Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 07 08, 11:26)
Koks poveikis Karite kaukes? Kur pirkote? Kokia kaina? Aplamai,labai idomus jusu atsiliepimai apie visas jusu turimas kaukes. 4u.gif

karite kauke labiausiai patiko.....plaukus labai gerai sudrekino....nueme pasiputima....suskilinejusius galiukus "suklijavo"....po tos kaukes plauku galiukus tepiau dar karite seriumu tai is viso plauku galiukai atrode kaip ka tik po kirpyklos.....jokiu issisakojimu nebesimate....plaukai labai svelnus patampa ir minksti....ir labai blizga plaukai ...

geriausia kauke kokia esu isbandziusi....

pirkau jav..... 4u.gif

kerastase kauke antra pagal geruma....labai gerai sudrekina plaukus irgi, plaukai labai slidus patampa, labai miksti....
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 09, 18:41)
kur rasti ORISING Priemoniu 4u.gif

eurovaistinej maciau yra
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 08, 06:28)
bandziau labai daug kaukiu....bet mano super sausiems ir nuo dazymo nualintiems plaukams geriausios kaukes sitos

phyto

user posted image

ir pureology

user posted image

noreciau placiau suzinoti apie sias dvi ir kokia ju kaina ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas bandet green light plauku prieziuros priemoniu? Mane labai sudomino ju produkcija (pagal aprasymus visai nieko, o ir kainos labai patrauklios) Ar verta isbandyti? Kaukes, balzamus, sampunus? ax.gif Cia, psl. kur galima pasiskaityt apie ju produkcija.
Atsakyti
user posted image

Man si labai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 10 liepos 2009 - 11:08
sveikos
pagaliau radau orising priemoniu
gal ka sudomintu kokosine plauku kauke, nes imsiu dideli kieki, tai galeciau pasidalinti kokius 200ml nupilti 4u.gif va tokia
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 10, 01:36)
karite kauke labiausiai patiko.....plaukus labai gerai sudrekino....nueme pasiputima....suskilinejusius galiukus "suklijavo"....po tos kaukes plauku galiukus  tepiau dar karite seriumu tai is viso plauku galiukai atrode kaip ka tik po kirpyklos.....jokiu issisakojimu nebesimate....plaukai labai svelnus patampa ir minksti....ir labai blizga plaukai ...

geriausia kauke kokia esu isbandziusi....

pirkau jav..... 4u.gif
kerastase kauke antra pagal geruma....labai gerai sudrekina plaukus irgi, plaukai labai slidus patampa, labai miksti....

A verysad.gif Kazin ar Lietuvoi yra tokia kauke? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 07 10, 12:23)
sveikos
pagaliau radau orising priemoniu
gal ka sudomintu kokosine plauku kauke, nes imsiu dideli kieki, tai galeciau pasidalinti kokius 200ml nupilti 4u.gif va tokia

Taigi as noriu unsure.gif O apie ta puslapi, as esu rasius tenai, bet jie neatrase.Kai paskambinau, atsiliepe moteris, tai sake tipo po vnt neparduoda.Tada as sakau paimsiu didesni kieki, tai sako, tipo su vadovais reikia pasitarti.Ir daugiau ji nepaskambino.Bet cia buvo pries kokius 5men. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tobsita @ 2009 07 10, 12:07)
user posted image

Man si labai labai patinka smile.gif

Sita ir turejau, nebloga siaip, bet antra karta nebepirksiu.Kazko neitiko man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 07 10, 00:42)
noreciau placiau suzinoti apie sias dvi ir kokia ju kaina ? 4u.gif

phyto kaukes turejau dvi....phytojojoba drekina plaukus....o phytokarite maitinanti kauke....abi labai patiko.....bet phytojojoba labiau patiko nes plaukai minksti tampa ir slidus...o nuo phytokarite plaukai labiau primaitinti is vidaus...

ir dar labai patiko phyto firmos kremas plaukams....yra phyto 7 ir phyto 9 kremai....phyto produkcija turi naturalumo daugiau....nera jokiu sulfatu, cheminiu kvapu ir t.t....o tie kremai su 7 ir 9 naturaliais aliejais....tokie jojoba, rozmarinas, makadamojos reisutai ir daug kitu......kaukes kvepia naturalumu...o tie kremai tai bekvapiai..kvepia aliejaus kvapu...

user posted imageuser posted image

o pureology kaukes irgi daug naturalumo.......maziau chemijos.....jav pureology produkcija laimejo allure ir glamour apdovanojimus.....

zalia pureology kauke yra pazeistiems plaukams.....maitina plaukus is vidaus.......man daznai rekonstruktotines kaukes plaukus sausindavo o sita kauke nesausina plauku, prisotina plaukus, plaukai blizga ir buna svelnus.....ir labai patiko galiukams seriumas

user posted image

o kaina pureologu kaukes 150g 45 doleriai....o didesnes 75 doleriai......o phyto kaukiu kaina 200g 38 doleriai.....
Atsakyti
user posted image
Isbandziau sia kauke.Jei ka sudomintu,galiu perleisti smile.gif
Pasirode,kad neduoda ji naudos plaukui,nes sudetyje tas parafinas,jauciasi jis ir ant plauku.Plaukai atrodo neblogai,bet lieciant kazkaip netaip,lyg padengti kazkuom..Mano naudojamom kitom kaukem ji neprilygsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 11:53)
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif
..mane domina kokia kaina GAIA kaukes?
Atsakyti
QUOTE(justyteeee @ 2009 07 14, 18:58)

eurokose kainuoja 6.99 lt, kosmadoje 12 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 07 14, 17:58)
user posted image
Isbandziau sia kauke.Jei ka sudomintu,galiu perleisti smile.gif
Pasirode,kad neduoda ji naudos plaukui,nes sudetyje tas parafinas,jauciasi jis ir ant plauku.Plaukai atrodo neblogai,bet lieciant kazkaip netaip,lyg padengti kazkuom..Mano naudojamom kitom kaukem ji neprilygsta schmoll.gif

O as sita naudojau ir visai patiko smile.gif
dabar naudoju margaritos su alumi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justyteeee @ 2009 07 14, 18:58)

As pirkau kur rusiska kosmetika, tai kaina 5 ar 5.50 ax.gif
Atsakyti