Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Inočka - taviškis tortas su rožėmis laaaabai PRAŠMATNUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su tiek daaaaug šokolado wub.gif wub.gif wub.gif Fainos tau rožės gaunasi - dailios dailios thumbup.gif ŠAUNUOLĖ, kad taip sugebi thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 14 vasario 2009 - 23:12
Aciu RiMami ir ezereli. Su rozem tai 3 val. zaidziau doh.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 14, 22:44)
Inočka, o iš kur gavai lapų žiemą? bigsmile.gif (gal čia ant dirbtinių?- turiu minty ne žiedlapius, o tuos lapus..)
Ech, nu kiek aš aiškinuosi kaip ten daryti iš to šokolado - nu absolnai nieko nesigauna man, išmetu masę- jau išmečiau kokius tris kartus, jei ne daugiau- nepasiduoda man tas šokoladas, ir viskas verysad.gif  Jei tepu ant lapų- nenusiima, aplima juo ir blogoji pusė, arba nesustingsta, gaunasi kaip košė, kurią, kiek belaikytum, nukrapštyti nuo lapo neina niekaip. jei ta minkoma ir per celofaną kočiujama masė- baisiai trupa, arba košė doh.gif 

Nu be šansų man ją pasidaryti- sunkiai įvaldomas dalykas, tokiai nivezučkai kaip aš unsure.gif

Super rožės thumbup.gif Baltai pavydžiu tokių sugebėjimųwub.gif

Ezeriuk, tai gi ant lapu tepi paprasta sokolada, tik skysta, kaip jis gali nesustingt g.gif . As uztepu ir iskart i saldikli, po 5 min. istraukiu ir lapas kuo puikaiusiai nusiima.
Lapai pas mane gyvos rozes. Turiu namie dvi didziules kinrozes, tai lapu per akis. Vistiek jie ziema geltonoja siek tiek, paskui nukrenta, tai as juos ir nurauna pati..
O kaip gali trupet ta mase rozems? g.gif Ten sokoladas ir medus. Kaip tik lidosi man ji per greitai. Tai isminkau viena lapeli ir greitai kartu su celofanu i saldytuva, kol kita minkau. Paskui ta is saldytuvo tvirtinu, o nauja vel i saldytuva. Taip iz zaidziu. Pabandyk dar. 50 gr. sokolado 1 arbatinis saukstas medaus. Man sitas kieks roziu gavos is 200 gr. sokolado, dar gabaliukas liko. Gal vienai rozei

Dar vis paziuriu i ta torta ir man truksta ten kaz ko, tai sugalvojau dar is balto sokolado skaicius padaryt. Dabar ka tik nupiesiau, tegu stingsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 14 vasario 2009 - 23:13
QUOTE(Inočka @ 2009 02 14, 23:06)
Dar vis paziuriu i ta torta ir man truksta ten kaz ko, tai sugalvojau dar is balto sokolado skaicius padaryt. Dabar ka tik nupiesiau, tegu stingsta

Nepamiršk galutinio varianto su skaičiukais mums parodyt blush2.gif
Tai per 3 valandas tu čia labai greit susisukai blink.gif blink.gif blink.gif Aš tokį kiekį gal dvi paras vyniočiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Inočka , po kiek mokėjai už rožes ????...turbūt po 5 litus vienas žiedas , fantastika ...lekiu dar pasižiūrėti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 vasario 2009 - 23:37
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 23:36)
Inočka , po kiek mokėjai už rožes ????...turbūt po 5 litus vienas žiedas , fantastika ...lekiu  dar pasižiūrėti user posted image

Ne, man urmu pigiau pardave lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi , tiksliai taigi urmu pigiau būna doh.gif
Atsakyti
Labai ačiū Inočkai už konsultaciją 4u.gif

Vat ant lapų aš ir tepu paprastą lydytą šokoladą- bet man net kameroj palaikius jis taip prilimpa prie lapo, kad net nugramdyti vos išeina, o gramdant jaučiasi kad koncistencija kaip labai tirštos košės (na, kaip kokio gerokai apstingusio sviesto), o ne kaip šokolado unsure.gif galvoju, gal aš jį perkaitinu g.gif

Ir dar- man niekaip neišeina gražiai aplieti lapo taip, kad neišsiterliotų kita pusė- tai gal dėl to ir neina paskui to lapo nuimti nuo šokolado, jis labai tvirtai prilimpa. O gal tą lapą reikia kokiu aliejumi patepti prieš dedant šokoladą? unsure.gif Nu man sunku įsivaizduoti, kaip jums neprilimpa tas lapas prie šokolado, juk kinrožės lapai man tokie ploni atrodo, jei nepainioju jų išvaizdos su kuo kitu unsure.gif

beje, medų natūralų naudojai rožių žiedams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 15 vasario 2009 - 02:18
RiMama, va kaip atrodo su skaiciais.
Kad negadint eterio, idedu maziuka. Bei dar nufotkinau be blico, kad naturali spalva roziu matytusi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 15, 08:32)
RiMama, va kaip atrodo su skaiciais.
Kad negadint eterio, idedu maziuka. Bei dar nufotkinau be blico, kad naturali spalva roziu matytusi
user posted image

na kodel man taip rozes nesigauna verysad.gif

atrodo viskas taip aisku , bet kada reikia paciai daryti , rodos kad kas butu svetimas rankas prikabines verysad.gif

kazkada dariau rozytes is cukrines mases , tai po kurio laiko jos man apipelijo ir ismeciau lauk verysad.gif Dabar jusu pasiskaitinejus supratau , kad gal pakeiciau cukraus pugros ir zalatino santyki, nes mase vis drekindavau ir dadedavau cukraus pudros , reiks ,gal kada dar pabandyti daryti.

o si karta dariau is cukrines pirktines mases ,kadangi gyvenu ne Lt , dariau is tokios mases,
user posted image
user posted image

Ji balta kaip sniegas , bet ir minksta kaip plastelinas ir is viso nekieteja doh.gif papuosimai net siandien ryta minksti. vat visokiems baibokams lipdyti pats tas , bet kadangi pas mane fantazijos 0 tai dariau rozytes.
Gal kas jau daret ka is panasios mases , as jos visos nesunaudojau, kaip ja galima laikyti .Dabar tai susukau i folija ir padejau i saldytuva, tiesiog ten ant dezutes parasyta angliskai , o as anglu nesuprantu ne zodzio. verysad.gif

vat cia galutinis rezultatas , medutis . Del meducio turiu klausimu , bet einu i meducio tema
user posted image

Atsakyti
inocka, tortukas wau blink.gif thumbup.gif na ir grozis rozyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 14, 22:44)

Ech, nu kiek aš aiškinuosi kaip ten daryti iš to šokolado - nu absolnai nieko nesigauna man, išmetu masę- jau išmečiau kokius tris kartus,

Taikam ismeti, suvalgyt galima blush2.gif

Inočka, skaiciukai tikrai papildo. Fantastiskas tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 14, 15:33)
neramuole
grazuoliai tavo tortai

O cia mano blush2.gif . Ryt draugei gimtadienio proga prie dovanos nesu.
Nelabai man jis gavos  verysad.gif  . Norejau visai kitaip padaryt.

Nu tavo rozes tai tikrai kaip gyvos thumbup.gif labai grazu,bet tiek prigamint doh.gif kazin ar man pavyktu,bet dar niekada nebandziau tu sokoladiniu roziu daryt,reiketu pradet g.gif
Atsakyti