Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

Ar tikrai nėra naujos temos? nerandu, tai kuriu naują.

sena tema čia thumbup.gif

user posted image user posted image user posted image

Toliau dalinamės patirtimi, žiniomis ir džiaugiamės sveikais plaukais 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad vėl atsirado tokia tema, nes jau buvau pasigedusi thumbup.gif
Mano būsimųjų pirkinių sąrašą papildė "Domasnije Recepti" kaukė. Gal turite kokių nors atsiliepimų apie ją? Nes kiek skaičiau, tai visos pabrėžiate, jog joje nėra silikono ir parabenų, tačiau konkretesnių atsiliepimų neteko matyti g.gif
Atsakyti
Mane domintu atsiliepimai apie Klorane mangu kauke ax.gif
Atsakyti
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 17:03)

Girmantee, 16 Vas 2009 - 17:03, parašė:

Girmantee, 16 Vas 2009 - 17:03, parašė:

O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif

O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif

įtariu kaukės nepadės verysad.gif ,aš užsirašiau į kirpyklą ,eisiu ir nusikirpsiu tuos galus ,kur lūžinėja ,labai gaila ,bet juk daug gražiau sveiki plaukai atrodo ,todėl be gailesčio nukirpsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 16 vasario 2009 - 16:12
Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif thumbup.gif dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 17:14)

FarQua, 16 Vas 2009 - 17:14, parašė:

FarQua, 16 Vas 2009 - 17:14, parašė:

Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif  thumbup.gif  dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti  blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera  rolleyes.gif

Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif  thumbup.gif  dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti  blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera  rolleyes.gif

turiu Hempz ,nieko ypatinga ,antrą kart nepirksiu
Atsakyti
Pazistama sviesina plaukus, jos sausi plaukuciai, tai ji naudoja Lakme k.Therapy repair kauke, sake va tik ji neleido, kad ant galvos butu sieno kupeta lotuliukas.gif bet is tirko plaukai neatrodo sausi, tokie zvilgantys wub.gif pati ruosiuos isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 18:03)

Girmantee, 16 Vas 2009 - 18:03, parašė:

Girmantee, 16 Vas 2009 - 18:03, parašė:

pas mane sviesinti,ant ju cheminis sudetas..tai zinok jei nenori sieno kupetos teks naudot daug naturaliu priemoniu[alieju,kaukiu naminiu] jie duoda gydanti poveiki,o po ju teks tepti kad ir kaip nemaloniai tai skambetu pirktinius,dazniausiai su silikonu balzamus, kaukes,po to kazka nenuplaunamo,taip gausi prekine isvaizda..plius ivairios priemones galiukams ir kasmenesinis ju pakirpimas.man praktiskiausiai yra visu plauku iskarpymas,paliekant ilgi,tai galiu kas menesi nemazai nukirpt galus,neprarasdama plauku ilgumo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 16 vasario 2009 - 19:18
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 09:53)

Eve-line, 17 Vas 2009 - 09:53, parašė:

Eve-line, 17 Vas 2009 - 09:53, parašė:

Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif

Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif
Man tai lengvai GAIA išsiplauna g.gif Tik jos kvapas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
man jei noriu susvelninti plaukus , kad slidus butu tai russkoje pole su kefyro isrugomis , pati paciausia wub.gif
Atsakyti