Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

rodau savo kleckuti, kepiau torta ko gero antra karta gyvenime. kadangi kepiau remdamasi nuostabiausiom SM notworthy.gif , tai jauciu pareiga pasirodyt kas gavos ax.gif
viduj napaleonas, beja, papuosimas irgi nubezdzionautas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
na mergaites, saunus JUSU tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, na ir grozybiu cia pridejote, vaje vaje doh.gif

O baby_angel tortuka tai tiesiog jauciu pareiga asmeniskai isgirt thumbup.gif Jau TOKS naturalus ir valgomas atrodo! O siaip, atvirai sakant, is pradziu pamaniau, kad tai bus medutis (labai jau jie, ziuriu, populiarus). Kaip saunu, kad isdrisot ismegint kazka sudetingesnio, ypac kai tai -- antras bandymas gyvenime blink.gif thumbup.gif

As irgi si bei ta idesiu siandien... blush2.gif Egzotisku vaisiu ir orchideju tortas su sampano suliniu ax.gif
user posted image
user posted image

Kepdama tortuka, padariau skyle, ir veliau ja uzpildziau sampano ir ananasu zele. Sampanas buvo "pagautas" is ka tik atidaryto butelio ir sekmingai uzsaldytas, tad zeleje net knibzda burbuliuku -- o geriau paziurejus, "sulinys" yra permatomas iki pat dugno; galima net iziuret torto vidu (tik nuotraukoje, kazkodel, atrodo priesingai huh.gif )

Cia nuotrauka, daryta pereinamojoje stadijoje (atrodo kaip kiausinis hihihi.gif )
user posted image

Pats tortas labai gaivus, jame daug vaisiu. Kai iskepiau biskvita, ji perpjoviau i du plonus lakstus ir negailedama sulaisciau. Vienas biskvitas tapo torto dugnu, o kitas atsidure virsuje. Per viduri -- plikytas sluoksnis su grietinele (toks purus pertepimas, uztvirtintas zelatina) su vaisiu gabaliukais.

Siaip tortas turejo atrodyt visai kitaip... buvau pagaminusi tokia saka, ant kurios turejo but orchidejos -- bet neuzmaciau, kaip vaikas ja nulauze ir "suzaide" doh.gif Tad belieka apsimest, kad viskas cia taip, kaip ir buvo planuota doh.gif

Torto papuosimui naudojausi ta savo apdengimo mase (likutis nuo praeito karto). Buvau pasidejusi i saldytuva (suvyniojau i maistine plevele pries tai), ir puikiausiai issilaike ji thumbup.gif Kita karta mase jau darysiu is naujo (atsargos baigesi mirksiukas.gif ), tad parasysiu jums ir jos tikslu recepta ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif KAIP VISADA, NUOSTABU!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 27, 14:58)
As irgi si bei ta idesiu siandien...  blush2.gif Egzotisku vaisiu ir orchideju tortas su sampano suliniu  ax.gif

Meian, tavo fantazijai nėra ribų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai nuostabiai atrodo tortas wub.gif Įdomi ir dar nematyta (bent jau man) idėja su šuliniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man pirmas įspūdis buvo, kad į tą šulinį vėliau bus įstatytas visas šampano butelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na panašiai, kaip vestuviniam tortui daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 27, 12:58)

As irgi si bei ta idesiu siandien...  blush2.gif Egzotisku vaisiu ir orchideju tortas su sampano suliniu  ax.gif

thumbup.gif labai grazu,sampano sulinys tai tiesiog nuostabu.Tos vynuoges labai grazu.
Atsakyti
Meian, tavo torto papuošimas - kaip gaivaus oro gūsis temoje! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 27 vasario 2009 - 15:25
Labai unikalus tavo tortas, Meian!!! Toks neiprastas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 27, 15:58)
As irgi si bei ta idesiu siandien... 

Super thumbup.gif grazu ir originalu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(padima @ 2009 02 27, 13:49)
nu joooo,grazu,tik idomu ar cia jau kokios profes daro ar naujokems taip grazia ir gerai pavyksta smile.gif galvoju ar man taip pavyks graziai kazka padaryt ne sjau greitu laiku gaminsiu savo pupytei tortuka blush2.gif

Viskas pavyks thumbup.gif , kazkada visos buna naujokes.
O JOLKA viena po kito kepa, jau tikra profe thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 02 27, 14:58)
Merginos, na ir grozybiu cia pridejote, vaje vaje  doh.gif

O

ojojoj koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif labai lauksim receptėlio ,torto uždengimo.Toks lygus jis atrodo ant torto.
Atsakyti
Nu kaip gražu viskas- man jau padai svyla, reikia kažką daryti ir man pagaliau, kad ir be progos...jaučiu poreikį vytis, nes merginų darbų lygis kyla ne dienom o valandom bigsmile.gif

Visų labai labai labai..

Meian, labai šauni ir originali idėja su šuliniu- taip paslaptingai atrodo wub.gif ..

O aš turiu prigalvojus visokių postmodernių kreizų doh.gif , labai laukiu, kai daeisiu iki tokio lygio, kai galėsiu daryti kažką tokio nevisai įprasto, ir kvailumu bei moralinio nuosmūkio lygiu, verčiančio iš koto lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet pirmi pabandymai parodė, kad vis tik pirmiausiai man reikia išmokti klasikos, perprasti mases, technikas, o postmodernas ir visoks nestandartas paskui ax.gif Bet kaip sunku laukti, norisi greičiau dasikasti iki to nestandarto, o iki tol reikia tiek ir tiek klasikinių, mielų paprastų ir žinoma keverzotų tortukų pridaryti, kol galėsiu imtis ko sudėtingesnio... O progų tai nėr tiems tortams doh.gif
Atsakyti