Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

zaviuosi barbem thumbup.gif tuoj priprasiu prie ju biggrin.gif man toks techninis klausimas kilo. o jus i tuos tortus-barbes tikras barbes kisat (ta prasme su visom kojom)?

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 27, 21:54)
kepiau ta biskvita 2 kartus,man nesigavo,rugiagelei irgi nesigavo schmoll.gif as dejau kita biskvita.

man koki 10-a kart eme ir nepavyko... nors pries tai idealus gaudavosi. ir jau kelintas kartas atsitinka toks dalykas, kad virsuje biskvito susidaro tokia a la cukrine pluta, o vidus sukrenta... tai cia tas variantas, kai miltu mazai? g.gif nes kol nepradedi judinti to biskvito, tai jis atrodo kaip geras, va tik prilietus supranti, kad nieko ten gero...

Atsakyti
o kaip jus tos barbes plastmasini kuna i torta sugrudat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 28, 12:54)
man toks techninis klausimas kilo. o jus i tuos tortus-barbes tikras barbes kisat (ta prasme su visom kojom)?
man koki 10-a kart eme ir nepavyko... nors pries tai idealus gaudavosi. ir jau kelintas kartas atsitinka toks dalykas, kad virsuje biskvito susidaro tokia a la cukrine pluta, o vidus sukrenta... tai cia tas variantas, kai miltu mazai?  g.gif  nes kol nepradedi judinti to biskvito, tai jis atrodo kaip geras, va tik prilietus supranti, kad nieko ten gero...

Taip - visa Barbe kisau (ir daug kas taip daro, nors yra special, kur tik kunas - aisku ne LT doh.gif ), tik maistine plevele apvyniota mirksiukas.gif

O baltas biskvitas tai man labai patinka Miseles abrikosinio torto ax.gif Mmmm, koks skanus wub.gif

Beje, jei Barbes valgytojams patiks tai, kas viduj, butinai aprasysiu ka ten idejau blush2.gif

Fregata, tam reikalinga skylute rolleyes.gif As kepiau virsutini biskvita mazulytej apvalioj keksinej, tad is karto gavosi su skylute, o paskui jau net nebepjoviau giliau, nes leidau tortui pastoveti, jis pasidare minkstas, ir kojytes puikiausiai sulindo gilyn lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 28 vasario 2009 - 14:09
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 28, 13:54)
zaviuosi barbem  thumbup.gif  tuoj priprasiu prie ju biggrin.gif man toks techninis klausimas kilo. o jus i tuos tortus-barbes tikras barbes kisat (ta prasme su visom kojom)?
man koki 10-a kart eme ir nepavyko... nors pries tai idealus gaudavosi. ir jau kelintas kartas atsitinka toks dalykas, kad virsuje biskvito susidaro tokia a la cukrine pluta, o vidus sukrenta... tai cia tas variantas, kai miltu mazai?  g.gif  nes kol nepradedi judinti to biskvito, tai jis atrodo kaip geras, va tik prilietus supranti, kad nieko ten gero...

Man irgi ta pluta susidare ir sukrito...
Atsakyti
Sveikos, netyčia atradau jūsų temukę, kaip matau čia galima daug gerų dalykų pasimokyti. Pasirodysiu ir aš, kokius torčiukus iškepiau savo mažajam gimtadienio proga wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 28 vasario 2009 - 14:35
kokia simptiska bitute wub.gif ir kiti tortukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2009 02 28, 14:28)
Sveikos, netyčia atradau jūsų temukę, kaip matau čia galima daug gerų dalykų pasimokyti. Pasirodysiu ir aš, kokius torčiukus iškepiau savo mažajam gimtadienio proga wub.gif

thumbup.gif labai grazu.

vogsiu kirmeles ideja thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklaustisu saldainių mase apdengiau tortą, ar galiu jį laikyti šaldytuve? g.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos kepėjėlės smile.gif skaitinėju jūsų temą ir sugalvojau, kad reikėtų pasidaryti cukrinių gėlyčių, bet pasižiūrėjau-neturiu želatinos schmoll.gif ar ji būtina, o gal ir be jos išeitų ir pavyktų? blush2.gif g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .....liuksiški mergaitės jūsų tortukai , o mėlynos jau norėtusi , ......žibuoklių tongue.gif

------------------------------------------------------------------------------------

Rembiene , ar pablūdai blink.gif , neišeis tau niekas schmoll.gif , jos sutrupės ....želatina masę suriša , o taip tai tau šlapias kleckas gausis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 28 vasario 2009 - 19:17
Aha, man irgi jau mėlynų gėlių- žibuoklių, krokų ir pan, norisi wub.gif Vakar net už-siminkiau maršmalowinės tešlos melsvai violetinės, tam reikalui wub.gif

mazuliux, man irgi tavo barbė labai graži- suknelės fasonas labai gerai žiūrisi wub.gif O jei jau sakai, kad su daug broko, tai aš įtariu, kad gal nelabai elastinga kočiojimo masė buvo, ir buvo sunku dirbti su ja g.gif Būtinai pabandyk maršmalowinę- žymiai labiau tinka tokiems darbams, nes daug elastingesnė, ir nedžiūstanti/netrupanti taip, nepalyginamai smagiau dirbti su ja, ypač kai reikia dengti didesnius plotus, su visokiom klostelėm ir kitom mantrybėm- daugiau galimybių duoda ji ax.gif Nu čia man taip atrodo blush2.gif

O šiaip labai graži suknelė.

ir kitų merginų, visų čia dėjusių kūriniai- nuostabūs- tema taip suaktyvėjo, kad kasdien čia uždera tokių grožių bigsmile.gif kad akių atitraukti negalima bigsmile.gif Jeu girti net pavargau- reikia ką nors papeikti, bet nėra ką, kai čia jau minėjo kažkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 28 vasario 2009 - 20:06
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 28, 18:40)
mazuliux, man irgi tavo barbė labai graži- suknelės fasonas labai gerai žiūrisi wub.gif  O jei jau sakai, kad su daug broko, tai aš įtariu, kad gal nelabai elastinga kočiojimo masė buvo, ir buvo sunku dirbti su ja g.gif  Būtinai pabandyk maršmalowinę- žymiai labiau tinka tokiems darbams, nes daug elastingesnė, ir nedžiūstanti/netrupanti taip, nepalyginamai smagiau dirbti su ja, ypač kai reikia dengti didesnius plotus, su visokiom klostelėm ir kitom mantrybėm- daugiau galimybių duoda ji ax.gif  Nu čia man taip atrodo blush2.gif

Kaip pirstu i aki lotuliukas.gif labai man trupejo ta mase, plyso doh.gif klijavau kaip tik ismaniau, tai dabar laukiu nesulaukiu ivertinimo jubiliates unsure.gif O marshmalows'u niekaip neuztinku - maxej, kur visad apsiperkam nera, rimi kazkada uzsokus buvau, tai neradau, o i iki nenusikasu doh.gif Bet reiks butinai kada atrast tu saldainiuku ir pabandyti ax.gif ir aciu uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti