QUOTE(Moliugiene @ 2005 08 31, 15:28)
ir kokie tu konsultaciju rezultatai - ka sako gydytojas?
Man tiesiog idomu kelios nuomones
Man tiesiog idomu kelios nuomones
QUOTE(SVAJA32 @ 2005 08 31, 17:50)
kiek zinau kad si liga yra nepagydoma ir net neaisku is kur ir nuo ko ji atsiranda yra daug nuomoniu bet moksliskai tai paaiskinimo nera kiek mano ginekologe sake kad musu vaikams tikrai nepersiduos o ir pro pro gali ir nebuti .
Svaja, nebūčiau tokia tikra, kad liga nepaveldima, kiek aš skaičiau literatūros tai 70 proc žmonių šiąligą paveldi. Iš kieno pusės paveldi nežinau, tačiau kaip parašyta Delusion poste gali taip ir būti. Kaip aiškina dermatologai, tai vaikai paveldi šitą ligą, psoriazės sukėlėjai tarsi glūdi viduje (palyginimui kancerogeninės ląstelės) ir tik paskui jau- gyvenimo eigoje- jos arba suaktyvėja arba ne, p veiksnių gali būti visokių- dažniausiai stresas paveldimumo linija gali būti labai tolima ir net šalutinė, pvz pagal visus išsiaiškintus požymius šitą ligą galėjo turėti mano proseneliai, taigi mano seneliai, tėvai ją išnešiojo ,,neprabudusią", o štai matyt mano gyvenimas jas privertė suaktyvėti ir štai rezultatas Kita vertus ginekologė gali tau pasakyti tik bendrais rbuožais, tačiau nieko tikslaus nepasakys, nes tai jau ne jos sritis,,,čia reiktų pasikalbėti su bendros praktikos gydytoju, o jau tada jis nukreips kitur...
Aš gydausi tik homeopatiniais vaistais, nes cheminiai- hormoniniai nebepadeda, tuo labiau (kalbėkim atvirai) visa ta chemija tiesiog skatina apsigimimus, tad aš prie tų tepalų nė per žingsnio nesiartinu....Homeopatas man labai padėjo sakė, kad ligą labai labai galima apmažinti- o taip ir nutiko....žiūrėsim kaip bus toliau....
Skyrelyje apie moters ir šeimos sveikatą yra spec. tema, skirta žvynelinei. Galit užeit pasiskaityt- daug naudingos informacijos... sėkmės