Jau tikrai jokie komentarai cia nereikalingi..........
Cipciukai tavo tortai super
o čia mano vyrukui dovana
QUOTE(butke @ 2009 02 13, 19:11)
....super , papais užderėjo
Vau, merginos. . Na jūs ir šaunuolės. Aš dar vis ruošiuosi šitam kepiniui. Galvoju nunešt į darbą tokį tortą, bet nežinau, ar teisingai mane supras. Aš šiuo metu rašau diplominį darbą apie krūties vėžio profilaktiką, visas dabar klausinėju apie papus, visos man taip stengiasi padėti, norėčiau joms atsidėkoti ir iškepti kokį nors tortą. Kaip jūs reaguotumėt, jei jums kolegė į darbą atneštų tortą- papus( čia medikėms)?
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 20:24)
Vau, merginos. . Na jūs ir šaunuolės. Aš dar vis ruošiuosi šitam kepiniui. Galvoju nunešt į darbą tokį tortą, bet nežinau, ar teisingai mane supras. Aš šiuo metu rašau diplominį darbą apie krūties vėžio profilaktiką, visas dabar klausinėju apie papus, visos man taip stengiasi padėti, norėčiau joms atsidėkoti ir iškepti kokį nors tortą. Kaip jūs reaguotumėt, jei jums kolegė į darbą atneštų tortą- papus( čia medikėms)?
As, tiesa sakant, tai pradeciau juoktis O vat kitos tai nezinau kaip suprastu...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 19:28)
Reguočiau .... ...ogi super sureguočiau .....man atrodo , kaip tik toks tortas tiktu
Uždėčiau rožinį kaspinėlį( moterų solidarumo prieš krūties vėžį simbolį), palinkėčiau visoms tokių gražių, įspūdingų formų ir svarbiausia sveikų krūtų. Gal reiks ryžtis ir iškept.
kokių gražių papų prikepėt
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 19:24)
aš Tau kaip medikė atsakysiu, labai gerai sureaguočiau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 16:58)
Ale jinai " Viengungio svajonė "......be komentarų .....
QUOTE(butke @ 2009 02 13, 17:11)
Cipciukai tavo tortai super
papadienis o ne valentadienis
Liuks papai
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 17:31)
Uždėčiau rožinį kaspinėlį( moterų solidarumo prieš krūties vėžį simbolį), palinkėčiau visoms tokių gražių, įspūdingų formų ir svarbiausia sveikų krūtų. Gal reiks ryžtis ir iškept.
Kepk kepk,man tai patiktu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 16:02)
Jetau, merginos, nebespeju su Jumis... nespejua sukurt temos, o jau vel kiek priraset praeitoj temoj, kol rasiau komentara, tai baiges tema tai va, cia rasau, kur dureles suluzo, aistukkei Nemoku pacituot is anos temos...
Nepyk, bet kaip juokingai nuskambejo bet zinau, tau dabar ne juokai galvoje.. bet kaip jos suluzo? visai nesilaiko?
As tokiu atveju, jei neissikepciau blynu jokiu orakaitej, daryciau torta Marguti pagal Cipciuka. Ten biskvito reikia, bet galima sausainius deti, arba galu gale nusipirkti biskvita.. Na cia butu mano patarimas, nes tas tortas labai skanus
Nepyk, bet kaip juokingai nuskambejo bet zinau, tau dabar ne juokai galvoje.. bet kaip jos suluzo? visai nesilaiko?
As tokiu atveju, jei neissikepciau blynu jokiu orakaitej, daryciau torta Marguti pagal Cipciuka. Ten biskvito reikia, bet galima sausainius deti, arba galu gale nusipirkti biskvita.. Na cia butu mano patarimas, nes tas tortas labai skanus
Va va,kad juokas pro asaras man buvau jau nusprendus viengungio svajone daryti savo MB nu ka padarysi,atidesiu kitam kartui,sis valentinas bus be svajones
O suluzo,tai pagrindinis varztas ar kas ten,nes jos visai nesilaiko,issikvieciau meistra,bet tik treciadieni atvaziuos,o laikinai neina patvarkyt
Cipciuk nera zodziu abu tortai nuostabus
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 13, 18:20)
Atvirai pasakysiu, kad vakar dar pas mus Trakų IKI buvo tas maišelis su antgaliais, bet tai maišelį aš greitai pašalinau nu žinokit visas kremas ar grietinėlė išeidavo per siūles tai kremuota labiau buvau aš nei tortas
Man tas pigus , senukuose pirktas ir per siules suplyso, nes ten reiks spaust issiziojus , kad graziai gautusi
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 19:58)
Ale jinai " Viengungio svajonė "......be komentarų .....
super
QUOTE(butke @ 2009 02 13, 20:11)
pavarot mergaites