Nus, žinokitės, papirkau duonkepę turguj, nes orkaitėj visi mano bandymai kažkokie nelabai buvo
Tai vat, duoną kepiau paprastą, normaliu rėžimu, bet, pirmiausia, tai forma visai ne kokia gavosi, viršus labai jau grublėtas, riekės kaip tokios neišeina atpjauti, o ir skonis... kaip čia pasakius

Nėr bjauri, bet tokia lyg aštri, lyg grubi
600gr. rupių ekologiškų kvietinių miltų
150ml pieno
150ml vandens
20 gr. mielių
2v.š. aliejaus
2v.š.cukraus
2a.š.druskos
Mieles ištirpinau šiltam piene ir vandeny, supyliau, paskui cukrų, druską ir miltus ant viršaus

Programą užstačiau pagrindinę. Ką negerai padariau? Aplamai, norėjau kuo paprastesnio recepto, kad bent sužinot kaip ta duonkepė veikia ir ar veikia aplamai

Duona tikrai iškilo, bet valgant jaučiasi kruopelės lyg, mielių toks raugas (gal perdaug įdėjau

). Beje, miltų su C tik 812 randu parduotuvėj, tinka tokie?