tavąją... Mano draugas Danijoje per erasmusa mokosi, Bet atsiuntė man gėlių didžiulę puokštę, saldainių, na viskas miela. Tačiau kad nesedėt visą dieną namuose sugalvojau mamą išsitempt į knygų mugę ir kosmetikos pirkt. Taip fainai viskas buvo, nuvažiavom galiausiai prie pat namų į maximą ir puf.
Mama mažiau nei minutei netyčia bankomate paliko kortelę, bėga atgal pasiimt kortos nėra, skambina blokuoti - pinigų nebėra. Į apsaugą, į policiją, bankomatas nefilmuojamas beveik ten, beveik trys valandos lakstymo su pareiškimais.
Galiausiai tyrėjas pasakė kad dabar labai dažnai būna kad prie bankomatų sukinėjas žmonės gaudantys va tokius žiopliukus, arba net patys padedantys - tipo užkalbina, nuveja dėmesį kai pamato kad pinigus paėmei o kortelės dar ne, pora psichologinių triukų, tu ramiai nueini nuo bankomato pamiršus kortelę, o jis ramiai pabėga nusiėmęs pinigus (nes jis stovi eilėj u- tavęs ir matė pin kodą.)
Mama verkė verkė nieko negalėjau padėt, stengiaus. O namuose su tėvu mano santykiai baisūs, na jis manęs nekenčia plius dar alkoholikas. Ir nešiau mamai valerijoną ir to paduot neleido. Nes aš neturiu teisės pas juos į kambarį eit, apstaugė mane kaip visada paskutiniais žodžiais. Verkiau verkiau. Į vakarą geriau buvo, db sėdžiu lovoj nieko negaliu veikt nuo išsekimo hrrr.
Mama mažiau nei minutei netyčia bankomate paliko kortelę, bėga atgal pasiimt kortos nėra, skambina blokuoti - pinigų nebėra. Į apsaugą, į policiją, bankomatas nefilmuojamas beveik ten, beveik trys valandos lakstymo su pareiškimais.
Galiausiai tyrėjas pasakė kad dabar labai dažnai būna kad prie bankomatų sukinėjas žmonės gaudantys va tokius žiopliukus, arba net patys padedantys - tipo užkalbina, nuveja dėmesį kai pamato kad pinigus paėmei o kortelės dar ne, pora psichologinių triukų, tu ramiai nueini nuo bankomato pamiršus kortelę, o jis ramiai pabėga nusiėmęs pinigus (nes jis stovi eilėj u- tavęs ir matė pin kodą.)
Mama verkė verkė nieko negalėjau padėt, stengiaus. O namuose su tėvu mano santykiai baisūs, na jis manęs nekenčia plius dar alkoholikas. Ir nešiau mamai valerijoną ir to paduot neleido. Nes aš neturiu teisės pas juos į kambarį eit, apstaugė mane kaip visada paskutiniais žodžiais. Verkiau verkiau. Į vakarą geriau buvo, db sėdžiu lovoj nieko negaliu veikt nuo išsekimo hrrr.
Net nežinau kaip tave paguosti Delfanija
Vakar ir mano pažįstamą apvogė
Vakar ir mano pažįstamą apvogė
Laukiu nesulaukiu antradienio kai į darbą
reiks nusimegzt ar pasisiūt šiandien ką nors kad nebūčiau tokia liūdna .
Tai va, ne visada nelietuviškos šventės džiugios.
Reikia saugotis šiais laikais, nes kiekviena smulkmena pasinaudoja bjaurūs žmonės.
reiks nusimegzt ar pasisiūt šiandien ką nors kad nebūčiau tokia liūdna .
Tai va, ne visada nelietuviškos šventės džiugios.
Reikia saugotis šiais laikais, nes kiekviena smulkmena pasinaudoja bjaurūs žmonės.
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 15, 12:35)
Mano Valentino diena ko gero blogesnė už tavąją... Mano draugas Danijoje per erasmusa mokosi, Bet atsiuntė man gėlių didžiulę puokštę, saldainių, na viskas miela. Tačiau kad nesedėt visą dieną namuose sugalvojau mamą išsitempt į knygų mugę ir kosmetikos pirkt. Taip fainai viskas buvo, nuvažiavom galiausiai prie pat namų į maximą ir puf.
oho, o as maniau, kad man blogai uzjauciu, meile toli, mama apvoge, rupesciu daug..
laikykis, viskas susitvarkys anksciau ar veliau
Reikia tikėtis:)
O aš va susitikinėjau su tokiu lyg ir neblogu berneliu nuo spalio. Gyvenam skirtinguose miestuose, tai susitinkam savaitgaliais, o šiaip bendraujam telefonu. Na ką, laukiu valentinkės, perku, pakuoju dovaną, įsigyju ypatingus apatinius, planuoju, ką vakarienei gaminsiu. O jis paskambina man šeštadienį apie pietus ir pasako, kad šiandien atvažiuoti niekaip negalės. Tik sekmadienio rytą pasirodys . Aš persiuntu, pareiškiu, kad sekmadienį jis gali leisti ten pat, kur ir šeštadienio vakarą ir nutrenkiu ragelį. Ir prasėdžiu visą vakarą prieš televizorių. Ir dar nusprendžiu, kad visi vyrai kiaulės
QUOTE(valkiria @ 2009 02 16, 23:23)
Ir dar nusprendžiu, kad visi vyrai kiaulės
kai su Mb susipazinau iskart man buvo pareiksta, kad visi vyrai kiaules ir daug ko is jo nesitikeciau
tai va, romatikos pas ji 0, negana kad per gimse negavau (apie dovana ne nesneku) net nusususios kvietkos, tai apie valentinke ir ne nesvajojau kazka gaut nors kazkur kertelej sirdelej, kazkokia tikimybe buvo na mtyt ne tam jis sutvertas ir jo smegenine, ne sventem dirbo, juk sekmadieni i kalnus isvare slidinet