Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo puošyba

QUOTE(Daina @ 2009 01 27, 19:50)
Šauni temukė  thumbup.gif  galėtų daugiau kas įdėti stalo dekoravimo pavyzdžių  blush2.gif
Semiuosi idėjas, kurias greitai reikės įgyvendinti, nes balandį turėsim didelę šventę  ax.gif  Norėčiau stalą papuošti su plaukojančiomis žvakėmis arba pavasarinėmis gėlėmis snieguolėmis ar žibutėmis  wub.gif
Na aišku ir salės puošimo idėjų galėtumete kas pamėtėti  bigsmile.gif  blush2.gif

Del sales papuosimo tai g.gif

o va stalas man graziai atrode kai tarp lekstuciu dziovinti roziu ziedlapiai,ir zvakutes pametytos ivairiai,na ir zinoma gyvos geles super visais atvejais..
Atsakyti
Radau keleta patarimu kaip papuosti stala biggrin.gif
http://forum.aztop.c...p;#entry1180307
paspaudus ant nuotraukos ji dideja 4u.gif
Atsakyti
Yra daugybe servetėlių lankstymo būdų, šis man toks orginalus pasirode ...

PS. labai grazus krikstynu stalas...
Atsakyti
taip man visada patinka serveteliu lankstymo budas su gyvomis gelemis, ypatingai, kai tai yra priderinta prie vakaro temos ir spalvu, ypatingai, man grazu orchidejos ziedelis biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif
malonu kad patiko,o del pjaustytu bananu,galima ta negrazuma istaisyti,perpjovus bananus pamirkyti rugsciame vandenyje i viskas,bus grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 06 06, 23:35)
aciuks.gif
malonu kad patiko,o del pjaustytu bananu,galima ta negrazuma istaisyti,perpjovus bananus pamirkyti rugsciame vandenyje i viskas,bus grazus smile.gif

Rugstus vanduo blush2.gif ? kaip suprantu citrinu sultys skiestos vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 06 07, 12:23)
Rugstus vanduo  blush2.gif ? kaip suprantu citrinu sultys skiestos vandeniu?

paprasciausiai i vandenuka idedu citrinos rugsteles ir pamirkau tuos perpjautus galiukus,bet jau rugsciame vandenyje.
Atsakyti
Nu cia gera ideja su bananais thumbup.gif ,gal turite ka pasiulyti kaip papuosti stala vaikui,tuoi mano dukrytei metukai,ir galvoju ka cia sugalvojus grazaus.
Atsakyti
user posted image

Paprastas bet gražus akcentas - kaspinėlis
user posted image

Ir galvoju visai nesudėtinga būtų pvz. Kalėdoms taip pasipuošti.. Kaspinų ieškoti medžiagų parduotuvėj, jie ten už metrą iki 3 Lt kainuoja, auksinio popieriaus raštinės reikmenyse, pakarpyt mažų snaigių, nusipirkt auksinių žvakučių.. Paprasta ir gražu.. smile.gifuser posted image

Čia šiaip wink.gif

Man tai išvis čia kažkoks nesusipratimas.. Nesuprasi čia vaisių, daržovių ar mėsos stalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O tie svogūnų laiškai nepjaustyti, tai išvis doh.gif
Kad būtų į temą:
user posted image
Atsakyti
Sakykit, ar įmanoma išlankstyti popierines servetelės, kad stovėtų? Konkrečiai domina šis būdas user posted image.
Neįsivaizduoju, ar būna kokios kietos servetėlės? Nes šis būdas daromas su medžiaginėm, bet kaip iš medžiagos padaroma garmoškė? Na, bet kokiu atveju, man aktualu popierinės... labai dėkui 4u.gif
Atsakyti

http://decorateyourt...ecorations.html
cia kelios stalo puosimo idejos
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 01, 23:34)
Sakykit, ar įmanoma išlankstyti popierines servetelės, kad stovėtų? Konkrečiai domina šis būdas
Neįsivaizduoju, ar būna kokios kietos servetėlės? Nes šis būdas daromas su medžiaginėm, bet kaip iš medžiagos padaroma garmoškė? Na, bet kokiu atveju, man aktualu popierinės... labai dėkui  4u.gif

Aisku, kad imanoma, tik pasirink didesnes,standesnes serveteles, geriau gausis.O ir is medziaginiu labai lengvai pasidaro, dar ir graziau atrodo.Jos irgi turi buti kiek standesnes, kad nesubliukstu.
O pavyzdi kaip lankstyti tokias ir dar daug kitokiu serveteliu rasi siame puslapyje:
http://www.napkinfoldingguide.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 15 lapkričio 2009 - 01:22