Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 12:25)
Kokie grazus tortai...  wub.gif su beze kur puostas, tai labai grazus dzibukai. As tai dejau maziukus, nes bijojau pritrukt bezo biggrin.gif nes tik du baltymus teturejau  lotuliukas.gif

Bet tikrai, kaip sauniai atrodo!

man 6 baltymu prereike doh.gif , tiesa liko morengiuku truputi vaikams thumbup.gif vakar puse triju i lova nuejau
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2009 02 13, 22:33)
Aš va atbėgau pas jus su valentadienio tortuku.

Koks romantiskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 14, 11:29)
man 6 baltymu prereike  doh.gif , tiesa liko morengiuku truputi vaikams  thumbup.gif  vakar puse triju i lova nuejau

As su dviem apsiejau biggrin.gif 22 cm skersmens tortukui biggrin.gif bet 3 butu nepamaise. Labai labai plonai tepiau pagrinda, nors storiau butu buve graziau.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 14, 02:21)
dedu si vakara ka tik baigtus savo tortukus  ax.gif abu meduciai
user posted image

ir dar vienas  4u.gif

user posted image

labai grazus wub.gif
Atsakyti
nu merginos pavarėt tortai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 08:22)
Nerealus tortas  wub.gif

Mergytės, o iš ko jūs darote kremukus papuošimui ? Niekada nedariau, bet labai noriu pamėginti. Nemėgstu sunkaus, sviestinio kremo.

Būsiu dėkinga už receptukus  4u.gif
Papildyta:

Jeetus kokie grožiai  wub.gif

Labai norėčiau to balto papuošimo kremuko recepto  smile.gif

Taure
, tai kremas beze , kukrio kažkodėl merginos bijo tongue.gif ( gaminti ) .....tai baltiminis kremas , neramuolė idėjo tau nuorodą , pabamdyk , tik viską labai gerai perskaityk mirksiukas.gif

NERAMUOLE , TU ŠAUNUOLĖ , TORTUKAI LABAI GRAŽŪS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites aciu uz ivertinimus, bet jum turiu sakyt aciu uz palaikyma, patarimus, uz tai kad jus tokios east wub.gif , nes tik jusu deka galiu skanauti ir kitus vaisinti savo gamybos tortukais o ne pirktiniais wub.gif beze isukis laimetas, kas toliau? g.gif manau cukrine mase gelytem ir tortam dengti rolleyes.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 14, 12:41)
mergaites aciu uz ivertinimus, bet jum turiu sakyt aciu uz palaikyma, patarimus, uz tai kad jus tokios east  wub.gif , nes tik jusu deka galiu skanauti ir kitus vaisinti savo gamybos tortukais o ne pirktiniais wub.gif beze isukis laimetas, kas toliau? g.gif manau cukrine mase gelytem ir tortam dengti  rolleyes.gif  unsure.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .....pirmyn , ir su pakelta galva biggrin.gif
Atsakyti
visi tortai nuostabus wub.gif 4u.gif saunuoles 4u.gif

as vakar nusipirkau tu kremu sokoladiniu,pamaciau,kad su akcija,tai net negalvojus prisiemiau lotuliukas.gif
Atsakyti
neramuole
grazuoliai tavo tortai

O cia mano blush2.gif . Ryt draugei gimtadienio proga prie dovanos nesu.
Nelabai man jis gavos verysad.gif . Norejau visai kitaip padaryt.

user posted image
user posted image

Viduje Juodasis miskas, sonai apdzibuoti ganasu, rozes ir lapeliai is balto sokolado
Atsakyti
Na jau drauge bus suzaveta tokiu kiekiu roziu ir dar sokoladiniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 14, 17:33)
neramuole
grazuoliai tavo tortai

O cia mano blush2.gif . Ryt draugei gimtadienio proga prie dovanos nesu.
Nelabai man jis gavos  verysad.gif  . Norejau visai kitaip padaryt.

Viduje Juodasis miskas, sonai apdzibuoti ganasu, rozes ir lapeliai is balto sokolado

blink.gif labai grazu!!! Rozes kaip tikros!!! wub.gif
Atsakyti