Daividija, o is ko lipdei panda?
QUOTE(daividija @ 2009 02 22, 21:19)
Aciu mergaiciukes!!!! Sakau,kad man tik "baibokus" lipdyt
Superinė baibokų lipdytoja ....klausimėlis...... , su kuo sulipdai detales , aisingu ???
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 22, 21:31)
Superinė baibokų lipdytoja ....klausimėlis...... , su kuo sulipdai detales , aisingu ???
kas tas aisingas?
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 22, 19:23)
Daividija, o is ko lipdei panda?
Perku gatava icing mase,ja nudazau ir lipdau.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 22, 19:31)
Cia ir yra icing mase,ji labai gerai sulimpa,neturejau marcipano,tik icing mases tortams dengti,tai is jos ir nulipdziau,kaip is plastelino,viskas sulipo,kai sulipdziau is karto ikisau i saldytuva,ten sutvirtejo.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 22, 22:30)
Galvoju, ka Jus ten man i ta AZ
Labas rytas,
Man ir iskilo klausimas kas tas icingas per zveris?
Man ir iskilo klausimas kas tas icingas per zveris?
QUOTE(Muske @ 2009 02 23, 08:17)
aisingu (icing) pasprastai vadina cukrini glaju/mases. Man atrodo kad tos visos saldainines, is cukraus pudros padarytos mases gelems lipdyti, tortams dengti ir yra icingas tik tiek, kad kitur (ne LT) ju buna pirkti paruostu...
oho, neramuole net MB išsižiojo tokį grožį išvydęs, o kas viduj, papuoštas tai super dailiai
spalvą burokėlių sultys padarė, o jos apelsinais kvepia - įpyliau kvapelio tik kitą kartą mažiau cukraus pudros ant stalo pasibersiu, nes ant šviesių gėlių taip nesimatė, o va ant tamsesnių jau ir išlenda brokas šįkart ploninau apvalius lapelius tušinuko galiuku, tai ir ploniau gavos ir lipdyti lengviau buvo išmoksiu gal kaip nors
spalvą burokėlių sultys padarė, o jos apelsinais kvepia - įpyliau kvapelio tik kitą kartą mažiau cukraus pudros ant stalo pasibersiu, nes ant šviesių gėlių taip nesimatė, o va ant tamsesnių jau ir išlenda brokas šįkart ploninau apvalius lapelius tušinuko galiuku, tai ir ploniau gavos ir lipdyti lengviau buvo išmoksiu gal kaip nors