QUOTE(Nemura @ 2013 06 05, 10:48)
Sveiki
Susidūriau su tokia preblemėle. Paprašiau bendrijos pirmininko, kad sudarytu sutartį su Viena sąskaitą. Ten net gi ne sutartis o tik prašymas itraukti į tiekėjų sąrašą. Pirmininkas gražia forma mane pasiuntė tipo tau reikia tu ir susidarinėk sutartis su ta Viena sąskaita, arba vos ne, jei tai Vienai sąskaitai reikia tegu man paskambina...
Ką tokiu atveju daryti?
Susidūriau su tokia preblemėle. Paprašiau bendrijos pirmininko, kad sudarytu sutartį su Viena sąskaitą. Ten net gi ne sutartis o tik prašymas itraukti į tiekėjų sąrašą. Pirmininkas gražia forma mane pasiuntė tipo tau reikia tu ir susidarinėk sutartis su ta Viena sąskaita, arba vos ne, jei tai Vienai sąskaitai reikia tegu man paskambina...
Ką tokiu atveju daryti?
Gal bandykite su buhaltere kalbėt ir paaiškint, kad bendrijai tai nieko papildomai nekainuos. Vis vien buhalterė viską skaičiuoja, o ir duomenis vienai sąskaitai ji turėtų pateikti. O jau buhalterė tada pirmininkui paaiškins aišku jei ji norės atskirai vienai sąskaitai duomenis pateikinėti. Visokių žmonių pasitaiko, dažniausiai baidomasi to ko nesupranta.