QUOTE(Paūdrė @ 2010 11 29, 09:16)
Mano name tiek administravimą, tiek techninę priežiūrą, šiluminį punktą ir tinklus "prižiūri" butų ūkis, todėl valdybos pirmininkė tik "eina pareigas". Manau, kad jei pirmininkė prižiūrėtų, pvz.: šiluminį punktą, alga privaloma.
Kadangi namą prižiūri butų ūkis, skųstis ar tikrinti nėra kam, nes 70 procentų butų ūkio akcijų priklauso savivaldybei.
Mano name tiek administravimą, tiek techninę priežiūrą, šiluminį punktą ir tinklus "prižiūri" butų ūkis, todėl valdybos pirmininkė tik "eina pareigas". Manau, kad jei pirmininkė prižiūrėtų, pvz.: šiluminį punktą, alga privaloma.
Kadangi namą prižiūri butų ūkis, skųstis ar tikrinti nėra kam, nes 70 procentų butų ūkio akcijų priklauso savivaldybei.
Viską pasako ši dalis, dėl ko jūsų pirmininkė negauna algos, nes faktiškai nieko ir nedaro, o yra tik popierinis žmogus dėl akių, kuris žmones per susirinkimus nuramintų ir smegenis papudrintų, kad namų valdybai niekas netrukdytų toliau sėkmingai namo pinigais naudotis ir nieko nedaryt (gal jai namų valdyba už tai susimoka). Na čia mano tokia nuomonė , gal aš ir klystu.