Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Viskas apie šitą tortuką temoje " Cipciuko receptai "......

O čia idedu dėl papuošimo .....masė su gliukoze , rožytės iš balto šokolado + rausvi dažai , kaip matosi tortukas perlamutrinis , naudojau perlo sausus miltelius , teptuku juos tepiau ant padengimo masės , o va ant roželių nekaip sekėsi schmoll.gif , jos matote riebokos tai prastai lipo tongue.gif ....bet skaitau gyvumo pridavė......

user posted image

user posted image
Atsakyti
negaliu akių atitraukt, nu rimtai, man priepolis ........ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau rožytės bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai, ir aš atsižiūrėti negaliu bigsmile.gif Vis grįžtu ir grįžtu bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciuk, labai grazu, labai, labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ka jūs , baikite , dega žandai blush-anim-cl.gif blush2.gif .....ačiuks mergaitės:) ....man irgi jos gražios , beje vėl pasidariau masės , tik dabar salotinės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 18:59)
Viskas apie šitą tortuką temoje " Cipciuko receptai "......

wacko.gif karsta.gif swoon.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
viduj juodas miskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 27, 10:51)

JOLKA, jau profė, nuostabėja tortai dienom,, thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
cia medutis.
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif naktimis tu juos tikriausia pieši biggrin.gif nuostabus ir šitas,, 4u.gif
Atsakyti
Jolka, super tortukai thumbup.gif
Atsakyti
nu joooo,grazu,tik idomu ar cia jau kokios profes daro ar naujokems taip grazia ir gerai pavyksta smile.gif galvoju ar man taip pavyks graziai kazka padaryt ne sjau greitu laiku gaminsiu savo pupytei tortuka blush2.gif
Atsakyti