QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 03, 11:09)
Ačiuks mergaitės , galite saugotis kiek tik norite bu jau surytas
nėra ko stebėtis, kai tokio skanumo jis nuotraukoje, numanau kaip viliojo gyvai....
Gerai kad Nijolei pusė atrėžėt, o tai būtumėt tikrai nejučiom sukirtę
aš turbūt ieškot nemoku, bet jau antra diena nerandu atsakymo į turimą klausimą, tai gal nesupyksit jei paklausiu, kaip puošti ta beze tortą, tiksliau kur jį reikia laikyti, kad sustengtų o kremo ant viršutinio sluoksnio dėti turbūt neverta kremo, nes ištirps.
vakar kepiau grybukus antrą kartą ir vėl nespėjau nuotraukos padaryt, nors esam tik trys, bet vyras ir vaikas tokius kepinius sudoroja per rekordinį laiką ir ne visada man palieka
vakar kepiau grybukus antrą kartą ir vėl nespėjau nuotraukos padaryt, nors esam tik trys, bet vyras ir vaikas tokius kepinius sudoroja per rekordinį laiką ir ne visada man palieka
QUOTE(ssanta @ 2009 03 03, 11:34)
aš turbūt ieškot nemoku, bet jau antra diena nerandu atsakymo į turimą klausimą, tai gal nesupyksit jei paklausiu, kaip puošti ta beze tortą, tiksliau kur jį reikia laikyti, kad sustengtų o kremo ant viršutinio sluoksnio dėti turbūt neverta kremo, nes ištirps.
vakar kepiau grybukus antrą kartą ir vėl nespėjau nuotraukos padaryt, nors esam tik trys, bet vyras ir vaikas tokius kepinius sudoroja per rekordinį laiką ir ne visada man palieka
vakar kepiau grybukus antrą kartą ir vėl nespėjau nuotraukos padaryt, nors esam tik trys, bet vyras ir vaikas tokius kepinius sudoroja per rekordinį laiką ir ne visada man palieka
KAD PAPUOŠTI TORTĄ REIKIA PASIDARYTI BEZE , kaip darosi tikrai yra kažkur idėta ir net idėjau sesiją kaip tai daryti , o laikyti jo niekur nereikia , padarai ir puoši , ....valgai iš karto , o jei kitai dienai laikai šaldytuve , ji bijo drėgmės , nuo jos gali pasileisti ir nubėgti , tai jei šaldytuve nėra vietos dedate į balkoną tik tokiu atveju jei oras kieme sausas , nelyja lietus , kremas nevisada sustengsta , tik pats paviršius , na o jeigu jau tau ji sukietės - tai tu šaunuolė ir jis tau super gerai nusisekė pagaminti , kremo salytis su beze - kuo mažesnis , ( iš vis nereikalingas)viršų patariu visai netepti jokiu kremu .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 03, 12:43)
KAD PAPUOŠTI TORTĄ REIKIA PASIDARYTI BEZE , kaip darosi tikrai yra kažkur idėta ir net idėjau sesiją kaip tai daryti , o laikyti jo niekur nereikia , padarai ir puoši , ....valgai iš karto , o jei kitai dienai laikai šaldytuve , ji bijo drėgmės , nuo jos gali pasileisti ir nubėgti , tai jei šaldytuve nėra vietos dedate į balkoną tik tokiu atveju jei oras kieme sausas , nelyja lietus , kremas nevisada sustengsta , tik pats paviršius , na o jeigu jau tau ji sukietės - tai tu šaunuolė ir jis tau super gerai nusisekė pagaminti , kremo salytis su beze - kuo mažesnis , ( iš vis nereikalingas)viršų patariu visai netepti jokiu kremu .
ačiū tai bezę aš radau ir jau gaminau nekartą morengiukus viskas gavosi tik va buvo iškilęs klausimas kaip puošti ta bezę torčiuką ačiū už atsakymą, eisu gamint juodą mišką jei spėsiu tai nepamiršiu pasirodyt
bandžiau daryt morenginį tortą bet nesigavo man niekas tą morengą džiovinau džiovinau visą dieną ir užsimiršus užkaitinau orkaitę kai jau link galo visas džiovinimas ėjo
Pabandykite tortus papuošti šia mase, gal kam nors patiks, autorė rašo, kad masė gaunasi subtilaus skonio ir skiriasi nuo įprastos cukrinės masės:
Reikės
Lygiomis dalimis:
Sauso pieno miltelių
Cukraus pudros
Kondensuotas pienas
Eiga
Išmaišykite ingridientus iki vientisos, minkštos plastilininės masės. Padenkite mastiką valgomaisiais dažais, jei jums norisi išgauti kokią nors spalvą. Jei šią masę kočiosite, geriausia tai daryti ant maistinės plėvelės, o pačią mastiką apibarstyti cukraus pudra. Jei masė pradės lipti prie rankų, pabarstykite cukraus pudra, o, kad nesudžiūtų, įvyniokite į maistinę plėvelę. Didžiausias trūkumas šios masės, ji turi geltoną atspalvį. Tačiau jei naudosite kavos kondensuotą pieną, gausite natūraliai šokoladinę mastiką.
Čia versta iš www.artcake.ru
Reikės
Lygiomis dalimis:
Sauso pieno miltelių
Cukraus pudros
Kondensuotas pienas
Eiga
Išmaišykite ingridientus iki vientisos, minkštos plastilininės masės. Padenkite mastiką valgomaisiais dažais, jei jums norisi išgauti kokią nors spalvą. Jei šią masę kočiosite, geriausia tai daryti ant maistinės plėvelės, o pačią mastiką apibarstyti cukraus pudra. Jei masė pradės lipti prie rankų, pabarstykite cukraus pudra, o, kad nesudžiūtų, įvyniokite į maistinę plėvelę. Didžiausias trūkumas šios masės, ji turi geltoną atspalvį. Tačiau jei naudosite kavos kondensuotą pieną, gausite natūraliai šokoladinę mastiką.
Čia versta iš www.artcake.ru
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 03, 21:17)
sauso pieno miltelių? o netiktų įdomu
QUOTE(wild @ 2009 03 03, 20:38)
manau, kad tiktų
Aš dabar esu dar išvertus šias mases: cukrinę mastiką, cukrinę-krakmolinę mastiką, želatininę mastiką, masę su glicerinu ir gliukoze, modeliavimo masę, bet ši, kurią aprašiau išskirtinė pasirodė
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 03, 21:42)
manau, kad tiktų
Aš dabar esu dar išvertus šias mases: cukrinę mastiką, cukrinę-krakmolinę mastiką, želatininę mastiką, masę su glicerinu ir gliukoze, modeliavimo masę, bet ši, kurią aprašiau išskirtinė pasirodė
Aš dabar esu dar išvertus šias mases: cukrinę mastiką, cukrinę-krakmolinę mastiką, želatininę mastiką, masę su glicerinu ir gliukoze, modeliavimo masę, bet ši, kurią aprašiau išskirtinė pasirodė
O galėsi pasidalinti vertimu?
Man labai cekava cukrinę-krakmolinę
Vakarykstis ir siandieninis darbas man iki Meian dar oij kaip toli, ale visvien sis tas gavosi realiai kaip visad ryskiau atrodo...
Kazkaip neryskiai cia man nusifotkino:
Tamsesni gelyciu viduriukai padaryti stai siuo superiniu dalykeliu, reiks dar isigyti
Didesnems gelytems bandziau su beze daryti viduriukus, bet per mazai dazu idejau, tai neryski spalva gavosi... o maziukems gelytems net nezinau kaip su beze reiktu padaryti...
Kazkaip neryskiai cia man nusifotkino:
Tamsesni gelyciu viduriukai padaryti stai siuo superiniu dalykeliu, reiks dar isigyti
Didesnems gelytems bandziau su beze daryti viduriukus, bet per mazai dazu idejau, tai neryski spalva gavosi... o maziukems gelytems net nezinau kaip su beze reiktu padaryti...