Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Jau tikrai jokie komentarai cia nereikalingi.......... wub.gif
Atsakyti
Cipciukai tavo tortai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
o čia mano vyrukui dovana blush2.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(butke @ 2009 02 13, 19:11)
Cipciukai tavo tortai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....super thumbup.gif , papais užderėjo hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vau, merginos. thumbup.gif . Na jūs ir šaunuolės. Aš dar vis ruošiuosi šitam kepiniui. Galvoju nunešt į darbą tokį tortą, bet nežinau, ar teisingai mane supras. Aš šiuo metu rašau diplominį darbą apie krūties vėžio profilaktiką, visas dabar klausinėju apie papus, visos man taip stengiasi padėti, norėčiau joms atsidėkoti ir iškepti kokį nors tortą. Kaip jūs reaguotumėt, jei jums kolegė į darbą atneštų tortą- papus( čia medikėms)?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 20:24)
Vau, merginos. thumbup.gif . Na jūs ir šaunuolės. Aš dar vis ruošiuosi šitam kepiniui. Galvoju nunešt į darbą tokį tortą, bet nežinau, ar teisingai mane supras. Aš šiuo metu rašau diplominį darbą apie krūties vėžio profilaktiką, visas dabar klausinėju apie papus, visos man taip stengiasi padėti, norėčiau joms atsidėkoti ir iškepti kokį nors tortą. Kaip jūs reaguotumėt, jei jums kolegė į darbą atneštų tortą- papus( čia medikėms)?

As, tiesa sakant, tai pradeciau juoktis lotuliukas.gif O vat kitos tai nezinau kaip suprastu... doh.gif
Atsakyti
Reguočiau .... bigsmile.gif bigsmile.gif ...ogi super sureguočiau thumbup.gif .....man atrodo , kaip tik toks tortas tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 19:28)
Reguočiau .... bigsmile.gif  bigsmile.gif ...ogi super sureguočiau thumbup.gif .....man atrodo , kaip tik toks tortas tiktu  smile.gif

Uždėčiau rožinį kaspinėlį( moterų solidarumo prieš krūties vėžį simbolį), palinkėčiau visoms tokių gražių, įspūdingų formų lotuliukas.gif ir svarbiausia sveikų krūtų. Gal reiks ryžtis ir iškept.
Atsakyti
kokių gražių papų prikepėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 19:24)

aš Tau kaip medikė atsakysiu, labai gerai sureaguočiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 16:58)
Ale jinai " Viengungio svajonė "......be komentarų ..... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

QUOTE(butke @ 2009 02 13, 17:11)
Cipciukai tavo tortai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

papadienis o ne valentadienis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Liuks papai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(pirasa @ 2009 02 13, 17:31)
Uždėčiau rožinį kaspinėlį( moterų solidarumo prieš krūties vėžį simbolį), palinkėčiau visoms tokių gražių, įspūdingų formų lotuliukas.gif  ir svarbiausia sveikų krūtų. Gal reiks ryžtis ir iškept.

Kepk kepk,man tai patiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 16:02)
Jetau, merginos, nebespeju su Jumis... nespejua sukurt temos, o jau vel kiek priraset biggrin.gif praeitoj temoj, kol rasiau komentara, tai baiges tema  doh.gif tai va, cia rasau, kur dureles suluzo, aistukkei biggrin.gif Nemoku pacituot is anos temos...

Nepyk, bet kaip juokingai nuskambejo  hihihi.gif bet zinau, tau dabar ne juokai galvoje.. bet kaip jos suluzo?  blink.gif visai nesilaiko?
As tokiu atveju, jei neissikepciau blynu jokiu orakaitej, daryciau torta Marguti pagal Cipciuka. Ten biskvito reikia, bet galima sausainius deti, arba galu gale nusipirkti biskvita..  ax.gif Na cia butu mano patarimas, nes tas tortas labai skanus  thumbup.gif

Va va,kad juokas pro asaras man doh.gif buvau jau nusprendus viengungio svajone daryti savo MB doh.gif nu ka padarysi,atidesiu kitam kartui,sis valentinas bus be svajones lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O suluzo,tai pagrindinis varztas ar kas ten,nes jos visai nesilaiko,issikvieciau meistra,bet tik treciadieni atvaziuos,o laikinai neina patvarkyt doh.gif

Cipciuk nera zodziu doh.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif abu tortai nuostabus wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 13, 18:20)
Atvirai pasakysiu, kad vakar dar pas mus Trakų IKI buvo tas maišelis su antgaliais, bet tai maišelį aš greitai pašalinau  biggrin.gif  nu žinokit visas kremas ar grietinėlė išeidavo per siūles  doh.gif tai kremuota labiau buvau aš nei tortas  biggrin.gif

Man tas pigus , senukuose pirktas ir per siules suplyso, nes ten reiks spaust issiziojus blush2.gif , kad graziai gautusi

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 19:58)
Ale jinai " Viengungio svajonė "......be komentarų ..... hihihi.gif 

super lotuliukas.gif

QUOTE(butke @ 2009 02 13, 20:11)

pavarot mergaites thumbup.gif
Atsakyti