QUOTE(šarūnė @ 2009 02 26, 15:00)
Noriu klustelt profesionalių.Vakar kepiau šokoladinę duoną su graikiškais riešutais:
Pienas 2,5% - 1 puodelis
Kvietiniai miltai - 3 puodeliai
Kakava "Nescquik" - 0,5 puodelio
Druska - 1 a.š.
Cukrus - 1 v.š.
Sausas pienas- 2 v.š.
Sviestas - 2 v.š.
Vanilinis cukrus - 1 a.š.
Mielės - 2 a.š.
Graikiški riešutai (po pirmo maišymo) - 0,5 puodelio
Režimas "Pagrindinis"
Puodelis - 230 ml
v.š. - 15 g
a.š. - 5 g
pieną pyliau 3,2 % kakavą dėjau kitos firmos, sausą pieną- sojų.tešla minkėsi puikiai,kamuoliukas susiformavo,bet neiškilo.Skonis tikrai labai geras.Gal kas esat jau kepę šią duonytę ir galėtumėt pasakyti,kur aš klaidą padariau?
Pienas 2,5% - 1 puodelis
Kvietiniai miltai - 3 puodeliai
Kakava "Nescquik" - 0,5 puodelio
Druska - 1 a.š.
Cukrus - 1 v.š.
Sausas pienas- 2 v.š.
Sviestas - 2 v.š.
Vanilinis cukrus - 1 a.š.
Mielės - 2 a.š.
Graikiški riešutai (po pirmo maišymo) - 0,5 puodelio
Režimas "Pagrindinis"
Puodelis - 230 ml
v.š. - 15 g
a.š. - 5 g
pieną pyliau 3,2 % kakavą dėjau kitos firmos, sausą pieną- sojų.tešla minkėsi puikiai,kamuoliukas susiformavo,bet neiškilo.Skonis tikrai labai geras.Gal kas esat jau kepę šią duonytę ir galėtumėt pasakyti,kur aš klaidą padariau?
Gal pienas ar sviestas tiesiai iš šaldytuvo buvo O šiaip dar, jei su sviestu, tai gali netikti pagrindinis režimas