Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image
VIDUJ MEDUTIS.
Atsakyti
jolka, dar vienas ohmy.gif
Atsakyti
Gal žinot receptą bezė pagal kur Inočka darė,kur mažiau saldu?
Atsakyti
Pireš išvykdama ilgam savaitgaliui, siunčiu Jums Negro bučinį
user posted image
ir bučinuką
user posted image

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

JOLKA999 šauniai padirbėjai thumbup.gif , kuom viršų puošei? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zebra @ 2009 02 27, 17:57)

3 M dydžio baltymams 200 g cukraus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 vasario 2009 - 17:58
QUOTE(zebra @ 2009 02 27, 17:57)

3 mazi baltymai (M kiauso), 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens, as dejau viena kupina atrodo sauksteli rugsteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 17:59)
[

nu jau labai,labai bučinukai gražūs thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 17:59)
[

Ten ganasas ir griliazas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 17:59)
3 mazi baltymai (M kiauso), 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens, as dejau viena kupina atrodo sauksteli rugsteles  g.gif

bet pas mane belikę L dydžio g.gif kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 27, 18:01)
bet pas mane belikę L dydžio g.gif kaip tada?

ten tai šokoladinis kremas iš pakelio su pienu be sviesto ir griliažas, ir maršmeliukės mano storalūpės lotuliukas.gif nes 4 gabalai biskvito pasirodė pėr daug, tokį biskvitą sutrupint gaila buvo, tai padariau MB bučinuką į darbą neštis, tai man visas sviestinis kremas suėjo pertepimui ir šonų aptepimui, šonai kokoso drožlėmis barstyti, žodžiu ką namie turėjau, tuo išsisukau ax.gif

Zebra aš dariau iš didelių kiaušinių, tikraui didesni buvo už M ir dėjau tik 205 g cukraus , gavosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
Jolka, kaip skaniai atrodo 4u.gif Tavo tortukai visada labai skoningai papuošti, neperkrauti ir man patinka, kad jie tokie tikri, valgomi, natūralūs, žadinantys apetitą- tokie teisingi thumbup.gif Žodžiu geras, skoningas stilius ir seilės varva matant:super

Olesta, koks šuolis , stiprus patobulėjimas tortukų gamyboje blink.gif wub.gif Labai gražu ir apetitna:super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 27 vasario 2009 - 18:15
QUOTE(Olesta @ 2009 02 27, 18:08)

Zebra aš dariau iš didelių kiaušinių, tikraui didesni buvo už M ir dėjau tik 205 g cukraus , gavosi gerai thumbup.gif

Dėkui.ryt ir aš plušėsiu.
Atsakyti
oho ir tortu prikepet,smagu kai galiam taip daznai kepti iprovizuoti,gerai kad yra kam valgytio kai daznai kurios daro,pas mane nebutu kam taip suvalgyt nemegejai pas mus saldumynu taivat ir laukiu progu kad pradet daryt kazka,o ir nevisada pinigine plati buna tortu gamybai blush2.gif
Atsakyti