Laba, gaila (nors gal ir gerai), kad tema ne tokia populiari.
Deja, bet jungiuosi ir as. Pirma zingsni jau zengiau, supratau, kad nebegaliu daugiau taip gyventi, noriu gydytis
Truputi pabumbesiu, kad keistai skaityti, kai daugelis cia raso, paliudejo, paverke, apsiramino ir depresija praejo. Tik kelias matau cia mamytes, kurios tikrai serga.
Visada buvau pikciurna, su polinkiu i depresines nuotaikas, bet kiti mane mate, visai kitokia. Taciau viskas pradejo rysketi, kai pastojus vos nepatyriau persileidimo. Visa trumpa nestuma, ligonine buvo kaip namai, gydytojai neslepe, kad neisnesiosiu vaiku, o gime vaikai gali neisgyventi. Visa laika itampa, nerimas ir baime, na ir aisku gulejimas lovoje.
Pagimdziau lb anksti, du giliai neisnesiotus mazylius, iki siol prisimenu gimdyma ir reakcija kai pirma karta pamaciau mazylius, maniau, is proto iseisiu, sirdis plys, norejau mirti. Gydytojai nedave jokiu garantiju, kad gyvens. Beveik 3 men praleisti ligonineje ir kiekviena diena, valanda, minute su baime, kad tik viskas butu gerai.
Buvau lb issekus. Kitas etapas grizimas namo, atrodo dziaugiausi, pradejau atsigauti. Taciau kita problema, vienas is vaiku klyke diena nakti, pirmus 4 men atlaikiau puikiai, bet klykimai vis stiprejo, galiausiai viskas manyje sprogo. Pradejau nebesivaldyti, tas klykimas pradejo varyti is proto, tik isgirsdavau klykianti vaika, mane pradeda purtyti, noris begti viska palikus, prasidejo isterijos, visa tai daejo, zodis aplinkiniu ne tas, arba padaro ka ne taip, siunciu kuo toliau, daiktai ne vietoje sudeti, pradedu pati klykti ir apsiverkiu
kartais nebesusivaldau ir uzsaukiu ant kudikio, tada verkiu apsikabinus kruvinom asarom.
Suprantu, kad bus mane smerkianciu, nes ir pati smerkiu save, nzn kas vykstas su manim, as taip myliu savo mazylius, ir taip plysta sirdis, kad nebemoku dziaugtis kiekviena akimirka. O jie mano fainuoliai, stipruoliai
Papildyta:Pas psichiatra dar nebuvau. KAi pasakiau SB, kad eisiu, jis tik atsove, o ka as visada sakiau? visada sakiau, kad tu psichine
Neturiu is jo palaikymo. Vis prisimenu nestuma, buvima ligonineje, niekada neapkabino ir nuosirdziai nepalaike. Visada tik girdejau, ramintis, ko bliauni
o kai vaikui prasidejo isterijos, sulaukiau ir kaltinimu, kad esu kalta. Zinau, kad esu kalta.
Daznai aplanko mintys, kad vaikams bus geriau, jei manes nebebus. Zinau, kad jais tikrai bus gerai pasirupinta, bet poto pamastau, kad taip noriu pamatyti kaip jie auga
Nebenoriu su niekuo bendrauti, nebenoriu vaidinti, kad esu stipri ir su viskuo susitvarkau.
Taip pat, manau, kad cia jau nebedepresija, o psichoze. Gal teisus MB, esu psichine