Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 27, 17:13)
Jolka, kaip skaniai atrodo 4u.gif  Tavo tortukai visada labai skoningai papuošti, neperkrauti ir man patinka, kad jie tokie tikri, valgomi, natūralūs, žadinantys apetitą- tokie teisingi thumbup.gif  Žodžiu geras, skoningas stilius ir seilės varva matant:super

Olesta, koks šuolis , stiprus patobulėjimas tortukų gamyboje blink.gif  wub.gif Labai gražu ir apetitna:super

aciuuuuuuuuu ezeriuk smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif , ai va didesnis į tėviškę, pas tėvukus senai nebuvus važiuoju, o mažiukas su slaptais kėslais MB į darbą ax.gif šitas vienas iš pigesnių, ale jaučiu bus riebokas g.gif nu pamatysim rytoj ax.gif
Atsakyti
olesta,tortukai tavo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
mano tortas puostas grietinele,tik i ja ipyliau zaliu dazu.
Atsakyti
Saunuoles mergaites, labai grazus tortukai - ir Meian, ir Jolka, ir Olesta (sorry, jei kuria praleidau blush2.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
na ir groziu pridejot mergaites blink.gif , visu tortukai nuostabus, tokie skoningi, per monitoriu dvelkia siluma ir meile wub.gif saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, rytoj ruošiuosi kepti"Ananasinį tortą"bet paskaičiau kad nelabai gaunasi tas biskvitas iškepti, gal galit patarti kokį biskvitą daryti g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 27, 21:26)
Labas vakaras, rytoj ruošiuosi kepti"Ananasinį tortą"bet paskaičiau kad nelabai gaunasi tas biskvitas iškepti, gal galit patarti kokį biskvitą daryti g.gif  smile.gif

kas čia kur, kam, ananasinis kad nesigautų bigsmile.gif neregėta, negirdėta, daryk žingsnis po žingsnio kaip Cipciukas aprašė, išeina lygus kaip stiklas, lygesnio nemačius, o skanumas, niamnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 20:31)
kas čia kur, kam, ananasinis kad nesigautų bigsmile.gif  neregėta, negirdėta, daryk žingsnis po žingsnio kaip Cipciukas aprašė, išeina lygus kaip stiklas, lygesnio nemačius, o skanumas, niamnis thumbup.gif

kepiau ta biskvita 2 kartus,man nesigavo,rugiagelei irgi nesigavo schmoll.gif as dejau kita biskvita.
Atsakyti
mistika kažkokia, man jis kaip nei vienas geras gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 22:16)

Man irgi geresnio biskvito nera. Jau toks superinis gaunas, didelis, kaip velnis, purus ir labai skanus. Visiems tortams, kur reikia balto biskvito ji naudoju
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 22:16)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pacituosiu , konditerės profesonalės , turinčios savo imonę pasisakymą apie biskvitus ........" jeigu biskvitas iškepias ( ar dar kepant ) sukrito - per mažai miltų , jei biskvitas kepant iškilo ( vidurys kaip kalnas ) - per daug miltų " .
Atsakyti
mergaitės, giriu visas - šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš ir trupučiuka darbavausi: noriu nustebinti savo 5-metę krikštaduktę...

user posted image

user posted image

vidus negro bučinys.
puošta cipciuko mase, , , Tik padla želatina namie tik tokia Š... buvo doh.gif doh.gif pirmą kart toks grand darbas šitoj srity, prieš tai vos keli medučiai ir vienas napoleonas buvo ir tie tik naminiam valgymui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 27 vasario 2009 - 22:28