Aš asmeniškai tam, kad plaukai blizgėtų naudoju plaukų kremą iš Farmasi kurio tikslus pavadinimas yra : Brilliant hair cream. šį kremuką reikia tepti ant drėgnų plaukų, bet jo reikia labai mažai, nes kitu atveju plaukai sulimpa. užtenka vos šiek tiek šio kremuko paimti ant piršto ir įtrynti į plaukus, o tada drąsiai galima formuoti šukuosena džiovintuvu ar panašiai. tikrai gera priemone, bent man;}

QUOTE(ambriu @ 2009 07 28, 00:58)
Ne vien geri

esu girdejus geru atsiliepimu apie LANCOME kauke, gal esat bandziusios? 
Papildyta:
man milk shake ampules-geris

Papildyta:
man milk shake ampules-geris

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 31, 23:46)
Na jau supratau supratau. Pasidomejus suzinojau kad kai kurios merginos, suradusios geresnes kaukes, GAIA kauke plaukams netgi koju depiliacijai naudoja jau.

Papildyta:
QUOTE(kristin_ @ 2009 07 31, 21:49)
dar fructis geros kaukės. šampūnais ir balzamai nusivylus jų, bet kaukės tikrai geros.
Fructis Nutri Repair kauke apvalioj bonkutej man patiko. Plaukam irgi.

QUOTE(ambriu @ 2009 08 01, 12:36)
Na jau supratau supratau. Pasidomejus suzinojau kad kai kurios merginos, suradusios geresnes kaukes, GAIA kauke plaukams netgi koju depiliacijai naudoja jau.

Papildyta:
))

Papildyta:

Pritariu!!! Siandien ismeginau,labai patiko,plaukai tokie slidus po jos. Apskritai,vos tepti pradejau,jau nujauciau ,kad geras efektas bus,nes ji tokia kietoka,o kai imu tepti,tai suskysteja

QUOTE(Maserati @ 2009 08 01, 23:10)
Pritariu!!! Siandien ismeginau,labai patiko,plaukai tokie slidus po jos. Apskritai,vos tepti pradejau,jau nujauciau ,kad geras efektas bus,nes ji tokia kietoka,o kai imu tepti,tai suskysteja
super.labai gera man ji bent is 1-o karto
Beje,buvau droge,tai jos kaina su akcija 12 su centais,o tam paciam pastate buvo norfa,pagalvojau,gal ten buna garnier produkcijos?jei ne,grisiu i droga ja nusipirkti,na ir ka as matau norfoj- tokia pat kauke 7lt. su centais. Aisku,skirtumas ne labai didelis,bet likau maloniai nustebinta

Kazkas ryt keliaus i Norfa.

QUOTE(Maserati @ 2009 08 01, 23:10)
super.labai gera man ji bent is 1-o karto
Beje,buvau droge,tai jos kaina su akcija 12 su centais,o tam paciam pastate buvo norfa,pagalvojau,gal ten buna garnier produkcijos?jei ne,grisiu i droga ja nusipirkti,na ir ka as matau norfoj- tokia pat kauke 7lt. su centais. Aisku,skirtumas ne labai didelis,bet likau maloniai nustebinta

As turejau fructis kauk, bet tutelej,pirma karta panaudojus-fantastika-plaukai slidus, glotnus,svelnus,kaip is kirpyklos isejus,o kadangi buvo akcija, nusipirkau antra pakuote(ir masciau apie trecia

QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 02, 00:37)
As turejau fructis kauk, bet tutelej,pirma karta panaudojus-fantastika-plaukai slidus, glotnus,svelnus,kaip is kirpyklos isejus,o kadangi buvo akcija, nusipirkau antra pakuote(ir masciau apie trecia
)...tacau baigesi tuo,kad antraja pakuote pardaviau o ,pirmaja dar kelis kartus seip ne taip panaudojus atidaviau draugei
nes visi stebuklai fructis kaukes baigesi po pirmojo panaudojimo
,gal ir mistika,bet man taip buvo. 

Pas mane ne tutelej,o tokia http://celebhairstyl...r-mask.jpeg,tik tamsiai zalia,ten 2 buvo - viena sviesesne ,kita tamsesne. O ju sudetis nuo to,kas tubelej tai skiriasi kaip diena ir naktis..
Na,ziuresiu kaip man cia bus toliau ja naudojant

QUOTE(Maserati @ 2009 08 02, 12:01)
Pas mane ne tutelej,o tokia http://celebhairstyl...r-mask.jpeg,tik tamsiai zalia,ten 2 buvo - viena sviesesne ,kita tamsesne. O ju sudetis nuo to,kas tubelej tai skiriasi kaip diena ir naktis..

Neveikia nuoroda

tai tikrai labai patiko.. Nei sampunai nei kondicionieriai sios serijos nepatiko tiek kiek kaukyte..

Beje, dabar prekyboj maciau lyg ir atnaujinta si serija i tokia:

Kas bendete gal kaukyte sia??

Man "puodyne" taip pat labai patinka
Esu isbandziusi daug, bet si tikrai verta demesio.
Gal kuri jau spejo palyginti ta naujaja tamsiai zalia pakuote? Ar kuo nors skiriasi?

Gal kuri jau spejo palyginti ta naujaja tamsiai zalia pakuote? Ar kuo nors skiriasi?