QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 23, 21:26)
Tik iš saldainių
Čia mano požiūris. Aš pirmą kartą pabandžiau su cukrine mase padengti tortą- nu košmaras buvo- plyšo, lipo prie kočėlo, dadėjus pudros trupėjo- ir vos nevos apiplyšusią, storą storą, pavyko užvanoti- kadangi plona trupėjo - košmaras ne darbas buvo- ir taip kelis kartus, o rezultatas nekaip atrodydavo ir dargi neskanu, sukaulėja ta masė per kelias dienas- man cukrinės masės tikrai nepatiko- jokios, gal tiesiog neperpratau jų.
Aš kuomet dariau apdengimą iš cukrinės masės, tai ją padarius ir palikau taip gal kokias 5 dienas, nedėjau ant torto, kažkaip labai kritiškai iš pradžių į ją pažiūrėjau, ji tokia gan trupanti man gavosi, o po tų 5 dienų, ji truputį patapo kieta, aš ją įkišau į mikruškę čiut čiut, pridėjau dar šiek tiek pudros ir labai smagiai ji man išsikočiavo, netrūko ir pan. Bet... šią cukrinę masę išbrokijo mano vyras, iš tiesų ne visiems ta masė tinka, tą kartą dariau ant medučio, tai dar pakenčiama, bet saldybė neišpasakyta. Dabar ieškau atitikmens, kaip gražiai apdengti tortą, bet tuo pačiu taip nenusaldinti
Dabar laukia eilėje dvi autorės ( Linda Smith ir Rebecca Baugniet), kurios pateikė kelis receptus, kaip padaryti tas mases, žiūrėsim