QUOTE(Dizaster @ 2010 01 12, 14:25)
Mano klausimas butu - kur jus kerpates plaukucius? As bijau eiti i normalia kirpykla, nes kirpeja ko gero pamacius pasibaises. Aisku, galima nusispjauti ir nereaguoti - tegu dirba savo darba. Bet visvien nemalonu labai
as turiu savo kirpeja jau kelinti metai, todel ji puikiai zino situacija ir eiti pas ja apsikirpti visiskai nei geda, nei baisu
siaip sia liga sergu jau gal 15 metu, niekas giminej neturejo jos, bet va nesenai ir mano broliui pasirode galvoje, o man deja visame kune ir galvoje
Per pirmaji nestuma tai buvo apmazeja, bet kad visia isnyks tikrai negalvojau, siuo metu irgi esu
ir apmazeje, bet jeigu nieko nedarau tai pradeda daugiau pleiskanoti ir plestis.
Kiek tariausi su gyd, tai dabar daugiausia naudoju tik drekinamuosius kremus (labaiusiai man tinka A-dermos), kad nesausetu zidinukai, taip pat leido Psoriaten tepaliuka naudoti, nes jis vietinio veikimo ir dermatologe israse, kazkoki gaminama vaistuka kuriame yra tik 2 proc salicilo (bet juo tepu labai retai), ir dar sake, kad galima naudoti kremus su slapalu.
Sekmes mamytems