labas vakaras, rodau savo mike pukuotuka, puostas sviestiniu kremu
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 27, 22:23)
mergaitės, giriu visas - šaunuolės
Aš ir trupučiuka darbavausi: noriu nustebinti savo 5-metę krikštaduktę...
vidus negro bučinys.
puošta cipciuko mase, , , Tik padla želatina namie tik tokia Š... buvo pirmą kart toks grand darbas šitoj srity, prieš tai vos keli medučiai ir vienas napoleonas buvo ir tie tik naminiam valgymui
vidus negro bučinys.
puošta cipciuko mase, , , Tik padla želatina namie tik tokia Š... buvo pirmą kart toks grand darbas šitoj srity, prieš tai vos keli medučiai ir vienas napoleonas buvo ir tie tik naminiam valgymui
Tortas pasakiškas
mergaitės, giriu visas - šaunuolės
vidus negro bučinys.
vidus negro bučinys.
Superinis tortumas, as irgi galvoju, kam galeciau tokia mergaite padaryt , bet vis nesugalvoju
na ir grozybiu pridejot : JOLKA999, Meian, Olesta, Dalyte, saulegraza
SAULEGRAZA,TORTUKAS AS TURBUT TOKIO PADARYTI NESIRYSIU NIEKADA,NORS IR BUTU KAM
MIKE PUKUOTUKAS KOKS FAINUOLIS
MIKE PUKUOTUKAS KOKS FAINUOLIS
Nu bet jau tortu grozis auksarankes Jus visos!!!
aciu aciu
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 27, 21:54)
kepiau ta biskvita 2 kartus,man nesigavo,rugiagelei irgi nesigavo as dejau kita biskvita.
Man irgi jis visada labai gerai pavyksta.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 27, 22:22)
Pacituosiu , konditerės profesonalės , turinčios savo imonę pasisakymą apie biskvitus ........" jeigu biskvitas iškepias ( ar dar kepant ) sukrito - per mažai miltų , jei biskvitas kepant iškilo ( vidurys kaip kalnas ) - per daug miltų " .
O jei biskvitas dingo akimirksniu, miltu kiek ir turi buti
Nuostabi Barbi
QUOTE(Dalytė @ 2009 02 27, 22:26)
Zavus pukuotukas
Labas rytas, dar norėjau paklausti, o jeigu Ananasinio torto kremą daryčiau be sviesto, man gautųsi tik iš pusfabrikačio?Nes pusfabrikačio dar niekada nenaudojau
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 28, 08:42)
Labas rytas, dar norėjau paklausti, o jeigu Ananasinio torto kremą daryčiau be sviesto, man gautųsi tik iš pusfabrikačio?Nes pusfabrikačio dar niekada nenaudojau
gautųsi mieloji, tikrai gautųsi, vakar man gavosi, tortas mano puoštas tokiu kremu, stovi kaip partizanas šįryt gražiai....
Na jau Saulėgrąžai ir Dalytei tai žodžių pagyroms pritrūkau, gal einu stalčių nuo žemės pasikelsiu
nu sulebedinau ir aš medutį,
Biški su pertepimu pahaltūrinau, ,gal bus viskas gerai,biški bijau rytdienos
Biški su pertepimu pahaltūrinau, ,gal bus viskas gerai,biški bijau rytdienos