Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 28, 23:22)
beje, man kazkaip nebepatinka mil mil geltonoji kauke..

O raudonoji patinka?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 00:30)
O raudonoji patinka?

Taip, raudonoji man buvo nepalyginamai geresne.. Apsunke tokie plaukai po geltonos, neatejus vakarui jau kazkokie susiriebalave atrodo, krenra negraziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 01, 01:41)
Taip, raudonoji man buvo nepalyginamai geresne.. Apsunke tokie plaukai po geltonos, neatejus vakarui jau kazkokie susiriebalave atrodo, krenra negraziai  doh.gif

O kuo raudona geresnė?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 00:41)
O kuo raudona geresnė?

Visai kitaip plaukai, neapsunke, svelnus, blizga.. Po geltonos viso to nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 01, 01:54)
Visai kitaip plaukai, neapsunke, svelnus, blizga.. Po geltonos viso to nera  doh.gif

Aha, geltonoji man irgi superinio įspūdžio nepaliko, negavau iš jos tai, ko noriu, nors apskritai tai normali kaukė, naudot galima, bet aišku, būna ir geresnių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 liepos 2009 - 12:05
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 13:04)
Aha, geltonoji man irgi superinio įspūdžio nepaliko, negavau iš jos tai, ko noriu, nors apskritai tai normali kaukė, naudot galima, bet aišku, būna ir geresnių  rolleyes.gif

Na taip, naudot galima, taciau antra karta tikrai nepirksiu.. O vat raudonaja noriu vel nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Nupirkau vakar Mil Mil raudona..
g.gif

Gal visai nieko... plaukai minksti, bet atrodo biski riebaluoti...
dar nezinau ar man patinka.Uzkliuvo sudetis - Paraffinum Liquidum g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 09, 13:25)
Antra arba trecia  biggrin.gif

As jau beveik baigiau naudoti ZALIA buteliuk! thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai super.

mano plaukai riebaluoti, plaunu galva kasdien. Ir kasdien naudoju MILMIL zalia kauke......ziuriu kad plaukai net maziau riebaluotis pradejo bigsmile.gif bigsmile.gif Jei pries menesi kuokstai slinko, tai dabar visai nebeslenka ir galiukai nesisakoja mirksiukas.gif

tikrai gera kaina, net mano bendradarbe nusipirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinos @ 2009 07 02, 20:34)
As jau beveik baigiau naudoti ZALIA buteliuk!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  tikrai super.

mano plaukai riebaluoti, plaunu galva kasdien. Ir kasdien naudoju MILMIL zalia kauke......ziuriu kad plaukai net maziau riebaluotis pradejo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Jei pries menesi kuokstai slinko, tai dabar visai nebeslenka ir galiukai nesisakoja  mirksiukas.gif

tikrai gera kaina,  net mano bendradarbe nusipirko  biggrin.gif

Na mano liko sita nebandyta, bet butinai isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 06 29, 14:27)
Idomu būtų sužinoti atsiliepimus bandžiusių "HARALOGI" kaukes?  4u.gif

http://www.harologas...ts/care.lt.html

bandziau kazkada seniai sampuna ir kauke kazkuria.
visai patiko.bet nekartojau po to.
didziausias minusas bent tada buvo,kad prekiavo tik vienoje vilniaus vietoje...
kainos tokios puse bedos tada buvo,dbr kaip nznau 4u.gif

ir gyre ja pardaveja labai labai, kad cia va kokia superine,kokia sudetis ir t.t.o sudetis eiline chemija ,na kaip ir visu iprastu kaukiu ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Margaritos aluas kauke, ziuresiu ar patiks smile.gif gal kuri bandet?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 05, 16:48)
Nusipirkau siandien Margaritos aluas kauke, ziuresiu ar patiks smile.gif gal kuri bandet?

bandziau bet seniai, pamenu kad tikrai patiko- slidus, blizgejo plaukai, ir kaina gera.ir gan ilga laika naudojau. bet db kazkodel nepirkciau... g.gif ne del to kad jai kazkas blogai butu bet greiciau del to kad dar dauuuug kaukiu yra neisbandytu bigsmile.gif
Atsakyti