Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 23, 23:55)

thumbup.gif pirma mintis kad ant sonu koks nors prieskoniu misinys su paprika, pipirais... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 24 vasario 2009 - 06:27
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 23, 21:26)
Tik iš saldainių mirksiukas.gif Čia mano požiūris. Aš pirmą kartą pabandžiau su cukrine mase padengti tortą- nu košmaras buvo- plyšo, lipo prie kočėlo, dadėjus pudros trupėjo- ir vos nevos apiplyšusią, storą storą, pavyko užvanoti- kadangi plona trupėjo - košmaras ne darbas buvo- ir taip kelis kartus,  o rezultatas nekaip atrodydavo ir dargi neskanu, sukaulėja ta masė per kelias dienas- man cukrinės masės tikrai nepatiko- jokios, gal tiesiog neperpratau jų.

Aš kuomet dariau apdengimą iš cukrinės masės, tai ją padarius ir palikau taip gal kokias 5 dienas, nedėjau ant torto, kažkaip labai kritiškai iš pradžių į ją pažiūrėjau, ji tokia gan trupanti man gavosi, o po tų 5 dienų, ji truputį patapo kieta, aš ją įkišau į mikruškę čiut čiut, pridėjau dar šiek tiek pudros ir labai smagiai ji man išsikočiavo, netrūko ir pan. Bet... šią cukrinę masę išbrokijo mano vyras, iš tiesų ne visiems ta masė tinka, tą kartą dariau ant medučio, tai dar pakenčiama, bet saldybė neišpasakyta. Dabar ieškau atitikmens, kaip gražiai apdengti tortą, bet tuo pačiu taip nenusaldinti g.gif Dabar laukia eilėje dvi autorės ( Linda Smith ir Rebecca Baugniet), kurios pateikė kelis receptus, kaip padaryti tas mases, žiūrėsim g.gif
Atsakyti
labas, na ir groziai va kur talentai Lietuvos i seima tokias lotuliukas.gif lithuania.gif
jolka,o kremas is ko?
Atsakyti
JOLKA999, labai mielas torčiukas 4u.gif
Atsakyti
cia tortas su bananais,biskvitus sulaisciau amaretu,kremas dr.otker,veliau idesiu prapjauta.zodziu kas buvo namie,tai is to i dariau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 24, 11:41)
cia tortas su bananais,biskvitus sulaisciau amaretu,kremas dr.otker,veliau idesiu prapjauta.zodziu kas buvo namie,tai is to i dariau. smile.gif

labai gardziai atrodo bigsmile.gif pas mane nieko nera saldaus, o taip noris cia paziurejus ax.gif turiu nuo sestadieninio torto likusius kelis lakstelius ir grietineles pora indeliu jauciu einu meduti susitept rolleyes.gif
Atsakyti
kokiu dar tortu siandien reikia blynus kepti mirksiukas.gif as bandysiu is grikiu miltu kepti ekperimentas bus doh.gif
Atsakyti
user posted image
viduj sluoksniavau balta biskvita ir varskes jogurto sluoksnis.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 24, 12:43)
user posted image
viduj sluoksniavau balta biskvita ir varskes jogurto sluoksnis.

na,gal baigsi cia,as bandau susitart su savim dietos laikytis,o cia toki vaizdzeliai tikrai nepadeda lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
fainuoliai tortai,Jolka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 02 24, 12:58)
iš kur servetėlių pirkot? aš mačiau pas mus tokioj parduotuvėj,bet ten tiek dauuuuuuuuug jų buvo supakuota,o ir kaina biški daugoka g.gif  maksimose ir nemačiau g.gif[/color]

Tortu temelej buvo uzklausta, bet turbut cia labiau tiks. mirksiukas.gif
Vilniuje Tomas Philips yra spalvotu tortams popieriniu padekliuku. Supakuota po 6, o kaina apie tris litus. Tiesa, jos didesnes tokios, 36 cm. Yra dar staciakampio formos, kas man super, nes megstu iseiti is apavalumo remu biggrin.gif
Kalbu apie Siaures Miestelio parduotuve. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2009 02 24, 13:32)
Tortu temelej buvo uzklausta, bet turbut cia labiau tiks.  mirksiukas.gif
Vilniuje Tomas Philips yra spalvotu tortams popieriniu padekliuku. Supakuota po 6, o kaina apie tris litus. Tiesa, jos didesnes tokios, 36 cm. Yra dar staciakampio formos, kas man super, nes megstu iseiti is apavalumo remu  biggrin.gif
Kalbu apie Siaures Miestelio parduotuve.  thumbup.gif

user posted image

nu fainiai,bet kad toli iki to Vilniaus doh.gif
Atsakyti