Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 23:53)
O kas butent blogai? Man tai atrodo, kad viskas gerai

Labai kieta ta masė buvo ir labai sunkiai kočiojosi, todėl gan storokai gavosi... Be to neturėjau jokių normalių plonom sienelėm indukų, kad gražiai išspausti apskritimukus rožytėm, tai gavos tokie nevisai lygiais kraštais tie apskritimai.. blush2.gif
Atsakyti
O as nieko nespaudziau, atskirai kiekviena lapeli kociojau g.gif Todel maziukai lengvai kociojosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 21, 21:38)
Bandau tau padet. Sirupas pas tave geras.
1. Perplakei baltymus. Ju pirmam kartui, iki sirupo ipilymo, nereikia plakti iki super standziu putu. Reikia isplakti iki kol susidaro baltos putos, mazdaug uztenka 3 min, priklauso nuo mikserio galingumo (mano 500W), kad tik nebutu apacioje paciu baltymu skystu. Kartais isplaku greiciau nei isverdu sirupa, tai palieku, o pries jau pilant sirupa dar paplaku, jei matau, kad apacioje skysta.
2. Pilk sirupa salia sluoteliu plona srovele ir su tarpais, t.y. ne visa per viena karta. Kai as pilu sirupa i baltymus tai darau taip: pilu po truputi salia sluoteliu, paskui su mikseriu greitai plaku ta vieta. Paplaku, vel pilu ir taip kol baigsis visas sirupas. Negalima, kad sirupas patektu ant paciu sluoteliu, del to ir taskosi.

Ačiū Tau labai oro_buckis.gif blush-anim-cl.gif bandysiu dar
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 02 22, 09:58)
Labai kieta ta masė buvo ir labai sunkiai kočiojosi, todėl gan storokai gavosi... Be to neturėjau jokių normalių plonom sienelėm indukų, kad gražiai išspausti apskritimukus rožytėm, tai gavos tokie nevisai lygiais kraštais tie apskritimai..  blush2.gif

Lialytia, stori žiedlapiukai- visų pradedančiųjų požymis. Man irgi pirmieji storoki gavosi, ir atrodė, kad labai sunku kočioti, kad niekaip neišsikočioja plonai, kad masė kieta, ir t.t. Bet tą masę reikia ilgiau pašildyti tarp rankų, ilgiau pamankyti- kuo daugiau ją mankai ir kočioji, tuo ji minkštesnė gaunasi, ir lengviau kočiojama- nes sušyla. Kai kas masę mikrobangėje pašildo labai trumpai (jei ilgai, kaip tik kietėti gali), ir iškart, paviršių apmiltavę kočioja, kad minkštesnė būtų. Bet šiaip- aš pastebėjau, kad jei darai gėlytes- geriau kočiok ne visą gabalą tešlos iš karto, o atsignybk mažiuką gabaliuką, ir jį kočiok- mažą žyyyymiai lengviau plonai iškočioti, o karpytais kraštais rožės dar gražesnės, tikroviškesnės- tai kitur dar daroma taip- padaromas žiedlapiukas, su kokiu indeliu išspaudžiamas, ar pan, toks neplonas, o paskui imamas rutuliukas koks metalinis, ir su juo pavažinėjama per žiedlapio kraštus- tada jie suplonėja labai, ir kai susuki rožytę, atrodo, kad ji labai plonai iškočiota, nes kraštai labai ploni- ir nevisai taisyklinga, o pasibangavusi jų forma dar tikroviškiau ir subtiliau atrodo.

šiaip gražios tavo rožytės- su laiku įgusi vis ploniau ir ploniau iškočiot masę mirksiukas.gif Man irgi taip buvo, ir kiek pastebiu- forumo merginoms irgi- pradžioje rožytės būdavo gražios, bet storokai iškočiotos, paskui vis plonėjo ir dailėjo rolleyes.gif

o jei vis tiek labai jau kieta, bandyk sviesto gal daugiau įdėti g.gif Bet šiaip, pagrindinė mintis- kočioti mažus gabaliukus, o ne visą gabalą, tada daug lengviau išsikočioja plonai..
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 22, 15:16)
Lialytia, stori žiedlapiukai- visų pradedančiųjų požymis. Man irgi pirmieji storoki gavosi, ir atrodė, kad labai sunku kočioti, kad niekaip neišsikočioja plonai, kad masė kieta, ir t.t. Bet tą masę reikia ilgiau pašildyti tarp rankų, ilgiau pamankyti- kuo daugiau ją mankai ir kočioji, tuo ji minkštesnė gaunasi, ir lengviau kočiojama- nes sušyla. Kai kas masę mikrobangėje pašildo labai trumpai (jei ilgai, kaip tik kietėti gali), ir iškart, paviršių apmiltavę kočioja, kad minkštesnė būtų. Bet šiaip- aš pastebėjau, kad jei darai gėlytes- geriau kočiok ne visą gabalą tešlos iš karto, o atsignybk mažiuką gabaliuką, ir jį kočiok- mažą žyyyymiai lengviau plonai iškočioti, o karpytais kraštais rožės dar gražesnės, tikroviškesnės- tai kitur dar daroma taip- padaromas žiedlapiukas, su kokiu indeliu išspaudžiamas, ar pan, toks neplonas, o paskui imamas rutuliukas koks metalinis, ir su juo pavažinėjama per žiedlapio kraštus- tada jie suplonėja labai, ir kai susuki rožytę, atrodo, kad ji labai plonai iškočiota, nes kraštai labai ploni- ir nevisai taisyklinga, o pasibangavusi jų forma dar tikroviškiau ir subtiliau atrodo.

šiaip gražios tavo rožytės- su laiku įgusi vis ploniau ir ploniau iškočiot masę mirksiukas.gif Man irgi taip buvo, ir kiek pastebiu- forumo merginoms irgi- pradžioje rožytės būdavo gražios, bet storokai iškočiotos, paskui vis plonėjo ir dailėjo rolleyes.gif

o jei vis tiek labai jau kieta, bandyk sviesto gal daugiau įdėti g.gif  Bet šiaip, pagrindinė mintis- kočioti mažus gabaliukus, o ne visą gabalą, tada daug lengviau išsikočioja plonai..

Ačiū už patarimus 4u.gif Pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaiciukes,noriu visas pagirti,jus tiesiog mokotes ne dienomis ,o valandomis,iskepat tokiu groziu,kad net parduotuvese ne su ziburiu nerasi thumbup.gif thumbup.gif
As pagalvojau,kad man tai reikia eiti i kokia molio dirbiniu dirbtuve su savo tortais doh.gif
Cia paskubomis dariau vakar vaikucio gimtadieniui,kadangi temperatura beveik 39,galvoj ideju 0 doh.gif gerai,kad po kojomis pasimaise mano dukrytes panda,tai stai ir gavosi tortukas su panda,bet labai nudziugino jubiliato mama,sako,jau toks panasus i jubiliata lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Visas aptepliotas grietinele,kadangi tortukas buvo su zele..
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 22, 16:51)
Cia paskubomis dariau vakar vaikucio gimtadieniui,kadangi temperatura beveik 39,galvoj ideju 0 doh.gif gerai,kad po kojomis pasimaise mano dukrytes panda,tai stai ir gavosi tortukas su panda,bet labai nudziugino jubiliato mama,sako,jau toks

daividija koks grazus wub.gif tikrai pasinaudosiu sia ideja blush2.gif dukrytei mano labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 22 vasario 2009 - 16:23
Štai mergaitės, ne ką geresnis bandymas nei pirmasis, bet spalvą tai pavyko išgauti su burokėlių sultimis ax.gif
50 g marsmalow saldainių (nupjausčiau rūžavas dalis, bet kadangi nebuvo 50 g, dadėjau baltos su kremine)
1 valg. š. burokėlių sulčių
1,5 a.š. citrinos sulčių, viska kita eiga gaminimo kaip pas Inočką, tik ilgiau kaitinua mikrobangėje nei 30 s. kol gerokai padidėjo masė, mano gal mikrobangė kitokia, tai užtat ilgiau
atisvėriau 300 g cukraus pudros, bet buvo per daug šį kartą, cukraus pudros prireikė manau mažiau dėl to, kad spėjo masė ataušti, kol pradėjau sijoti pudrą į dubenėlį. Rezultatas...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 22, 15:51)
Cia paskubomis dariau vakar vaikucio gimtadieniui

thumbup.gif tortukas
Atsakyti
daividija, kokia faina panda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 22, 15:51)

Cia paskubomis dariau vakar vaikucio gimtadieniui,kadangi temperatura beveik 39,galvoj ideju 0 doh.gif gerai,kad po kojomis pasimaise mano dukrytes panda,tai stai ir gavosi tortukas su panda,bet labai nudziugino jubiliato mama,sako,jau toks panasus i jubiliata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visas aptepliotas grietinele,kadangi tortukas buvo su zele..

Kaip grazu wub.gif tas tinkliukas koks grazus, ir panda...
Atsakyti
Aciu mergaiciukes!!!! aciuks.gif aciuks.gif Sakau,kad man tik "baibokus" lipdyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti