Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos merginos 4u.gif

labai reikia greto patarimo blush2.gif noriu tortą puošt sviestiniu kremu kad galėtų su švirkštu raityt bangeles ax.gif Ieškojau, skaičiau ne vieną jūsų temelę bet kažko konkretaus neradau... ik rusiškam puslapį radau tokį receptą:
200g sviesto
6 šaukštai kondencuoto pieno (arba 9 š. cukraus pudros)
ir sukti iki purumo

Tai gal galit patart ar čia tikrai taip ir gausis viskas, ar su pudra daryt geriau g.gif na neturiu laiko eksperimentam, reik kad gautusi iš kart blush2.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 05, 12:20)
Sveikos merginos  4u.gif

labai reikia greto patarimo blush2.gif  noriu tortą puošt sviestiniu kremu kad galėtų su švirkštu raityt bangeles ax.gif Ieškojau, skaičiau ne vieną jūsų temelę bet kažko konkretaus neradau... ik rusiškam puslapį radau tokį receptą:
200g sviesto
ir sukti iki purumo

Tai gal galit patart ar čia tikrai taip ir gausis viskas, ar su pudra daryt geriau g.gif  na neturiu laiko eksperimentam, reik kad gautusi iš kart blush2.gif

Dėkui 4u.gif

Aš nesu čia jokia profė, bet tikrai pavyksta su kremais iš pokelių arba su sviesto kondensuoto, grietinėlės šokolado- ganašo.
Čia nuorodą įdėsiu iš mano MOKYTOJOS CIPCIUKO puslapio
http://www.supermama...;#entry24278304
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 kovo 2009 - 11:26
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 05, 11:30)
Meian
mano močiutėlė darydavo iš kiaušinio baltymo ir cukraus pudros masę iš kurios lipdydavo, viščiukus, braškes, kaštonus ir ežiukus. Iškepdavo rutuliukus kaip sausainius, ar meduolius pirktinius apipjaudavo reikiama forma. Tuomet iš kiaušinio baltymo plakto ir cukraus pudros, valgomų dažų padarydavo minkomą masę ir aplipdydavo ja ,tarkim ežiukus padarydavo.
tai gal žinai kuomet reikia berti cukraus pudrą...??
MAno močiutėlė man jau negali atsakyti, jos su mumis nėra, o kai buvo man tai nerūpėjo...sad.gif

Manau, cukraus pudra krauti siuo atveju reiketu kiek paplakus baltyma. Kadangi cia oras baltyme nevaidina jokios roles, tai ir plakt iki putu nematyciau butinybes... mastau.gif

QUOTE(uzniukas @ 2009 03 05, 12:20)
Sveikos merginos  4u.gif

labai reikia greto patarimo blush2.gif  noriu tortą puošt sviestiniu kremu kad galėtų su švirkštu raityt bangeles ax.gif Ieškojau, skaičiau ne vieną jūsų temelę bet kažko konkretaus neradau... ik rusiškam puslapį radau tokį receptą:
200g sviesto
ir sukti iki purumo

Tai gal galit patart ar čia tikrai taip ir gausis viskas, ar su pudra daryt geriau g.gif  na neturiu laiko eksperimentam, reik kad gautusi iš kart blush2.gif

Dėkui 4u.gif

Labiausiai rekomenduociau apsilankyt temoje "Miseles kepiniai" (ar kazkaip panasiai ji pavadinta). Ten RiMami yra isvertusi Miseles plikyto sviestinio kremo recepta. Liuksinis kremas: patvarus, lengvai dengiamas, o svarbiausia -- ne tik skanus, bet ir nesijaus to "sviestisko" riebumo ji valgant.
Atsakyti
sveikutes,

Mergytes Jus thumbup.gif as jau nebespeju i savo faila daryt copy - paste ax.gif Nezinau,kad asesiu tiek grozybiu ir skanumynu pamegint pasigamint doh.gif nebent kaip spokiukai dar paaugs,dabar tik tik sugebu per ju pietu miegeli kaa iskept,o puost nebelieka laiko.O Jusu tortai tiesiog fantastika.
As kitam savaitgaliu pazadejau broliu iskept tortuka,kazko gaivaus noretu,o tai nuziurejau nepaprastai grazu Meian tortuka su sampano usliniu,o kaip papasakojai,koks jo vidus doh.gif noreciau ir as toki ismegint,bet neradu,kad butum receptuka idejus,gal nenori jo sakyt?jei nesunku gal parasytum ax.gif Dekinga is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
rugiagele26 tavo gelytes thumbup.gif thumbup.gif wub.gif kaip noreciau tokiu formyciu blush2.gif
jauciu ir as jungsiuos i si pirkima g.gif dar reiks pagalvot, nes griztu i darba, tai kazi ar bus kada laiko uzsiimt kepiniais, nors labai noriu formeliu
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2009 03 05, 13:33)
sveikutes,

Mergytes Jus  thumbup.gif  as jau nebespeju i savo faila daryt copy - paste  ax.gif Nezinau,kad asesiu tiek grozybiu ir skanumynu pamegint pasigamint  doh.gif nebent kaip spokiukai dar paaugs,dabar tik tik sugebu per ju pietu miegeli kaa iskept,o puost nebelieka laiko.O Jusu tortai tiesiog fantastika.
As kitam savaitgaliu pazadejau broliu iskept tortuka,kazko gaivaus noretu,o tai nuziurejau nepaprastai grazu Meian tortuka su sampano usliniu,o kaip papasakojai,koks jo vidus  doh.gif noreciau ir as toki ismegint,bet neradu,kad butum receptuka idejus,gal nenori jo sakyt?jei  nesunku gal parasytum  ax.gif Dekinga is anksto  mirksiukas.gif

nežinau, kaip Meian darė, bet rusiškame puslapyje radau panašų gaminį biggrin.gif ta prasme su butaforine skyle viduryje biggrin.gif jei įdomu užeik čia www.kulinarijosmenas.visiems.lt tortas vadinasi "Laimės šulinys" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 05, 03:31)
O sakykit, jau pradarytus dazus reikia saldytuve laikyt, ar ne? Nes as tai laikau kambary  blink.gif

Tiesa, gelytes darytos is cukrines mases pagal Cipciuka RECEPTAS

QUOTE(zebra @ 2009 03 05, 03:43)
kaip aš noriu tokių formyčių unsure.gif

QUOTE(rasixe @ 2009 03 06, 01:18)
rugiagele26 tavo gelytes thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif kaip noreciau tokiu formyciu blush2.gif
jauciu ir as jungsiuos i si pirkima g.gif dar reiks pagalvot, nes griztu i darba, tai kazi ar bus kada laiko uzsiimt kepiniais, nors labai noriu formeliu

Nu ir aš labai jau seniai svajoju api šias formeles unsure.gif Kad taip jas rasčiay Meian puslapuky, tai tikrai prisijungčiau prie pirkimo ax.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu labai padekoti visoms, kurios negailite patarimu 4u.gif kiek daug suzinojau bigsmile.gif 4u.gif

sestadieniui pasiryzus iskepti torta svarbiam mano vyrams ivykiui. vakar pasidariau pabandyma smile.gif kepiau cipciuko "meduti" , o puosti palikau vaikams-pagal ju pageidavima pridariau saldainines mases spalvu ir zaide jie puse dienos. tortas melynas melynas doh.gif lotuliukas.gif
pabandysiu ideti nuotrauka veliau ...

o jusu noriu paprasyti pasiulymu kaip ir puosti va toki torta 4u.gif :

user posted image

ta kamuoli tai galvoju iskepsiu is meduolines teslos g.gif
bet gal jus turite kokiu pasiulymu 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 05 kovo 2009 - 20:09
svytejimas ezero dugne, tikrai mačiau tam puslapiuke, pati noriu, tuoj paieškosiu smile.gif

user posted image

user posted image

va cia tos akcijinės... o čia kokie grožiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 05 kovo 2009 - 19:57
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 05, 19:49)
svytejimas ezero dugne, tikrai mačiau tam puslapiuke, pati noriu, tuoj paieškosiu  smile.gif

ten yra ir akcijinių, tik neužmačiau iki kurio laiko, einu ir aš pastudijuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
va mano tortikas blush2.gif netobulas zinoma papuosimas ale tik antras tortas,ner kanoretu ranka neigudusi dar bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
na stai mano berniuku torciukas smile.gif as apdengiau , o jie lipde...
(siaip visai patiko patiko ta mase, bet dar labai noriu pabandyti ir cukrine rolleyes.gif )
pirmine ju ideja buvo-ezeriukas su varlytem, gulbem, lelijom...
bedarant pavargo/nusibodo, tai isejo tik viena varlyte (bet sake karuna net su rubinu bigsmile.gif ) ir daaaaug leliju biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 05 kovo 2009 - 20:55