Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

dar fructis geros kaukės. šampūnais ir balzamai nusivylus jų, bet kaukės tikrai geros.
Atsakyti
Aš asmeniškai tam, kad plaukai blizgėtų naudoju plaukų kremą iš Farmasi kurio tikslus pavadinimas yra : Brilliant hair cream. šį kremuką reikia tepti ant drėgnų plaukų, bet jo reikia labai mažai, nes kitu atveju plaukai sulimpa. užtenka vos šiek tiek šio kremuko paimti ant piršto ir įtrynti į plaukus, o tada drąsiai galima formuoti šukuosena džiovintuvu ar panašiai. tikrai gera priemone, bent man;} thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 28, 00:58)
Oho.apie sita kauke vien geri atsiliepimai..Kur perkate? smile.gif))

Ne vien geri tongue.gif
Atsakyti
esu girdejus geru atsiliepimu apie LANCOME kauke, gal esat bandziusios? bigsmile.gif
Papildyta:
man milk shake ampules-geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 31, 23:46)
Ne vien geri  tongue.gif

Na jau supratau supratau. Pasidomejus suzinojau kad kai kurios merginos, suradusios geresnes kaukes, GAIA kauke plaukams netgi koju depiliacijai naudoja jau. blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristin_ @ 2009 07 31, 21:49)
dar fructis geros kaukės. šampūnais ir balzamai nusivylus jų, bet kaukės tikrai geros.

Fructis Nutri Repair kauke apvalioj bonkutej man patiko. Plaukam irgi. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 01, 12:36)
Na jau supratau supratau. Pasidomejus suzinojau kad kai kurios merginos, suradusios geresnes kaukes, GAIA kauke plaukams netgi koju depiliacijai naudoja jau.  blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Fructis Nutri Repair kauke apvalioj bonkutej man patiko. Plaukam irgi. smile.gif))

Pritariu!!! Siandien ismeginau,labai patiko,plaukai tokie slidus po jos. Apskritai,vos tepti pradejau,jau nujauciau ,kad geras efektas bus,nes ji tokia kietoka,o kai imu tepti,tai suskysteja smile.gif super.labai gera man ji bent is 1-o karto biggrin.gif Beje,buvau droge,tai jos kaina su akcija 12 su centais,o tam paciam pastate buvo norfa,pagalvojau,gal ten buna garnier produkcijos?jei ne,grisiu i droga ja nusipirkti,na ir ka as matau norfoj- tokia pat kauke 7lt. su centais. Aisku,skirtumas ne labai didelis,bet likau maloniai nustebinta blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 01, 23:10)
Pritariu!!! Siandien ismeginau,labai patiko,plaukai tokie slidus po jos. Apskritai,vos tepti pradejau,jau nujauciau ,kad geras efektas bus,nes ji tokia kietoka,o kai imu tepti,tai suskysteja smile.gif  super.labai gera man ji bent is 1-o karto biggrin.gif Beje,buvau droge,tai jos kaina su akcija 12 su centais,o tam paciam pastate buvo norfa,pagalvojau,gal ten buna garnier produkcijos?jei ne,grisiu i droga ja nusipirkti,na ir ka as matau norfoj- tokia pat kauke 7lt. su centais. Aisku,skirtumas ne labai didelis,bet likau maloniai nustebinta blink.gif  ax.gif

Kazkas ryt keliaus i Norfa. smile.gif)))) pasiilgau jau tos kaukytes. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 01, 23:10)
Pritariu!!! Siandien ismeginau,labai patiko,plaukai tokie slidus po jos. Apskritai,vos tepti pradejau,jau nujauciau ,kad geras efektas bus,nes ji tokia kietoka,o kai imu tepti,tai suskysteja smile.gif  super.labai gera man ji bent is 1-o karto biggrin.gif Beje,buvau droge,tai jos kaina su akcija 12 su centais,o tam paciam pastate buvo norfa,pagalvojau,gal ten buna garnier produkcijos?jei ne,grisiu i droga ja nusipirkti,na ir ka as matau norfoj- tokia pat kauke 7lt. su centais. Aisku,skirtumas ne labai didelis,bet likau maloniai nustebinta blink.gif  ax.gif

As turejau fructis kauk, bet tutelej,pirma karta panaudojus-fantastika-plaukai slidus, glotnus,svelnus,kaip is kirpyklos isejus,o kadangi buvo akcija, nusipirkau antra pakuote(ir masciau apie trecia biggrin.gif )...tacau baigesi tuo,kad antraja pakuote pardaviau o ,pirmaja dar kelis kartus seip ne taip panaudojus atidaviau draugei doh.gif nes visi stebuklai fructis kaukes baigesi po pirmojo panaudojimo verysad.gif ,gal ir mistika,bet man taip buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 02, 00:37)
As turejau fructis kauk, bet tutelej,pirma karta panaudojus-fantastika-plaukai slidus, glotnus,svelnus,kaip is kirpyklos isejus,o kadangi buvo akcija, nusipirkau antra pakuote(ir masciau apie trecia biggrin.gif )...tacau baigesi tuo,kad antraja pakuote pardaviau o ,pirmaja dar kelis kartus seip ne taip panaudojus atidaviau draugei doh.gif  nes visi stebuklai fructis kaukes baigesi po pirmojo panaudojimo verysad.gif ,gal ir mistika,bet man taip buvo. rolleyes.gif

Pas mane ne tutelej,o tokia http://celebhairstyl...r-mask.jpeg,tik tamsiai zalia,ten 2 buvo - viena sviesesne ,kita tamsesne. O ju sudetis nuo to,kas tubelej tai skiriasi kaip diena ir naktis..
Na,ziuresiu kaip man cia bus toliau ja naudojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 02, 12:01)
Pas mane ne tutelej,o tokia http://celebhairstyl...r-mask.jpeg,tik tamsiai zalia,ten 2 buvo - viena sviesesne ,kita tamsesne. O ju sudetis nuo to,kas tubelej tai skiriasi kaip diena ir naktis..
Na,ziuresiu kaip man cia bus toliau ja naudojant smile.gif

Neveikia nuoroda smile.gif va tokia as naudojau
user posted image
tai tikrai labai patiko.. Nei sampunai nei kondicionieriai sios serijos nepatiko tiek kiek kaukyte.. smile.gif)) o va sita irgi raso kad kauke, tos pacios serijos..bet man tai ner ko lygint su ana.. Naudojau abi po kelis kartus, todel sakau drasiai kad si - nekas. smile.gif)))
user posted image
Beje, dabar prekyboj maciau lyg ir atnaujinta si serija i tokia:
user posted image
Kas bendete gal kaukyte sia?? smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 02 rugpjūčio 2009 - 11:09
O po tu Fruktis kaukiu dar reikia balzamo,ar plaukai ir taip lengvai issisukuoja? ax.gif
Atsakyti
Man "puodyne" taip pat labai patinka smile.gif Esu isbandziusi daug, bet si tikrai verta demesio.

Gal kuri jau spejo palyginti ta naujaja tamsiai zalia pakuote? Ar kuo nors skiriasi? ax.gif
Atsakyti