laba
kaip siand pamenu, mano pirmoji duona, be to, kepta orkaitej, buvo 'mamytes duonele' - visoms rekomenduoju, kas su virtuve nesusipykes
nes biski darbo reiūk idet, o tep lep. Kaip tik pries 3d gaminau su daigintais kvieciais, tesla dariau standartine su raugu, tik vietoj paprastu grudu dejau daigintus, tiesa sakant, gavosi kiek kieciau, nei, kad dedavau kvietines kruopas ir mirkytas avizas, bet skanu, man is viso dabar labai patinka pusryciai - arbatos puodelis ir rupi juoda duonyte su ferm suriu - gerai pasotina, sveika
Kazkada ankstyvoj jaunystej tai kepiau daigintu kvieciu duoneles: daigintus kviecius permaldavau mesmale (didelem skylutem), dedavau kvietiniu miltu, druskos, cukraus ir kepdavau... dabar deciau dar mieliu... Gaudavosi rupios bandeles (formuodavosi gana sunkiai).
Kas liecia Muolinex duonkepes - pirkit, kas netaupo
, pries dvi sav anytai is PL pirkau duonkepe, 200Lt nesieke, LT man negirdetu pavadinimu - kepa - vargo nemato, su standartinemis 12 f-ju (yra ir apskrudinimas, ir marmeladas, ir kepimo atidejimas...)
dar karta rasau, kad as salyklo nededu daugiau nei 1-2 a s. Skonio neduoda, tik spalva.