Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Citriniukas @ 2009 02 25, 16:04)
Padariau (pagaliau) tortą MB gimtadieniui:

jegele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole tu,toki grozi sukurei,imk balionu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Daividija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 02 25, 19:04)
Padariau (pagaliau) tortą MB gimtadieniui:

Viduj medutis, masė cipciuko...  4u.gif

oba blink.gif thumbup.gif super, nerandu zodziu koks grozis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
vat noriu paklausti specu kaip ta beze buna ar ji minksta kaip kremas ar kietesne buna sudziusta?manau spratot ka norejau paklaust.
ir dar idomu ka reiskia kiausinis normalaus dydzio,noriu daryt pagal cypsiuko recepta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 25 vasario 2009 - 20:36
QUOTE(Olesta @ 2009 02 25, 12:06)
kur dingus taip ilgai buvai blink.gif jau kepei kažką įspūdingo ax.gif

labas blush2.gif buvau pastebėta,ai atrodo neilgai buvau dingus - nieko ypatingo nekepiau tik vieną medutį ir vieną napoleoną blush2.gif tongue.gif o šiam šešųtadieniui reik krikšto dukrai kokio įsimintino torto tai suku galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 25, 20:12)
vat noriu paklausti specu  kaip ta beze buna ar ji minksta kaip kremas ar kietesne buna sudziusta?manau spratot ka norejau paklaust.
ir dar idomu ka reiskia kiausinis normalaus dydzio,noriu daryt pagal cypsiuko recepta

Na būtu gerai , kad nedidesnis už L dydį .

--------------------------------------------

Citriniuk... blink.gif obana , faina gitara , o brangiausias bent posmelį su ja sugrojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 vasario 2009 - 22:35
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 22:33)

Citriniuk... blink.gif  obana , faina gitara , o brangiausias bent posmelį su ja sugrojo lotuliukas.gif

Cipciuk, ačiū... Jūsų žodžiai man didžiausias pagyrimas 4u.gif O brangiausias dar nespėjo, užtai katė viską visada suspėja dry.gif cool.gif
Atsakyti
Daividija, fainuole tavo panda bigsmile.gif , tokia tikra. Man tai ne stovi ant tokiu dalykeliu, fantazijos celas nulis.

JOLKA999
, nau jau tavo tortai, tai kas dien tobuleja thumbup.gif . Sakyk, kada spejat tiek suvalgyt? Atsimenu, kai dariau Misheles surio torta, tai 2 savaites valgem. Buvau i saldikli idejus, tai vis po gabaliuka traukem, tai per 2 savaites susidorojom, nes kitaip butu dovana siuksliadezei

Citriniukas , ale gitara blink.gif thumbup.gif As vis dairausi, galvojau ideti i papuosimu tema, bet svetimu nelabai norejau, o dabar pagaliau savu forumieciu turim sedevra mirksiukas.gif , tai idesiu, jei nieko pries
Atsakyti
Aš po kiekvieno posto einu pasižiūtėt nuotrauką... rimtai... ir raudona visa sėdžiu... 4u.gif
Inočka, aišku galima, jei tinka... dar aprašysiu tada truputi...

Pačią formą gavau pasidarius trafaretą, tiesiog suradau bet kokia bosinę gitarą internete, atsispauzdinau, iškirpau, grifą nukirpau ir kepiau atkirai dvi formas pačios gitaros ir grifo (nes bleka nedidelė ir visas netilpo)... pagal cipciuko medutį išejo po penkis biskvitus.
Iš tikro galvojau pirkti formą ir kepti joje, bet su trafaretais viskas išėjo labai gerai ir daug daugiau vietos fantazijai atsirado thumbup.gif Ačiū Cipciukui, kad paprotino 4u.gif
Masę dariau Cipciuko, tik grifo galas yra marcipaninis, nes tiesiog turėjau marcipano ir tokios spalvos galui reikėjo...
Va, kas dar... ai stygas nupiešiau flomasteriu, o visa kita turbut matosi ax.gif
Atsakyti
Ačiū Meian už padengimo sviestiniu kremu receptą thumbup.gif labai skaniai atrodo taip padengti tortukai- nes neatrodo taip saldžiai thumbup.gif Būtinai pabandysiu ax.gif

O jei į kočiojamas mases dėti krakmolo, tai jos trupančios pasidaro, ir greit kietėja- bandžiaukažkada seniai į cukrinę masę dėti krakmolo vietoj dalies cukraus, kad taip baisiai saldu nebūtų- tai neįmanoma net iškočiot buvo, kaip trupėjo ir džiūvo unsure.gif

O vat į maršmalowinę masę gal ir nieko būtų tas krakmolas. vietoj cukraus- jei tik masė elastingumo neprarastų -na man tai šiuo atveju bet kas būtų skaniau už cukrų, už tą beprotišką saldybę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 25, 22:08)
Daividija, fainuole tavo panda  bigsmile.gif , tokia tikra. Man tai ne stovi ant tokiu dalykeliu, fantazijos celas nulis.

JOLKA999
, nau jau tavo tortai, tai kas dien tobuleja  thumbup.gif . Sakyk, kada spejat tiek suvalgyt? Atsimenu, kai dariau Misheles surio torta, tai 2 savaites valgem. Buvau i saldikli idejus, tai vis po gabaliuka traukem, tai per 2 savaites susidorojom, nes kitaip butu dovana siuksliadezei

Citriniukas , ale gitara  blink.gif  thumbup.gif  As vis dairausi, galvojau ideti i papuosimu tema, bet svetimu nelabai norejau, o dabar pagaliau savu forumieciu turim sedevra  mirksiukas.gif , tai idesiu, jei nieko pries

AS JU IR NEVALGAU,DARAU KITIEMS smile.gif
Atsakyti