QUOTE(MeduMeda @ 2009 07 16, 15:22)
Sveikutes, pas mane super

sausi plaukai...tokie fui

dabar bandau juos drekinti kaukes su alyvuogiu aliejumi (is Avon) pagalba

Tiesa sakant, nusivyliau kazkiek... kaina lyg ir normali- apie 32lt,bet plauku bukle nei trupucio nepasikeite...

Gal kazka efektyvaus jus zinot, ka galima butu pasidaryti namu salygomis?
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 07 21, 01:28)
Sveikos merginos,gal galit man patart,kokia Kerastase kauke pirkt sausiem plaukam?Maciau cia pas Mus Airijoj kazkokia oranzinej pakuotej,su oranziniu dangteliu,bat as nelabai suprantu kokiem plaukam ji skirta.Jei zinot kokia tinka mano sausiem plaukam,gal galit idet foto?
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 13:07)
Gal galit patarti kokia kauke naudoti, kuri padarytu plaukus sunkius, maitintu pazeistus palukus?

Labai reikia pagalbos
Is avon tikrai nemanau, kad pades atgaivinti labai sausus plaukus. As siulau bandyti kerastase tiek sviesintiem, tiek sausiem ir labai pazeistiem plaukam. As pati jau kokius 3-4 metus naudoju kerastase, tai man

Seniau buvau pas tokia nevykusia kirpeja, kuri man nudegino plaukus, tai teko juos ilgai gydyti. Ir dabar dar plaukuciai sausoki, bet jau nepalyginsi su anksciau buvusiais. Esu daug priemoniu is kerastase isbandzius. Sausiems plaukams reiktu naudoti kerastase orandzines linijos kauke, sviesintiems is ruzavos linijos chroma richie. Mano sviesinti, bet man abi kaukes puikiai tiko. Kainos didokos, bet tikrai verta.