Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(une @ 2009 03 05, 22:05)
rutyte11, o man ta be viduriuko pati graziausia  wub.gif

Cipciuk, paskutinis klausimas besinaudojant tavo geranoriskumu  4u.gif  ar galiu kaip nors su sokoladu ar kakava nudazyt tavo beze? ar tik maistiniais dazais? neisivaizduoju kokiu budu ju gauti...  doh.gif

Į beze gali dėti kakavos , tirpios kavos ,bet nedauk schmoll.gif , ir spalva gausis tokia lygtai murzina , tamsiai rudos tirai neišgausi , reikia dažų , o dažų reikia užsisakyti pas Citriniuką ...tiesa , ruda galimą išgauti maišant ...raudoną , žalią ir mėlyną...bet ir tų reikia turėti tongue.gif .....taip pat Meian idėjo nuorodą į užsakymus , gryžk pora puslapių atgal .
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 05, 22:02)
Apsigyvensiu tada karoliniškių miške, ir tortus ant laužo kepti galėsiu- nieko neimsiu kai kraustysiuos miškan, ale formeles ir tortų dekoravimo priemones vis tiek pasiimsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ten pasakų parkas berods šalia, visai miela vieta apsigyvent wub.gif hihihi.gif

O jei rimtai, tai manau galima kažkaip susikooperuot, taigi nereikia visų 5ių dydžių, bent jau man max 2 reiktu... ta prasme vienos formos... ax.gif
Atsakyti
Turi galvoje didžiausios ???....aš paimčiau , nes mazesnę jau turiu .

doh.gif OI NE TAIP SUPRATAU , man irgi reikia didelės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2009 - 22:24
o gal gali kas man blondinei paaiškinti, kaip šitą naudoti? unsure.gif
- aš nelabai supratau kas čia- formelė kokia pjaustymui, ar koks antgalis, ar čia kažkokios gatavos dekoracijos? blush2.gif

VADINASI:
EMBOSSING SET - No I SCROLL -C165-86354

user posted image
Atsakyti
Tai raštas , jis daromas ant torto šonų , nežiūrėjau dar , bet turbūt tai forma su kuria išsispaudžia toki raštai , o paskui jie klijuojasi ant šonų , ir aišku paspalvinami dažais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2009 - 22:30
cipciuk, aciu dideliausias 4u.gif tik dazu man jau reikia poryt , tai su uzsakymais niekaip biggrin.gif nieko, kazka suchimicysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 22:15)
o dažų reikia užsisakyti pas Citriniuką ...

aciuks.gif Cipciukai, man didžiausią reklamą darai notworthy.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 22:23)
Turi galvoje didžiausios ???....aš paimčiau , nes mazesnę jau turiu .

doh.gif OI NE TAIP SUPRATAU , man irgi reikia didelės  blush2.gif

Aš šiaip apskritai kalbu, net nežinau, kokios man rektų, bet kad ne visų tai tiksliai smile.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 05, 22:25)

EMBOSSING SET - No I SCROLL -C165-86354 

Kaip aš suprantu čia įspaudai ant tortų...
Atsakyti
Gali būti ir įspaudai , bet va tas pirmas ausiniais dažais padažytas , kur aš vakar gavau tongue.gif thumbup.gif

IŠVERČIAU ......ISPAUDŲ RINKINYS , VA KAS TAI bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2009 - 22:38
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 06, 09:29)
Tai raštas , jis daromas ant torto šonų , nežiūrėjau dar , bet turbūt tai forma su kuria išsispaudžia toki raštai , o paskui jie klijuojasi ant šonų , ir aišku paspalvinami dažais .

Bet man ten taip smulku atrodo, kad abejoju ar nesuplyštų iš kokios masės, ir ar taip gražiai išsispaustų toks įmantrus raštas- ir čia nuotraukoj išvis man neaišku, kas čia pavaizduota- formelės kokios, jau gatavas produktas, ar gatavo produkto piešinys doh.gif blush2.gif I dar kažkaip žiūrint atrodo, kad ten ne padažyta dažais, o dažai į tešlą kažkaip minkomi, nes niekur nesusilieję spalvos- nu mistika, užsisakysiu dar gausiu kokią nesąmonę lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš tikro turbut didelio skirtumo ir nėra... kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ar kaip ten :mastau

Nu bet ir tempai čia šį vakarą hihihi.gif

Bent jau aš taip įsivaizduoju:

user posted image

Įspaudi ir tada gražini pagal raštą, ar ne taip Cipciuk???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 05 kovo 2009 - 22:43
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 06, 09:35)
Gali būti ir įspaudai , bet va tas pirmas ausiniais dažais padažytas , kur aš vakar gavau  tongue.gif  thumbup.gif

IŠVERČIAU ......ISPAUDŲ RINKINYS , VA KAS TAI  bigsmile.gif

Cipciuk, jūs turėjot omeny, kad tą pirmą ornamentą, kur geltonas, turite? Na tai matyt ir tie kiti tokiu pat principu naudojami ax.gif Ar aš ne taip supratau?

O jei turite, tai jis yra išpjaunantis juostelę, ar tik pačioje torto padengimo masėje įspaudžia ornamentą, bet jo neišpjauna?
Atsakyti
Citriniuk , pataikiai kaip pirštu į ..... lotuliukas.gif , taip ir daroma , o paskui spalvinama , viena ar daugiau spalvų , bet va ir be spalvų baisia gražu bigsmile.gif

Ežerėli , aš jų neturiu , aš kalbėjau apie tą spalvą , auksinė ji , aš vakar GAVAU TOKIŲ DAŽŲ clap.gif...TIK ISPAUDI ANT JAU APDENGTO TORTO .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2009 - 22:48