Jau eina 4 savaite po gimdymo, o as vis dar uzciuopiu siulus. Kada jie turi istirpti?
Ir dar... Kada galima jau bus mirkti vonioj? Ir ar galima pradet myletis nesulaukus 6 savaiciu ir apsilankymo pas ginekologe?
Tu gal ne siulus jauti,o susiuvimo gumbelius tokius ,toje vietoje siulai sutrauke odele ir ji toje vietoje storesne yra .Tik per laika priprasi ir jie pamazies,nepergyvenk
QUOTE (jaunute @ 2004 03 18, 21:16) |
Jau eina 4 savaite po gimdymo, o as vis dar uzciuopiu siulus. Kada jie turi istirpti? Ir dar... Kada galima jau bus mirkti vonioj? Ir ar galima pradet myletis nesulaukus 6 savaiciu ir apsilankymo pas ginekologe? |
Sveikute!
As tai siulus irgi jausdavau iki kokiu 4 ar 5 savaiciu (nes jie buvo isoreje), o iki tokio pat laiko dar rasdavau siulu ant ikloto - tik nzn, ar jie is vidaus (nesu tikra, kad buvo kaklelis siutas

Myletis nelabai patariu, nes santykiu kokybe gali buti laabai nekokia

Ten tikrai siulai, o ne gumbeliai
vyras ziurejo. O myletis jau labai labai norisi ir lubrikanta jau nusipirkom, bet bijau bandyti, nors ir nebeskauda, bet... karts nuo karto jauciu ta vieta. Zinau, kad reikia palaukti, bet jau labai sunku

Laba,
Yra lygiai panasiai, kaip ir sake Zanetux. Tik mes dar lubrikanto neisbande - tai labai sunku. Aciu uz ideja - butinai bandysiu. Beje, ar jis nekenksmingas, jei siuta makstis ir zaizdele dar neseniai uzgijo?
As ir patarciau pakentet dar bent pora savaiciu. Sunku... Bet paskui atsigriebsit
Yra lygiai panasiai, kaip ir sake Zanetux. Tik mes dar lubrikanto neisbande - tai labai sunku. Aciu uz ideja - butinai bandysiu. Beje, ar jis nekenksmingas, jei siuta makstis ir zaizdele dar neseniai uzgijo?
As ir patarciau pakentet dar bent pora savaiciu. Sunku... Bet paskui atsigriebsit

maN RIGI SIULAI JAUTESI 4 SVAITES, PO TO PATI PABANDZIAU ISTRAUKTI IR PRADEJO KRAUJUOT TA VIETA, VEL GIJO PORA SAVAICIU... PIRMUS KARTUS LOVOJE - OI KAIP NESALDU BUVO...
KANTRYBES, KANTRYBES, IR VISKAS BUS GERAI, JEI VYRAS GALI PAKENTETI, PAKENTEK IR TU, O TAI PO TO VEL GYSI 4 SAVAITES PASKUBEJUSI
KANTRYBES, KANTRYBES, IR VISKAS BUS GERAI, JEI VYRAS GALI PAKENTETI, PAKENTEK IR TU, O TAI PO TO VEL GYSI 4 SAVAITES PASKUBEJUSI
QUOTE (Sara @ 2004 03 19, 10:38) |
maN RIGI SIULAI JAUTESI 4 SVAITES, PO TO PATI PABANDZIAU ISTRAUKTI IR PRADEJO KRAUJUOT TA VIETA, VEL GIJO PORA SAVAICIU... PIRMUS KARTUS LOVOJE - OI KAIP NESALDU BUVO... KANTRYBES, KANTRYBES, IR VISKAS BUS GERAI, JEI VYRAS GALI PAKENTETI, PAKENTEK IR TU, O TAI PO TO VEL GYSI 4 SAVAITES PASKUBEJUSI |
Tai vyras ir ragina palaukti, bijo skaudziai padaryti (nors neabejoju, kad bet kokiu atveju padarys. kiek girdejau pirmas kartas po gimdymo yra kaip ir seip pirmas kartas, o jis man buvo siaubingas

oi jaunute su santykiais siulau neskubeti ypac kai plysai, nors ziurint kur jei tik tarpviete, tai skausmo but netureti jei kas nors giliau, yai nekas...as beveik lig siol jauciu viduje ta vieta kur siuta buvo
patariu pirma nueiti pas ginekologe, ji paziures ar gimda susitvarke ir visa kita... kitai sakant gausi leidima tada paciai bus ramiau...

patariu pirma nueiti pas ginekologe, ji paziures ar gimda susitvarke ir visa kita... kitai sakant gausi leidima tada paciai bus ramiau...
As irgi turiu panasiu problemu. Jau 4 savaites nuo gimdymo praejo, bet siulai ne visi iskrite, o man siutas gimdos kaklelis, makstis ir dar tarpviete (ja kirpo) - vaikelis labai didelis buvo.
Be to, man vis dar truputi tepa gelsvomis nemalonaus kvapo iskyromis (is pradziu bego kraujas, paskui tepe rausvai, dabar gelsvai).
Ar tai normalu? Gal man nelaukt tu 6 savaiciu ir skuost pas gydytoja jau dabar?
Be to, man vis dar truputi tepa gelsvomis nemalonaus kvapo iskyromis (is pradziu bego kraujas, paskui tepe rausvai, dabar gelsvai).

Ar tai normalu? Gal man nelaukt tu 6 savaiciu ir skuost pas gydytoja jau dabar?
QUOTE (melsva @ 2004 03 28, 14:20) |
As irgi turiu panasiu problemu. Jau 4 savaites nuo gimdymo praejo, bet siulai ne visi iskrite, o man siutas gimdos kaklelis, makstis ir dar tarpviete (ja kirpo) - vaikelis labai didelis buvo. Be to, man vis dar truputi tepa gelsvomis nemalonaus kvapo iskyromis (is pradziu bego kraujas, paskui tepe rausvai, dabar gelsvai). ![]() ![]() Ar tai normalu? Gal man nelaukt tu 6 savaiciu ir skuost pas gydytoja jau dabar? |
Ir man taip yra. Manau cia normalu

P.S. jau bandem pabandyti pasimyleti

QUOTE (jaunute @ 2004 03 19, 00:46) |
Ten tikrai siulai, o ne gumbeliai ![]() ![]() |
Jetau jaunutee, kentek *****