Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labas vakaras, rodau savo mike pukuotuka, puostas sviestiniu kremu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 27, 22:23)
mergaitės, giriu visas -  šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš ir trupučiuka darbavausi:  noriu nustebinti savo 5-metę krikštaduktę... 

user posted image

vidus negro bučinys.
puošta cipciuko mase, , , Tik padla želatina namie tik tokia Š... buvo  doh.gif  doh.gif  pirmą kart toks grand darbas šitoj srity, prieš tai vos keli medučiai ir vienas napoleonas buvo ir tie tik naminiam valgymui biggrin.gif

Tortas pasakiškas wub.gif
Atsakyti
mergaitės, giriu visas -  šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
vidus negro bučinys.
puošta cipciuko mase, , , Tik padla želatina namie tik tokia Š... buvo  doh.gif  doh.gif  pirmą kart toks grand darbas šitoj srity, prieš tai vos keli medučiai ir vienas napoleonas buvo ir tie tik naminiam valgymui biggrin.gif

Superinis tortumas, as irgi galvoju, kam galeciau tokia mergaite padaryt g.gif , bet vis nesugalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir grozybiu pridejot : JOLKA999, Meian, Olesta, Dalyte, saulegraza thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SAULEGRAZA,TORTUKAS thumbup.gif wub.gif AS TURBUT TOKIO PADARYTI NESIRYSIU NIEKADA,NORS IR BUTU KAM biggrin.gif
MIKE PUKUOTUKAS KOKS FAINUOLIS thumbup.gif
Atsakyti
Nu bet jau tortu grozis blink.gif blink.gif blink.gif auksarankes Jus visos!!!
Atsakyti
Na saulėgrąža , jau kitoj temoj išgyriau wub.gif , o Dalytei aplodismentai user posted image
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 27, 21:54)
kepiau ta biskvita 2 kartus,man nesigavo,rugiagelei irgi nesigavo schmoll.gif as dejau kita biskvita.

Man irgi jis visada labai gerai pavyksta.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 27, 22:22)
Pacituosiu , konditerės profesonalės , turinčios savo imonę pasisakymą apie biskvitus ........" jeigu biskvitas iškepias ( ar dar kepant ) sukrito - per mažai miltų , jei biskvitas kepant iškilo ( vidurys kaip kalnas ) - per daug miltų " .

O jei biskvitas dingo akimirksniu, miltu kiek ir turi buti lotuliukas.gif

Nuostabi Barbi wub.gif

QUOTE(Dalytė @ 2009 02 27, 22:26)
labas vakaras, rodau savo mike pukuotuka, puostas sviestiniu kremu smile.gif

Zavus pukuotukas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, dar norėjau paklausti, o jeigu Ananasinio torto kremą daryčiau be sviesto, man gautųsi tik iš pusfabrikačio?Nes pusfabrikačio dar niekada nenaudojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 28, 08:42)
Labas rytas, dar norėjau paklausti, o jeigu Ananasinio torto kremą daryčiau be sviesto, man gautųsi tik iš pusfabrikačio?Nes pusfabrikačio dar niekada nenaudojau rolleyes.gif

gautųsi mieloji, tikrai gautųsi, vakar man gavosi, tortas mano puoštas tokiu kremu, stovi kaip partizanas šįryt gražiai....

Na jau Saulėgrąžai ir Dalytei tai žodžių pagyroms pritrūkau, gal einu stalčių nuo žemės pasikelsiu blink.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu sulebedinau ir aš medutį, smile.gif

user posted image

Biški su pertepimu pahaltūrinau, blush2.gif ,gal bus viskas gerai,biški bijau rytdienos cool.gif
Atsakyti