QUOTE(šarūnė @ 2009 02 27, 12:50)
Ogi nepasvėriau Kaip parašyta ml,taip ir sudėjau.
Vakar iškepiau duoną su avižiniais dribsniais,puikiai pakilo,net išlipo per viršų kepdama,turbūt mažiau mielių kitą kartą dėčiau (nors dar nei karto nekepiau tokios pačios,internete tokia galybė receptų,kad bent metams turėsiu ).
Taigi:
Vanduo - 415 ml.
Sviestas arba aliejus- 20 g.
Kvietiniai miltai- 580 g.
Avižiniai dribsniai 100 g.
Сukrus - 20 g.
Druska - 10 g.
Saulėgrąžų branduoliai - 50 g.
Sausos mielės - 2 a.š.
Pagrindinė programa
Svoris - 1 kg.
Vakar iškepiau duoną su avižiniais dribsniais,puikiai pakilo,net išlipo per viršų kepdama,turbūt mažiau mielių kitą kartą dėčiau (nors dar nei karto nekepiau tokios pačios,internete tokia galybė receptų,kad bent metams turėsiu ).
Taigi:
Vanduo - 415 ml.
Sviestas arba aliejus- 20 g.
Kvietiniai miltai- 580 g.
Avižiniai dribsniai 100 g.
Сukrus - 20 g.
Druska - 10 g.
Saulėgrąžų branduoliai - 50 g.
Sausos mielės - 2 a.š.
Pagrindinė programa
Svoris - 1 kg.
Nežinau kodėl pas tave per viršų išlindo, nes tokia duonutę kepu vos ne kiekvieną dieną(vaikai ją labai pamėgo) Foto ir truputi paįvairintą receptą dėjau prieš porą puslapių. Gal tu mielių įdėjai su kaupu?
Vakar kepiau varškės duona, ir kažkodėl galvojau kad turi būt saldi , tai įdėjau dž.abrikosu, o jie na nelabai ir tiko