QUOTE(Mrs. R @ 2009 04 02, 16:33)
O man neiseina ciabata
kiek darau - labai skani duonyte, bet ne ciabata... Jau vakar lyg lyg kazkas panasaus issipureno ties plutele (na - tokios dideles skyles), o daugiau - smulkus poretumas...
Bandysiu rauga per nakti laikyti 9kituose receptuose taip skaiciau), nes dabar tai tik 3val (tiesa, vietoj reikalingu 4
islaikau...
Jei neidedu ruginiu miltu - duona balta balta gaunasi, net sviecia baltumu...
Gal tesla kietoka
? nes as kai dariau, tai tikrai skyleta gavosi, o tesla vat iskeikiau - tokia gan skystoka ir laaabai jau lipni buvo, taip kad norint suformuoti kepaliukus stalo pavirsiu nubarstyti miltais negailint reikia. o gal skyles lemia tas ciabatu formavimo budas, na kai sulankstai tesla kaip koki ranksluosti, iskildini ir vel perlankstai
?
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2009 04 02, 21:51)
bet jau kokio minkstumo turi but, kad pasidarytu blynas?
Gal is raugo bandei kept?
nes ten tai tikrai tokia kaip blynine tesla...
siandien buvau susiruosi kepti ta pyne, tai recepta kokius 4 kartus perskaiciau, ieskodama - o kurgi miltai??? na taip, i rauga dedasi 3/4 puodelio ar kiek ten, o po to??? tai tik po keleto kartu susivokiau, kad reikia Tamstos komentara paskaityt, ne tik recepta
o ten jau aiskiai parasyta, kad miltai dedami is akies
beje, pynes taip ir neissikepiau, nes sveciu netiketai uzguzejo, bet ji planuojamu kepiniu saraso virsuje - jus merginos mokate sugundyti