Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 02 15, 12:13)
Nu tavo rozes tai tikrai kaip gyvos thumbup.gif labai grazu,bet tiek prigamint doh.gif kazin ar man pavyktu,bet dar niekada nebandziau tu sokoladiniu roziu daryt,reiketu pradet g.gif

Aciu, Daividija,
Zinok, tikrai pabandyk. As jas labiausiai megstu daryt, nes jos valgomos, skonis, kaip iriso, tiek baltu, tiek juodu. Ypac vaikai labai jas megsta. O baltas galima dazyti su dazais, tai g.b. dar ir spalvotos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 15 vasario 2009 - 12:34
kokios visos saunios kepejos,visu tortai tiesiog nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 15, 09:32)
RiMama, va kaip atrodo su skaiciais.
Kad negadint eterio, idedu maziuka. Bei dar nufotkinau be blico, kad naturali spalva roziu matytusi

Tortas pasakiškas bigsmile.gif
tik klausimas, draugė iš baliaus neišvarys už skaičius? g.gif
Atsakyti
Merginos, vienu finansiniu atradimu pasidalint noriu... Siryt aptikau, kad bankai ivede nauja mokesti -- uz pinigu iskaityma i saskaita is kito banko. Zodziu, dabar jau moka ir tas, kas pinigus perveda, ir tas, kas gauna doh.gif

Mano saskaita SEBe, ir kai kurios merginos atsiskaite uz atkeliavusias prekes. Kai pavedimai padaryti is pvz Hansos (t.y. Swedbanko), tai nuo kiekvienos sumos bankas nusisriege 1,20 LT, atseit, uz saskaitos administravima.

Beje, paste irgi geri -- vieno siuntinuko buvo svoris 530g, tai siuntimas su registracija kainavo 7 LTL doh.gif Cipciukas minejo, kad kai anksciau siunte, paste vienodos kainos buvo viskam iki 2 kg. Vat -- gyvenimas gereja, pasirodo.

Trumpai tariant, darydamos pavedima is kito banko, galit iskart uzmest 1,2 lt, o jei siuntinys bus sunkesnis, tai uz persiuntima irgi skaiciuot teks daugiau. Arba mastyt apie pasiemima kaip nors aplenkiant pasta...

... KAIP man nusibodo aiskintis visas sitas smulkmenas, tai zodziu nebeturiu; o dar su banku siandien pasnekejus, visai siutas pagavo. Vargo iki kaklo, aiskumo niekur nerasi, pasleptu mokesciu visur pilna, o ataskaitas visiems reikia duot. doh.gif frusty.gif
Atsakyti
Žinom mes tuos bardakus , nesinervuok , nieko nepakeisi , siūsk tu juos kam reikia ir viskas , lupo ir lups jie musų pasrutinę skųrą .....tiesa , o man kas nors bus , ar vėliau , su kitais pribambasais , blush2.gif
Atsakyti
O ar yra bandziusiu tuos aukso/sidabro/bronzos/vario spalvos AmeriColor dazus? Labai knieti pabandyti, bet paziurejau kad siuntimas per ebay.com gaunasi 12$, nors tie dazai vos 2$ kainuoja doh.gif
Atsakyti
Ka čia bandyti , į jau nudažytą mase idedi tu blizgančių dažų , ir ji blizga , fsio , ...liuks thumbup.gif aš irgi taip laukiu , kol atsiūs ax.gif
Atsakyti
Isivaizuoju kokios grazios pvz. auksines rozes butu rolleyes.gif Arba raudonos rozes "paauksuotais" ziedlapiu krasteliais... wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif .....nenervink , bes taip jau laukiu , taip jau , kad tiesiog nagai knieti ką nors nulipdytiuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 14:56)
Žinom mes tuos bardakus , nesinervuok , nieko nepakeisi , siūsk tu juos kam reikia ir viskas , lupo ir lups jie musų pasrutinę skųrą .....tiesa , o man kas nors bus , ar vėliau , su kitais pribambasais ,  blush2.gif

Ech, tai zinau... tiesiog nervu istampo doh.gif Siandien kai i banka paskambinau "pranest apie klaida", tai isvis pribaige doh.gif

O jums siuntineli siusim, kai gausim tuos dalykelius geliu, jie kitame siuntinyje ateina. 4u.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 14:59)
O ar yra bandziusiu tuos aukso/sidabro/bronzos/vario spalvos AmeriColor dazus? Labai knieti pabandyti, bet paziurejau kad siuntimas per ebay.com gaunasi 12$, nors tie dazai vos 2$ kainuoja doh.gif

A tai ko nesijunget prie musu bendro siuntinio? Siuntimui butu susitaupe mirksiukas.gif

Del paciu dazu, tai turiu kitokius aukso dazus (kada nors, kai su jais ka darysiu, idesiu nuotraukeliu). Bet noriu komentara toki pridurti... visus "metalinio efekto" dazus reikia naudoti ant baigto gaminio, ju negalima maisyti i mase schmoll.gif As net su gamintojais kazkada aiskinausi, ir jie patvirtino, kad jei imaisai, tarkim, auksinius dazus i mases vidu, tai gaunasi dazu svaistymas. "Metaliniai" dazai (cia ne tik aukso ar sidabro buna, jie gaminami ivairiu, labai graziu atspalviu; tikrai atrodo efektingai...) turi but lygiu sluoksniu ant pavirsiaus padengti: sie dazai veikia tokiu principu, kad atspindi sviesa, ir taip susidaro "metalinio efekto" ivaizdis.

Trumpai tariant, tokius dazus reikia arba teptuku uztept ant isdziuvusio gaminio (rekomenduojama netgi 2 sluoksniais), arba kas turi -- specialiu purkstuvu uzpurkst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 15 vasario 2009 - 15:49
QUOTE(Meian @ 2009 02 15, 16:47)
A tai ko nesijunget prie musu bendro siuntinio? Siuntimui butu susitaupe  mirksiukas.gif

Del paciu dazu, tai turiu kitokius aukso dazus (kada nors, kai su jais ka darysiu, idesiu nuotraukeliu). Bet noriu komentara toki pridurti... visus "metalinio efekto" dazus reikia naudoti ant baigto gaminio, ju negalima maisyti i mase  schmoll.gif As net su gamintojais kazkada aiskinausi, ir jie patvirtino, kad jei imaisai, tarkim, auksinius dazus i mases vidu, tai gaunasi dazu svaistymas. "Metaliniai" dazai (cia ne tik aukso ar sidabro buna, jie gaminami ivairiu, labai graziu atspalviu; tikrai atrodo efektingai...) turi but lygiu sluoksniu ant pavirsiaus padengti: sie dazai veikia tokiu principu, kad atspindi sviesa, ir taip susidaro "metalinio efekto" ivaizdis.

Trumpai tariant, tokius dazus reikia arba teptuku uztept ant isdziuvusio gaminio (rekomenduojama netgi 2 sluoksniais), arba kas turi -- specialiu purkstuvu uzpurkst.

Taip ir galvojau, jog juos reikia tepti teptuku, tikrai butu labai grazu cukrines rozytes paauksuotais krasteliais wub.gif Kai sugalovjau prie jusu prisijungti jau buvo per velu... Taigi, specialiai tam reikalui uzsisakiau kreditine kortele, bet tik po to pastebejau, jog siuntimas toks brangus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 15 vasario 2009 - 16:25
bigsmile.gif bigsmile.gif ....teptuku , tai dar geriau , mažiau susinaudos , thumbup.gif ....aš ir pagalvojusi buvau , tai kiek jų ten privaryti reikia , kad taip bližgėtų blink.gif ....ale va išaiškėjo viskas , tai ir gerai , kad užsisakiau , bus liuks gėliukės tongue.gif
Atsakyti