Gal žinot receptą bezė pagal kur Inočka darė,kur mažiau saldu?
QUOTE(zebra @ 2009 02 27, 17:57)
Gal žinot receptą bezė pagal kur Inočka darė,kur mažiau saldu?
3 mazi baltymai (M kiauso), 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens, as dejau viena kupina atrodo sauksteli rugsteles
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 17:59)
Pireš išvykdama ilgam savaitgaliui, siunčiu Jums Negro bučinį
[
[
nu jau labai,labai bučinukai gražūs
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 17:59)
Ten ganasas ir griliazas?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 17:59)
3 mazi baltymai (M kiauso), 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens, as dejau viena kupina atrodo sauksteli rugsteles
bet pas mane belikę L dydžio kaip tada?
QUOTE(zebra @ 2009 02 27, 18:01)
bet pas mane belikę L dydžio kaip tada?
ten tai šokoladinis kremas iš pakelio su pienu be sviesto ir griliažas, ir maršmeliukės mano storalūpės nes 4 gabalai biskvito pasirodė pėr daug, tokį biskvitą sutrupint gaila buvo, tai padariau MB bučinuką į darbą neštis, tai man visas sviestinis kremas suėjo pertepimui ir šonų aptepimui, šonai kokoso drožlėmis barstyti, žodžiu ką namie turėjau, tuo išsisukau
Zebra aš dariau iš didelių kiaušinių, tikraui didesni buvo už M ir dėjau tik 205 g cukraus , gavosi gerai
Jolka, kaip skaniai atrodo Tavo tortukai visada labai skoningai papuošti, neperkrauti ir man patinka, kad jie tokie tikri, valgomi, natūralūs, žadinantys apetitą- tokie teisingi Žodžiu geras, skoningas stilius ir seilės varva matant:super
Olesta, koks šuolis , stiprus patobulėjimas tortukų gamyboje Labai gražu ir apetitna:super
Olesta, koks šuolis , stiprus patobulėjimas tortukų gamyboje Labai gražu ir apetitna:super
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 18:08)
Zebra aš dariau iš didelių kiaušinių, tikraui didesni buvo už M ir dėjau tik 205 g cukraus , gavosi gerai
Dėkui.ryt ir aš plušėsiu.
oho ir tortu prikepet,smagu kai galiam taip daznai kepti iprovizuoti,gerai kad yra kam valgytio kai daznai kurios daro,pas mane nebutu kam taip suvalgyt nemegejai pas mus saldumynu taivat ir laukiu progu kad pradet daryt kazka,o ir nevisada pinigine plati buna tortu gamybai