QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 06 26, 12:45)
* ir kad prašys dar kažkokių dokumentų papildomai net neabejoju. O jei neprašys, tai po dienos ar dviejų atsibels abi su pirmininke draskyt akių
**O jei tikrai niekur nereiks pristatyti mano nuosavybės dokumento jokioms įstaigoms?
***kad ne jos reikalas, jeigu aš visus mokesčius moku.Pas mus už bendro naudojimo elektrą mokama nuo žmogaus,
****Kas tik galėčiau, tai aš tapčiau nenariu bendrijos tikrai mielai neturėčiau jokių reikalų su tom nupezusiom davatkom.
**O jei tikrai niekur nereiks pristatyti mano nuosavybės dokumento jokioms įstaigoms?
***kad ne jos reikalas, jeigu aš visus mokesčius moku.Pas mus už bendro naudojimo elektrą mokama nuo žmogaus,
****Kas tik galėčiau, tai aš tapčiau nenariu bendrijos tikrai mielai neturėčiau jokių reikalų su tom nupezusiom davatkom.
*Tegu parašo raštu. Pasakykit, kad norit su savo advokatu pasikonsultuoti ar galit dalinti tokius dokumentus. Turėtų apsiraminti.
**Persirašyti turite visas paslaugas kur yra individualios sutartys. Būna, kad jie paprašo išrašą parodyti. Dujos, šilumos tinklai, šaltas vanduo, komunalinis jei yra.
***Jei mokate nuo žmogaus, tai jau jos reikalas taip pat.
****Jūs ir taip ne bendrijos narys, nes kol kas neturite nuosavybės ir kai jau turėsite, turite parašyti prašymą juo tapti. Kol neparašysite - ne bendrijos narys. Balsavimo teisę turi bendrijos nariai, o dėl bendro naudojimo objektų - visi savininkai. Nuomininkai balso neturi.