Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Liberte @ 2009 07 23, 17:22)
Aha,aš naudoju tą kaukę,kol kas dar patinka,tik jos negailėti reikia,kokius 8 dozatoriaus paspaudimus vienu metu susidedu smile.gif

Kaip vadinasi? Kokia kaina? bigsmile.gif Apsunkina plaukus, gal nebesipucia nuo jos plaukai? ax.gif
Atsakyti
4 you, taip ir vadinasi. kaina apie 40lt. baltic hair parduotuvėse būna. toks rūžavas buteliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeduMeda @ 2009 07 16, 15:22)
Sveikutes, pas mane super blush2.gif  sausi plaukai...tokie fui  schmoll.gif dabar bandau juos drekinti kaukes su alyvuogiu aliejumi (is Avon) pagalba smile.gif Tiesa sakant, nusivyliau kazkiek... kaina lyg ir normali- apie 32lt,bet plauku bukle nei trupucio nepasikeite... schmoll.gif Gal kazka efektyvaus jus zinot, ka galima butu pasidaryti namu salygomis? g.gif

Pabandykit deti gryna, naturalu, salto spaudimo alyvuogiu alieju mirksiukas.gif
Atsakyti
Padėkite išsirinkti plaukų tiesintuvą iš SUNTACHI firmos? blush2.gif wub.gif http://www.krinona.l...p...866&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(MeduMeda @ 2009 07 16, 15:22)
Sveikutes, pas mane super blush2.gif  sausi plaukai...tokie fui  schmoll.gif dabar bandau juos drekinti kaukes su alyvuogiu aliejumi (is Avon) pagalba smile.gif Tiesa sakant, nusivyliau kazkiek... kaina lyg ir normali- apie 32lt,bet plauku bukle nei trupucio nepasikeite... schmoll.gif Gal kazka efektyvaus jus zinot, ka galima butu pasidaryti namu salygomis? g.gif

QUOTE(Nenyte82 @ 2009 07 21, 01:28)
Sveikos merginos,gal galit man patart,kokia Kerastase kauke pirkt sausiem plaukam?Maciau cia pas Mus Airijoj kazkokia oranzinej pakuotej,su oranziniu dangteliu,bat as nelabai suprantu kokiem plaukam ji skirta.Jei zinot kokia tinka mano sausiem plaukam,gal galit idet foto?

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 13:07)
Gal galit patarti kokia kauke naudoti, kuri padarytu plaukus sunkius, maitintu pazeistus palukus?  4u.gif  Labai reikia pagalbos verysad.gif

Is avon tikrai nemanau, kad pades atgaivinti labai sausus plaukus. As siulau bandyti kerastase tiek sviesintiem, tiek sausiem ir labai pazeistiem plaukam. As pati jau kokius 3-4 metus naudoju kerastase, tai man thumbup.gif Seniau buvau pas tokia nevykusia kirpeja, kuri man nudegino plaukus, tai teko juos ilgai gydyti. Ir dabar dar plaukuciai sausoki, bet jau nepalyginsi su anksciau buvusiais. Esu daug priemoniu is kerastase isbandzius. Sausiems plaukams reiktu naudoti kerastase orandzines linijos kauke, sviesintiems is ruzavos linijos chroma richie. Mano sviesinti, bet man abi kaukes puikiai tiko. Kainos didokos, bet tikrai verta.
Atsakyti
Man labai patinka liet. Margarita alaus balzamas ir kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 17:26)
Kaip vadinasi? Kokia kaina?  bigsmile.gif  Apsunkina plaukus, gal nebesipucia nuo jos plaukai?  ax.gif

jeigu plaukai sausi ir reikia glotnumo ir maitinimo-tada absolut repair, kur nuotrauką rodėt
o jei glotnumo ir slidumo-tai Liss ultime ( aš dabar ją naudoju, nes mano plaukai pučiasi) šiaip manau Liss ultime lengvesnė, a.repair daugiau pazeistiem
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 07 24, 21:53)
jeigu plaukai sausi ir reikia glotnumo ir maitinimo-tada absolut repair, kur nuotrauką rodėt
o jei glotnumo ir slidumo-tai Liss ultime ( aš dabar ją naudoju, nes mano plaukai pučiasi) šiaip manau Liss ultime lengvesnė, a.repair daugiau pazeistiem

Aciu jums labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip manote naudojant Loreal absolute repair kauke butina naudoti ir sios serijos plauku sampuna? Galvoju kad jei naudosiu tik kauke nepasimatys geras rezultatas g.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat Algabo kauke su placenta ir vezlio taukais? ax.gif Nusipirkau,bet dar nebandziau,bet butu idomu isgirsti ko reikia is jos tiketis blush2.gif
Atsakyti
Man vietoj L`oreal absolut repair linijos labiau patiko intense repair - labai drekina ir maitina plauka, bet jo neapsunkina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 26, 18:04)
Gal kas naudojat Algabo kauke su placenta ir vezlio taukais? ax.gif Nusipirkau,bet dar nebandziau,bet butu idomu isgirsti ko reikia is jos tiketis blush2.gif

naudojau. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti