Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 05, 21:49)
svytejimas ezero dugne, tikrai mačiau tam puslapiuke, pati noriu, tuoj paieškosiu  smile.gif
user posted image

user posted image

va cia tos akcijinės... o čia kokie grožiai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

as ir tu noreciau,bet nerandu ju blush2.gif

Aistuzele,dejui tau,super puslapiukas,jau dazu net nusiziurejau ax.gif
Atsakyti
Une .......labai fainas tovo tortukas su varliuku wub.gif ......ar galiu tau patarti ???? ax.gif ......tu nebijok tos masės patempti , kai dengi ir klijuoji ją prie šono - temk ją kuo tokiau nuo torto su viena ranka , o su kita klijuok ją , tada nebus tokių klosčių .....nu tiesiog nemoku paaiškinti ....va tu ją klijuoji , klijuoji prie šono ir jau matai , kad darosi klostė ...tada toj vietoj ( tą klostę ) temk kuo toliau , ir ištempusi vėl priklijuok .

O DĖL TO KITO SU KAMUOLIU , jis puoštas sviestiniu kremu , kamuoly aš dariusi , tortas buvo vidui , bet dabar daryčiau kitaip , iš tos masės gėlėm ( pudra ir želatina ) aš iškočiočiau plonai apvalų blynelį , ir džiovinčiau jį uždėjusi ant kažko apvalaus ( pusrutulio ) , kai išdžiūtų , tada uždėčiau ant torto ir puoščiau kamuolį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 03 05, 21:51)
na stai mano berniuku torciukas  smile.gif  as apdengiau , o jie lipde...
(siaip visai patiko patiko ta mase, bet dar labai noriu pabandyti ir cukrine  rolleyes.gif )
pirmine  ju ideja buvo-ezeriukas su varlytem, gulbem, lelijom...
bedarant pavargo/nusibodo, tai isejo tik viena varlyte (bet sake karuna net su rubinu  bigsmile.gif ) ir daaaaug leliju  biggrin.gif

user posted image

UNe labai gražus, komplimentai DEKORATORIAMS...ŠAkės tikrai labai liuks...
MAn tas puošimu sudėtingesnis atrodo už KAŠIO aikštelę...kur jūs juos randat...
Super kepk, visk padarysi
Atsakyti
sveikos pagal jusu receptukus ir as pabandziau smile.gif
user posted image
Atsakyti
aciu, merginos wink.gif duosiu patiems dekoratoriams ryt paskaityt-jiems patiks biggrin.gif
cipciuk, aciu uz patarimus 4u.gif pirmas kartas, tai tikrai blynas prisviles smile.gif
o ta cukrini kamuoli tai tada turi galvoj, kad jis butu tusciaviduris ar as ne taip supratau? ax.gif
o vietoj sviestinio kremo, tavo beze netiktu?

(ingriduska, nzn ar teisingai supratau, bet melynas torciukas, tai jau vaiku fantazija, o kasio aikstele man google MAMICY surado wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 05, 22:46)
sveikos pagal jusu receptukus ir as pabandziau smile.gif
user posted image

vajeee, gavosi kaip tikros...gražuolės

AŠ jau irgi įkvėpta jūsų sėkmės išsidrasinsiu ir bandysiu pagaminti gėleles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2009 03 05, 22:49)
aciu, merginos wink.gif duosiu patiems dekoratoriams ryt paskaityt-jiems patiks  biggrin.gif
cipciuk, aciu uz patarimus  4u.gif  pirmas kartas, tai tikrai blynas prisviles  smile.gif
o ta cukrini kamuoli tai tada turi galvoj, kad jis butu tusciaviduris ar as ne taip supratau?  ax.gif

(ingriduska, nzn ar teisingai supratau, bet melynas torciukas, tai jau vaiku fantazija, o kasio aikstele man google MAMICY surado  wub.gif )

TAip ir supratau, kad MELYNOJI svajonė yra tavo puikiųjų darbštuolėlių fantazijis ir rankyčių vaisius
O kašio aikštę radot, ir stebejausi kaip jūs randate tas idėjas kašio aikštė, barbė, mašina,kirmėliukai
KAi čia pradėjau lankytis, supratimo neturėjau kad taip galima pačioms padaryti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 05, 22:50)
vajeee, gavosi kaip tikros...gražuolės

AŠ jau irgi įkvėpta jūsų sėkmės išsidrasinsiu ir bandysiu pagaminti gėleles smile.gif

tik is sokolado labai sunku daryti, labai tirpsta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 03 05, 21:49)
aciu, merginos wink.gif duosiu patiems dekoratoriams ryt paskaityt-jiems patiks  biggrin.gif
cipciuk, aciu uz patarimus  4u.gif  pirmas kartas, tai tikrai blynas prisviles  smile.gif
o ta cukrini kamuoli tai tada turi galvoj, kad jis butu tusciaviduris ar as ne taip supratau?  ax.gif

(ingriduska, nzn ar teisingai supratau, bet melynas torciukas, tai jau vaiku fantazija, o kasio aikstele man google MAMICY surado  wub.gif )

Taip gerai supratai , tuščiaviduris .....o blynas tikrai nėra prisviles schmoll.gif , labai grąžus tortukas wub.gif ...kitą kartą ant tos raukšlės uždėk gėlyčių , niekas ir nematys tongue.gif

Aišku , kad beze tiks , aš tik matau , kad ten sviestinis kremas smile.gif

Rutyte11 ...liuks darbelis thumbup.gif .....tik į vieną pamiršai pimpiliuką idėti ( viduriuką ) lotuliukas.gif
O , KAD NETIRPTŲ , ATSIGNYBK TIEK GABALIUKŲ KIEK REIKIA 1 ROŽYTEI ( MAN 7 GABALIUKŲ REIKIA ) , O KITĄ MASE DĖK Į ŠALDYTUVĄ , kai padarysi tą , tada vėl atsibnybk naujų gabaliukų sekančiai gėlytei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2009 - 22:00
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 22:57)

Rutyte11 ...liuks darbelis thumbup.gif .....tik į vieną pamiršai pimpiliuką idėti ( viduriuką ) lotuliukas.gif
O  , KAD NETIRPTŲ , ATSIGNYBK TIEK GABALIUKŲ KIEK REIKIA 1 ROŽYTEI ( MAN 7 GABALIUKŲ REIKIA ) , O KITĄ MASE DĖK Į ŠALDYTUVĄ , kai padarysi tą , tada vėl atsibnybk naujų gabaliukų sekančiai gėlytei  smile.gif

Aga pamirsau bet jau buvau pirma blyneli pasidarius tai jau nebeardziau blush2.gif Tai as taip ir dariau, bet gal pas mus namie labai silta g.gif
Atsakyti
Nu vat, nuėjau į tą puslapį jo majo unsure.gif Dabar tai jau šakės mano piniginei doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif

O jau pasirinkimas tų visų žibučių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Dabar tik suku galvą kaip nesukvailiot, kad buto nereiktų parduot už įsiskolinimus lotuliukas.gif , kai aš nusipirksiu visas prekes iš to puslapio lotuliukas.gif
Apsigyvensiu tada karoliniškių miške, ir tortus ant laužo kepti galėsiu- nieko neimsiu kai kraustysiuos miškan, ale formeles ir tortų dekoravimo priemones vis tiek pasiimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai dabar mąstau, kaip nusipirkti tik tas formeles, kurias būtina, kurių nėra LT, ir kuriomis pagamintų gėlių neįmanoma išgauti naminiu būdu, pasitelkus turimas priemones, kaip nusipirkti kuo mažiau, pigiau, ir kaip įjungti stabdžius smegeninėj, ir suvokti, kad piniginės turinys ribotas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 05 kovo 2009 - 22:06
rutyte11, o man ta be viduriuko pati graziausia wub.gif

Cipciuk, paskutinis klausimas besinaudojant tavo geranoriskumu 4u.gif ar galiu kaip nors su sokoladu ar kakava nudazyt tavo beze? ar tik maistiniais dazais? neisivaizduoju kokiu budu ju gauti... doh.gif
Atsakyti
Aš tai šitų labai noriu- dydžiai- nuo penkių cm iki vieno cm berods ax.gif

user posted image
Atsakyti