Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 07 27, 19:16)
Aciu 4u.gif , radau uz 23 litus pirkt interneteo dar Tavo atsiliepimai geri, tai reikia pabandyt smile.gif

Parasyk atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Neseniai isitikinau, kad kaina visgi nelemia kokybes- isbandziau kauke GAIA (kaina mazesne nei 10Lt) ir likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 07 27, 21:16)
Neseniai isitikinau, kad kaina visgi nelemia kokybes- isbandziau kauke GAIA (kaina mazesne nei 10Lt) ir likau labai patenkinta thumbup.gif

Oho.apie sita kauke vien geri atsiliepimai..Kur perkate? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 28, 00:58)

man ji labai nepatiko ,nes po jos negraziai krisdavo plaukai, lyg ir pariebaluodavo ir man atrodo, kad ji is paciu pigiausiu ''chemikalu'' pagaminta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 28, 00:58)

Man is pradziu visai nieko buvo, netgi sakyciau patiko, bet dabar stovi nenaudojama, nes atsirado su kuo palyginti is geresnes kokybes kaukiu, ir tada jau prie Gaia grizti nesinori tikrai smile.gif
O pirkti yra Eurokose:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 28 liepos 2009 - 11:11
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 07 28, 12:10)
Man is pradziu visai nieko buvo, netgi sakyciau patiko, bet dabar stovi nenaudojama, nes atsirado su kuo palyginti is geresnes kokybes kaukiu, ir tada jau prie Gaia grizti nesinori tikrai smile.gif
O pirkti yra Eurokose:)

Oho, vos pasakiau kad vien geri atsiliepimai tai iskart atsirado neigiamu nuomoniu. biggrin.gif Saunu, vadinasi tikrai ne stebuklas o paprasta kauke. Reikes pameginti paciai ir matysim. Nelabai jau ir nuostolis didelis jei netiks. biggrin.gif
Meri_ceri o kokia pvz tavo bandyta kauke geresne uz GAIA? smile.gif pasigirti prasome. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 28, 13:33)
Oho, vos pasakiau kad vien geri atsiliepimai tai iskart atsirado neigiamu nuomoniu. biggrin.gif Saunu, vadinasi tikrai ne stebuklas o paprasta kauke. Reikes pameginti paciai ir matysim. Nelabai jau ir nuostolis didelis jei netiks. biggrin.gif
Meri_ceri o kokia pvz tavo bandyta kauke geresne uz GAIA? smile.gif pasigirti prasome. smile.gif

Galiu savo netgi padovanoti Gaia jei kam nors tinka ir reikia smile.gif na man is brangesniu kaukiu patiko Tigi S-factor Serious conditioner, Schwarzkopf Bonacure Mositure kick, keune Care Line Vital Nutrition. bet cia jau nepigios, is pigesniu lb gera man tokia, jau 2 kartus pirkau:
Zolotj solk intensivnaja maska,
Taip pat Nivea ruda visai gera buvo kaip uz savo kaina smile.gif
Atsakyti
man geriausia kaukė yra margaritos, su dilgelėmis. išbandykit. gera kaina prieinama ir šiaip, gražūs plaukai atrodo po kaukės.
Atsakyti
QUOTE(kristin_ @ 2009 07 28, 15:07)
man geriausia kaukė yra margaritos, su dilgelėmis. išbandykit. gera kaina prieinama ir šiaip, gražūs plaukai atrodo po kaukės.

Man tai Margaritos kaukes labiau noretusi vadinti balzamais, nes konsistencija tokia..na ne kaukes biggrin.gif bet nieko neturiu pries lietuviska produkcija
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 07 28, 13:50)
keune Care Line Vital Nutrition. bet cia jau nepigios, is pigesniu lb gera

Sita domintu 4u.gif Glotnino plaukus, maitino gerai? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2009 07 27, 15:58)
Siaip manau nebutina naudoti kauke ir sampuna is tos pacios serijos, bet manau, kad sulauksi geresniu rezulatu jei vis delto naudosi ir kauke ir sapmuna is tos pacios serijos.  ax.gif  As kaip tik siandiena uzsisakiau  kauke, sampuna ir kondicionieriu is L'Oreal Expert Absolut Repair serijos, ziuresime kokie bus rezultatai.  smile.gif

labas vakariukas,
as tai irgi naudoju sia kauke, ir tikrai patenkinta as ja thumbup.gif bet sampuna ir condicioneriu naudoju kitos gamibos.
bet ir kainos lietuvoje mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaunal: 28 liepos 2009 - 23:02
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 28, 18:55)
Sita domintu  4u.gif  Glotnino plaukus, maitino gerai?  blush2.gif  bigsmile.gif

Butent glotninimui ji nera skirta, labiau plauku maitinimui ir atstatymui. jei nori tokio efekto kaip glotnumas, tai geriau rinkis is L`oreal prof.linijos Liss Ultime kauke, ji skirta butent glotnumui
Atsakyti