Sveikos mamos,
Jus va pasakojate apie save, taigi ir puikiausiai suprantate kaip jaučiasi mamytės po gimdymo, kai atrodo kad pasaulis griūna. O ką daryti tėčiui? Aš nevilty. Esu geras vyras, bent jau taip manau. Aš atlieku beveik visus namų ūkio darbus, gaminu valgyt, tvarkausi, lakstau į parduotuvę. Žiodžiu stengiuos daryt viską, kad žmona turėtu kuo daugiau laisvo laiko. Dirbu pamaininį darbą, tai vieną parą dirbu, dvi bunu namie. Tai kol namie esu stengiuos pilnai ir dukryte prižiūrėti. Maitinu, perrengiu, kad tik mama pailsėtu. Jei reikią kažką atlikti už namų sienų, tai turiu tik 2 valandas, kol dukrytė miega, kai pabunda bunu namie. Niekur daugiau nedingstu, jokių krepšinių, pokeriu ar dar ko nors. Aš gal visai ir nesinervuočiau, viskas gerai, žmonai reikia palaikymo, bet kad jau tos nuotaikos ir žinoma dėl visko lieku kaltas aš. Buna kažkokie prašvesėjimai, tai pati sako, kad "auksinis vyras" ir neaišku kaip pati tavarkytusi. Bet likusi laiką, tai aš toks ir anoks. Aš nebeištveriu jau, o jinai su manim nesišneka, nes ji kai užpyksta, jai reikia laiko atsileisti. O davedė mane vakar vakare iki ašarų. Net ir dabar graudinuos. O viskas buvo taip, penktadieni vakare susirinkom pažystami pasedėti. Visi esame draugai ir kaip tik buvome dvi poros su vaikučiais ir viena besilaukianti. Taigi tikrai turėjome visi apie ką kalbėti. Išgėrėme, jai kaip tik liuna tas alkoholio vartojimas. NA kai išgeriu ne auksas aš, bet ši kart eidami namo džiaugėmės, kad va nepergėriau, viskas gerai. Prie namų pirmas pyktis, nes prie namų pasakiau, kad užnešiu vėžimą kartu su vaiku, tai jai tas užkliuvo, nesiškris vaikas ir t.t. Tai ejome miegot nenuotaikoje. KAi išgeriu, miegu kitame kambaryje. Nakti ji atėjo ir paprašė, kad padaryčiau mišinuko, aš pasakiau gerai, bet matyt neprqabudęs nusisukau ir užmigau. Atėjo antrą karta ir vėl tas pats. Ryte jau siautėja. puse dienos prašiau kad duotu vaiką, pamaitinčiau pažiūrėčiau, kad pailsėtu, tai tiesiog rėkė kad dingčiau. Sėdi žliumbia. Nuo pietu JAi isisiūliau padėti, tai matinau prie teliko, susitarėm kad maudysime prieš einant miegot. 21:30 baigiau maitinti, tai kelt dukryte reikėjo 23:30. užmigau prieš teliką, žadintuvo nenusistačiau. 23:50 ibego į kambary, rėk pradėjo, kad man niekas nerūpi, kad jau priš 20min turėjome pradėt kelt. Pakalusiau, tai ka ji veikė, jei žinojo, ko neatėjo nepažadino. Tai pasakė, kad ai jai nepasakiau, kada reikia, paklausiau iš kur žino tada kad jau laikas, tai buvo užėjus kol maitinau ir matė kada baigiau. Man neatlaikė nervai. Žinoma ramiai numaudžaiu, dar pasisiūliau padėt pamaitinti, bet vėl juodas debesis virš jos galvos. Nuėjau miegot, nes ryte į darba, užmigti negaliu, ašaros rieda, širdis daužosi. Sėdžiu darbe ir galvoju, kad nenoriu aš grįžti į tokius namus. Gal turite minčiu ką man daryti? Jei taip ir toliau, tai ne žmonai, o mkan reikės psichiatro pagalbos.
P.s. ačiū kad išklausėt, nes nėr daugiau kam ir pasipasakoti.