Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Fregata @ 2009 02 28, 14:02)
o kaip jus tos barbes plastmasini kuna i torta sugrudat?  g.gif

Kojas nuimi ir tik likusia daly itupdai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 28, 13:19)
nu sulebedinau ir aš medutį, smile.gif

jetau kokios spalvos blink.gif thumbup.gif
o apie barbes tai isvis patyliu,kokios visos nuostabios wub.gif saunuoles... 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, tortukai jūsų visų visų labai gražučiai thumbup.gif thumbup.gif

----

Vat dar kiek barbių radau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif - gal kam pravers pavyzdžiai mirksiukas.gif Dar čia yra parodyta kaip įvynioja kojas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 01, 08:17)
Kaip pirstu i aki  lotuliukas.gif labai man trupejo ta mase, plyso  doh.gif klijavau kaip tik ismaniau, tai dabar laukiu nesulaukiu ivertinimo jubiliates unsure.gif O marshmalows'u niekaip neuztinku - maxej, kur visad apsiperkam nera, rimi kazkada uzsokus buvau, tai neradau, o i iki nenusikasu  doh.gif Bet reiks butinai kada atrast tu saldainiuku ir pabandyti  ax.gif ir aciu uz ivertinima  4u.gif

Jei kada būsi Vilniaus centre, po progai užeik į cup'ą, ten pirmame aukšte, berods, saldūs majai yra, tai ten yra tų maršmalousų sveriamų- baltų ir rožinių. Dar Akropoly, sako, irgi,spec. saldainių parduotuvėlėje yra. O kitur, išskyrus IKI ir saldžius majus, man atrodo ,ir nebūna jų. Gal mieste bus lengviau prisiversti užsukti, po progai kartu su kokiais kitais reikalais ar pramogom:ax:

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 03 01, 00:53)
Mergaitės, tortukai jūsų visų visų  labai gražučiai  thumbup.gif  thumbup.gif

----

Vat dar kiek barbių radau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif - gal kam pravers pavyzdžiai mirksiukas.gif Dar čia yra parodyta kaip įvynioja kojas  lotuliukas.gif

AŠ JAS JAU SENAI NUSIKOPINUSI smile.gif .....bet man ta su mėlyna suknute gražiausia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tortas ne mano schmoll.gif Bvo gimtadienyje uzsakytas, bet gal kam pravers 4u.gif
[attachmentid=171262]
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 28, 13:17)

Masiania,norisi jau pavasario.....todėl ir mėlynaujam lotuliukas.gif

Zibutes, gelytes wub.gif

QUOTE(mazuliux @ 2009 02 28, 13:47)
Cia toks uzsakymas buvo  rolleyes.gif Bet man melyna labai  wub.gif

Taip, tikrai melyna labai grazu.

QUOTE(regal @ 2009 02 28, 14:28)
Sveikos, netyčia atradau jūsų temukę, kaip matau čia galima daug gerų dalykų pasimokyti. Pasirodysiu ir aš, kokius torčiukus iškepiau savo mažajam gimtadienio proga wub.gif

Nuostabus tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 02 28, 22:17)
Kaip pirstu i aki  lotuliukas.gif labai man trupejo ta mase, plyso  doh.gif klijavau kaip tik ismaniau, tai dabar laukiu nesulaukiu ivertinimo jubiliates unsure.gif O marshmalows'u niekaip neuztinku - maxej, kur visad apsiperkam nera, rimi kazkada uzsokus buvau, tai neradau, o i iki nenusikasu  doh.gif Bet reiks butinai kada atrast tu saldainiuku ir pabandyti  ax.gif ir aciu uz ivertinima  4u.gif

Jubiliate torta ivertino 10balu!!!! thumbup.gif Ir visi sventes dalyviai taip pat wub.gif Ir vaikams netgi skani buvo ta melyna mase, nors kepejele perspejo kad gali nepatikti!!! Broko mes nemateme tongue.gif O kadangi sestadieni islindo saulute ir truputi musu vaisiu stala pasilde, tai tortas truputi aptirpo ir tapo dar grazesnis:))))
Vidus taip pat labai patiko!!! ACIU, aciu! aciu!!!
O beje tie surio pyrageliai aplieti sokoladau tai super!!!!! Visi aikciojom ir ragavom, argavom, ragavom:) Ju dar tikrai pas Jus ne karta uzsisakysiu:))) Gal kepejele turi foto, nes as nespejau nufotkint - bvo taip skanu!!!
Atsakyti
Oi, Zydraite, kaip smagu girdeti, kad patiko wub.gif As taip jaudinaus, bijojau blush2.gif Deja, bet kitu nuotraukeliu neturiu, visai pamirsau is tiesu ir nufotografuoti, nusikalus buvau po tokio didelio (na cia kaip man, dar nepatyrusiai) uzsakymo ax.gif
Atsakyti
Šio torto receptas čia RECEPTAS

Visa tortas aplietas šokoladu , rožytės iš pieniško šokolado ir per vargus apteptos aukso milteliais ( riebios rupužiukės doh.gif ) ,

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 02, 19:40)
Šio torto receptas čia

bigsmile.gif bigsmile.gif WOW koks auksinis thumbup.gif Tik nesakykit,kad sau kepet lotuliukas.gif Per daug gaila butu valgyti tiek aukso.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 20, 11:48)
SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI

receptas + masės gamybos procesas su foto
komentaras

user posted image

sveikos...sakykit ar šita masė ir turi būt lipni..nepasiduoda man minkymui..limpa prie pirštu tik pradedant lipdyti lapelius... unsure.gif
Atsakyti